- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- От колко годишни носите сутиен?
На 14 години вече имах какво да сложа в сутиена.Спомням си че беше много смешно отидохме аз и майка ми в един магазин з белъо уж да си купува тя сутиени и такива ти ми работи.Да обаче ме накара да премеря един много блак сутиен леле като се разтръсках хаха едвам са ме накарали да го пробвам и отгава нося.
На 13 май бях![]()
Първоначално написано от Ch0c0la73
кyр за сутиените
nqkade na 12 i ne mislq 4e trqbva da nosi6 samo za6toto dr nosqt!
Az bqh na 12 ama moje bi kato se zamislq mai trqbva6e po otrano da go sloja.
5 за 6 клас .. имах какво да сложа,иначе няма смисъл![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Аз бях 5 клас...![]()
Bg NaTiOlNaL VoLLeYBaLL TeAm - 4eVeR!!!
М от края на пети клас и имах какво да сложа в него..и мн се дразня от някви лигли дето нямат нищо ама иначе стягат презрамките слагат подплънките и все едно са мн надарени![]()
![]()
![]()
abe az ne nosq sutien 6tot sum mom4e ama za purvi put slojih prilepnali boxerki v 1 klas i se izkefih
редовно.. оле нямам спомен .. в началото на 7 клас.. иначе маика имаше един сутиен вкъщи които и е ставал като е била на 20.. на мен ми ставаше в 4 класе чашките му бяха малки да..
![]()
Само аз ли съм 8-ми клас и още нося бюстие?![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Лятната ваканция между 4ти и 5ти клас.
Леля ми даде един сутиен само, за да видя какво е със сутиен и като го сложих тя вика "Хм, имаш нужда". Хаха. И от тогава започнах да нося.
Иначе сутиените са, главно, за да придават форма на гърдите.
Също друга причина за сутиен е - да ти ги поддържа (което май не се отнася за 12 годишните, за това минават с първото)
края на 6-ти клас...и няма смисъл да слагаш сутиен като ще е пълен само с въздух
apf xmmm koga beshe ...............![]()
![]()
7 klas
No matter where you go, there they are...
До ден днешен предпочитам да ходя без сутиен и, за щастие, имам тази възможност![]()
Иначе...в 6-ти клас...на 11 значи...
ot 6 klas,zna4i gore dolu 12-13,az imah kvo da slagam,no sum 4uvala,4e dori i da nqma6 mnogo e hubavo nai-kasno na 14 da zapo4ne6 da nosi6,za da se oformqt gardite
На 12 и половинаиначе преди това карах с бюстие година и нещо
мразя ги гадните сутиени! Когато се прибера веднага го махам, но не излизам без сутиен освен до магазина
P.S. Гърдите трябва да се мачкат по 4 мин на ден против мастит и за оформяне![]()
На 14Изчаках достатъчно .. нямах намерение да почна да нося сутиен на 10 и да няма кфо да сложа в него ..както повечето 'мацки' правят
![]()