- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- От колко годишни носите сутиен?
Ми да и аз бях около 12,13 год...не помня точно![]()
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."
чак на 15
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
Еми от 12.. Xd
На 13 бях![]()
Бях на 12 или 13 години. И определено не беше за да приличам на другите. хаха докато сега, вече съм 10 клас имам съученичка, която е абсолютно плоска, но пак слага сутиен, което е супер смешно. 1. че си личи, че е празен и 2. тя се мисли за голямата работа....![]()
![]()
![]()
аз от седми клас някъде...честно нямах кой знае колко, ама гадно си личаха под блузата.
сега съм 11ти, обаче честно казано хич не ми се носят вече![]()
![]()
S.O.S please, someone help me... (music)
Пфф, от трети клас, но въобще не ми е комфортно, гледам да ходя със спортен сутиен през повечето време или бюстие...
mindscan
на 13 защото беше крайно наложително, а аз все отлагах![]()
от 13 годишна![]()
Не казвам , че ще променя света , но гарантирам , че ще пусна искрица , която ще промени света . Затова дръж главата горе . Прави каквото трябва и тогава вътре в теб аз ще се преродя .
2PAC Amaru Shakur
z na 13!vs mi fr noseha bez i ni6to nqmaha apak az si imah oba4e si noseh bustie,prosto ne mislih 4e imam 4ak tolkova golqma nujda!no na 13 da......ve4e se re6ih i sega bez nego nemoga!![]()
Мисля,че бях седми клас,когато започнах да нося сутиен![]()
Суетата.Моят любим грях.
на 13-14 бях някъде![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
На около 11 или 12 години, но не беше приятно, защото бях едва 5-ти клас (за класа съм сигурна, за годините не съм), а вярвай ми имах с какво да го напълня ... и не беше едно от най-приятните усещания. Но ако няма причина независимо от годините, няма за какво да се носи ...![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
края на 7 клас някъде
амм....от 12-13 годишна
аз нося сутиен от 4 класИ мисля,че трябва да имаш какво да сложиш вътре,за да носиш сутиен...
+1Първоначално написано от lip-gloss
...
Май бях на 11 абее горе долу 4 клас![]()
Love is a feeling
Give it when I want it
cause Im on fire
Quench my desire
Give it when I want it
Началото на 6 клас,бях някъде около 11 и половина..
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..