- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- От колко годишни носите сутиен?
нося от 13 годишнаа![]()
Някъде 12-13
nicolepcd
На 14 бях, около 1-2 месеца преди да направя 15...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ми нося от края на 8ми клас.Но дори и да няма толкова с какво да го напълниш, аз мисля, че трябва да се носи-по гадно е да ти стърчат зърната!!По-
добре си е с сутиен.То аз в 8 клас почти нямах цици, но носех, защото стои по-добре.Е не, че ся имам мн цици![]()
Еми аз сега съм 7-ми клас и все още не нося сутиен..по простата причина че няма кво да сложа в него...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(
12
in defense of our dreams...
може да прозвучи глупаво , но .. на 11и не само защото "ми стърчаха зърната" имах достатъчно и пълних малка чашка Б .. сега съм малко Ц на 14 .. според мен е глупаво да се сложи сутиен когато няма како да сложиш в него .. не че нещо ама това че "ти стърчат зърната" не е оправдание .. или че ти се подиграват .. това не зависи от човека нали ?
![]()
na 13 i polovina nqkade
Mай от 12 годишна нося сутиен,сложих го защото вече ми беше некомфортно да ходя без,имах какво да сложа в него![]()
Не нося) държа си на бюстиетата .. тези подобни на сутиен ако се сещате
по-удобни са оби4ам гии
![]()
~Remember,remember...25th of November~
Бях на 11 и определено имаше кво да сложа в него
I kissed a girl and i like it
mi mai bqx nqkude na 14 -15![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Май бях шести клас![]()
От 5 клас![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
И аз така.Първоначално написано от Kras4eto_lp
Първоначално написано от mystery`girl
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
12![]()
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me
amI razbirase sytien se slaga gogato ima sas kakvo da go napalni6![]()
A po temata ne se 4ustvai dlajna i ti da slaga6 samo zaradi drugite ima vreme za si4ko ... se nqkoga 6te sloji6 pak i nqkoi mom4eta haresvat pove4e momi4etata bez sutieni![]()
![]()
![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!