- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- От колко годишни носите сутиен?
i az takaПървоначално написано от lip-gloss
По принцип ако нямаш нужда не е нужно ако имаш и са ти съвсем малки можеш да носиш спорни бюстиета.
Tova e jiwotat na 4oveka opisan 4rez muzikata www.vbox7.com/play:9ae0f117
Първоначално написано от gabrielka@a
И аз съм 8-ми и още съм с бюстиета, а понякога даже не слагам. Слагам най-вече като ще съм с бяла блуза, а това е много рядко.
А по въпроса: И на мене не ми харесва като видя някоя със сутиен пък не й трябва![]()
Първоначално написано от dan4ety
И аз още съм с бюстие в 8-ми клас,мисля че ще смешно да нося някви сутиени с твърди чашки дето от си личи че не са за мен.Първоначално написано от dan4ety
![]()
Аз съм на 14 (8 клас) и още не нося сутиен - просто нямам какво да сложа в него. Нося бюстие и то само, за да не ми изглеждат прекалено щръкнали.Все ощи нямам дори цикъл и съм слаба за възрастта си (висока съм 164см и тежа 39кг) Не съм се комплексирала от този факт. Знам, че ако реша да сложа сутиен, със сигурност ще намеря подходящия размер (ако се разходите из магазините за бельо ще намерите и сутиенчета със съвсем съвсем малки чашки - явно производителите най-сетне са разбрали, че златната мина при потребителите са именно 12-13годишни тотално комплексирани момиченца, които отчаяно търсят начин да уголемят бюста си) Ест искам да имам поне малко по-големи гърди, но какво пък? Да се надяваме, че като ми дойде ще ми пораснат и гърди
![]()
Taq tema mi napomnq reklamata na Sprite,kudeto edna q hvanaha da si typ4i nosni kyrpi v sytiena....ta nq ne mislq 4e trqbva da nosi6 ako nqma s kvo da go napulni6....tva e 4ast ot 4algarskata moga![]()
ot 6-ti klas ... \/
ami nosq ot 7mi klas ne 4e imah nujda ili 4e sega imam 4ak takava ama...![]()
13
РазнИ бАрБиТа МеЧтАяТ с ТеБе Да Се СъЧеТаЯт,Ах МоМиЧеТа,ПрОсТеТе АмА дРуГ сИ нАмЕрЕтЕ,НяМа Да Ти Е пРиЯтНо,Да Ги ИмАш ЕдНоКрАтНо..`
na 13 - sega sym na 16 i nosq sy6tiq razmer![]()
![]()
![]()
![]()
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
ot 5-ти клас и не за гъзария или нещо такова, просто беше очевадно че трябва да си сложа сутиен защото бях доста развита за възраста си
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
13
Ot 12 godishna nqkade... mai ili 11 ne pomnq to4no.. no pomnq 4e mi beshe mnogo kofti .. i mnogo me stqgashe samo tam mi bqha racete![]()
ama... svikva se de
\
/
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
На 12 или 13...Иначе не смятам,че траа се носи ако няма за какво а само за да си като другите![]()
Down On The Farm!!!
Oт 13 годишна някъде![]()
Амиии от 13,просто ми се налагаше![]()
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?
Малко след като станах на 11Въпреки,че въобще не исках да слагам ама се налагаше вече
Най-вече в часовете по физическо като ни караха да бягаме 50м. или 200м.
,а смотаното бюстие не ги държеше както трябва
ииии представяте си какво е било
![]()
на 12
mi na k1m 12 ddz...a ina4e sa kato gledam malkite pikli na po 10 i se slojili v sutien i mi stava....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!