.
Затворена тема
Страница 4 от 19 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 458

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от lip-gloss
    еми не помня май в края на 7 клас бях.. на 14.. ама на мен попринцип гърдите не са ми кой знае колко големи.. за тва толко късно си сложих..еми честно казано предпочитам да почна да нося сутиен, когато наистина имам нужда от него.. а не само и само да се правя на "ДУПЕ" и да пълня сутиена с памук...
    i az taka

По принцип ако нямаш нужда не е нужно ако имаш и са ти съвсем малки можеш да носиш спорни бюстиета.
    Tova e jiwotat na 4oveka opisan 4rez muzikata www.vbox7.com/play:9ae0f117

Цитирай Първоначално написано от gabrielka@a
    Само аз ли съм 8-ми клас и още нося бюстие?

И аз съм 8-ми и още съм с бюстиета, а понякога даже не слагам. Слагам най-вече като ще съм с бяла блуза, а това е много рядко.

А по въпроса: И на мене не ми харесва като видя някоя със сутиен пък не й трябва

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    13

Цитирай Първоначално написано от dan4ety

И аз съм 8-ми и още съм с бюстиета, а понякога даже не слагам. Слагам най-вече като ще съм с бяла блуза, а това е много рядко.

Цитирай Първоначално написано от dan4ety

И аз още съм с бюстие в 8-ми клас,мисля че ще смешно да нося някви сутиени с твърди чашки дето от си личи че не са за мен.

От тази година.Защото имам нужда.

Аз съм на 14 (8 клас) и още не нося сутиен - просто нямам какво да сложа в него. Нося бюстие и то само, за да не ми изглеждат прекалено щръкнали. Все ощи нямам дори цикъл и съм слаба за възрастта си (висока съм 164см и тежа 39кг) Не съм се комплексирала от този факт. Знам, че ако реша да сложа сутиен, със сигурност ще намеря подходящия размер (ако се разходите из магазините за бельо ще намерите и сутиенчета със съвсем съвсем малки чашки - явно производителите най-сетне са разбрали, че златната мина при потребителите са именно 12-13годишни тотално комплексирани момиченца, които отчаяно търсят начин да уголемят бюста си) Ест искам да имам поне малко по-големи гърди, но какво пък? Да се надяваме, че като ми дойде ще ми пораснат и гърди

Повече от фен
    Taq tema mi napomnq reklamata na Sprite,kudeto edna q hvanaha da si typ4i nosni kyrpi v sytiena....ta nq ne mislq 4e trqbva da nosi6 ako nqma s kvo da go napulni6....tva e 4ast ot 4algarskata moga

ot 6-ti klas ... \/

ami nosq ot 7mi klas ne 4e imah nujda ili 4e sega imam 4ak takava ama...

13
    РазнИ бАрБиТа МеЧтАяТ с ТеБе Да Се СъЧеТаЯт,Ах МоМиЧеТа,ПрОсТеТе АмА дРуГ сИ нАмЕрЕтЕ,НяМа Да Ти Е пРиЯтНо,Да Ги ИмАш ЕдНоКрАтНо..`

Град
    On The Boulevard Of Broken Dreams; I'm kiddin'!
    na 13 - sega sym na 16 i nosq sy6tiq razmer
    "Nil Satis Nisi Optimum."
    http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    ot 5-ти клас и не за гъзария или нещо такова, просто беше очевадно че трябва да си сложа сутиен защото бях доста развита за възраста си
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    13, почти 14
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Ot 12 godishna nqkade... mai ili 11 ne pomnq to4no.. no pomnq 4e mi beshe mnogo kofti .. i mnogo me stqgashe samo tam mi bqha racete ama... svikva se de \/
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Ми аз не нося сутиен и са като съм на 18 зърната ми гледат много тъжно към пода
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    Софийско поле
    На 12 или 13...Иначе не смятам,че траа се носи ако няма за какво а само за да си като другите
    Down On The Farm!!!

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    На 12-13 бях някъде

Oт 13 годишна някъде

Амиии от 13,просто ми се налагаше
    I am near you,
    You don't see me.
    Can you feel me?
    closer than close.
    Does it hurt? Does it burn?
    Do you know what you've lost?
    Are you scared of the dark?

Малко след като станах на 11 Въпреки,че въобще не исках да слагам ама се налагаше вече Най-вече в часовете по физическо като ни караха да бягаме 50м. или 200м. ,а смотаното бюстие не ги държеше както трябва ииии представяте си какво е било

mi na k1m 12 ddz...a ina4e sa kato gledam malkite pikli na po 10 i se slojili v sutien i mi stava....
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си