- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- От колко годишни носите сутиен?
от 5ти клас, т.е. 11 годишна съм била![]()
Най-същественото е невидимо за очите...
7 клас..![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
от осми клас
11 i polovina nqkude na4aloto na 6-ti klas(аз съъм на 6.09)
Ами...От около 12 и половина - 13... И аз не помня много =D Относно въпроса дали трябва да носиш сутиен само, за да си като другите...УОт дъ хек? Спомням си когато бях 4-ти клас...Бяхме на някаква екскурзия и бяхме отседнали в един хотел с басейн.Понеже половината не си носехме бански, повечето момичета скачахме по тениски и долни гащиЕдна съученичка носеше сутиен...Сега си има момичето,спор няма!Но тогава...Та скача тя в басейна по тениска,отдолу със сутиен...Съответно тениската се намокря,сутиенът провисва...И такива ми ти работи...Общо взето стана за резил
Една друга пък,която доскоро беше дъсчица,пак на същата тази екскурзия си беше заредила чашките с обилно количество чорапи...Пак смях =DD Не за друго де,ами защото лично аз намирам малките цици за готини...Не знам,просто ако момичето има хубаво тяло и малки цици, изглежда някак си по-слабичко и по-привлекателно...Поне за мен.Естествено,да си имаш винаги е в твой плюс стане ли въпрос за прелъстяване на мъжко,но в никакъв случай не е болка за умиране...Ааа,да!
И един последен пример-ТРЕТА приятелка
Тя доскоро нямаше нищо...Порастнаха и май това лято
Но за сметка на това е страашна мацка и е мн точна и никога не й е липсвало внимание от страна на момчетата...Дори и е в излишък...
![]()
Така че-горе главата,тва не са кахъри за умиране,няма смисъл да носите гадни стягащи сутиени без да има какво да слагате в тях...Тц! =DD
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
Първоначално написано от xxxSnowflakexxx
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
7 клас![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
+1 и аз от тогаваПървоначално написано от sladur4eto_f
М...почти в края на 5-ти клас.Тогава имахме художествена самодейност и с момичетата от моя клас правихме "танц" и чи от тогава нося сутиен![]()
(=...нЕкфЪъ тУтаЛнуУ ИзТрещелЪ...=)
и аз май ...Първоначално написано от Insatiable
![]()
V 4ti klas mi bqha dosta golemi za vuzrasta miOsobeno imah edna rozova bluska,koqto be6e po mene i vi kazvam neznam kak ne sym ymrqla ot sram
Togava bqh bez sytien ,v peti sy6to i 4ak v shesti klas slojih ,shtoto maika ne mi davasheee/golqma shmatka
/ Obache veche sym 7mi klas i imam chyvstvoto che ne sa mi porasnali daje i sys santimetyr gardite
/togava bqh i baq tai gramadnichka i sym porasnala s 2 santimetra ot 4ti klas
/
5ти ;]
от 5 маи някаде към 12 год а ина4е недеи носи ако няма кво да сложи6 6ото има6е една в стария клас която го праве6е и и се подигравахме![]()
От 13 годишна някъде ...
Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.
От 5-ти клас .![]()
PeopLз st0p Fighting..AngзLs arз cRying..We can be better..Lovз is thз answзr[!]![]()