- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мислите ли, че гривна е подходящ подарък за момче?
Подарявала съм-сребърна.
Дам..кво като е момче?![]()
Не е задължително да е кожена или куче-марка. Сребърна семпла гривна е стрхотен подарък за момче. Аз имам приятели, които носят такива. Не адски дебела, а някаква тъничка, за да не изглежда "гъзарски".
Тази е добра, според мен.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
+1Първоначално написано от ErinEverly
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Кожена,мене лично мн ме кефят такива.Пълна съм с такива но не ги нося щото са мъжки мамка му!!!
Еми аз подарих на гаджето ми една дървена и една кожена...с неговата зодия отгореи си ги носи...и му отиват
![]()
Какво искаш да покажеш с тая гривна? Че ще гозавършеш за шията и ще си го държиш като кученце?![]()
Еми какво - яко :]Първоначално написано от sladkata_sisi
На мене ще ми хареса.
хъхъ..
Да ако е сребърна и два пръста дебела - перфект!
Майка ми ми подари преди година кожена гривна на Bvlgari оригинална никога не съм я носил няма и да я нося!
ако е педерасст ...![]()
подарявала съм - сребърна и изчистена беше. френда си я носи постоянно и му седи яко.![]()
така ми, какво сте се зарибли всички по тея гривнички синджирчета пръстенчета обички верижки дъвки бонбонки и т.н....Първоначално написано от MG-X-Power
Първоначално написано от Under_my_skin
сребърна гривничка никога няма да нося аз![]()
Разбира се,че е подходящ,стига да е мъжка
Дори смятам,че е много хубав подарък =D>
Както каза Ники... поне да е малко дебела... А ме съмнява да дадеш 60-70-80 лв за гривна. Сигурно говориш за някоя до 15-20 лв. По добре си дай парите за нещо друго, което няма да събира прах в някой шкаф![]()
Еммм защо не?!? Може да му подариш гривна с шиповеНе бе нз ама все пак зависи от момчето
![]()
Подарявала съм 2 гривни на приятеля си.
Едната беше сребърна, не много дебела, но хубава.
Втората беше от онея кожените с по малко сребро по тях.
И двете му стояха хубаво и определено не прилича на гей с тях. Една гривна е хубав подарък за момче, стига да е съобразена с цялостното му излъчване.[/code]