- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали я обичам??
Знам че ще кажете ние откъде да знам кво ти чувстваш но и аз незнам и ако може ми помогнете по някакъф начин!!Значи има едно момиче с което преди бяхме гаджета 5 месеца но тя ме заряза...а аз много я обичах след 1 седмица доиде и ми каза че ме обича и е направила грешка и аз еми добре след 2 седмици ме заряза окончателно и повече не ме потърси но се мина някъде половин година и тя почна да ми казва че ме обича и т.н и почнахме да си пишем секи ден и аз пак се влюбих в нея но нещо не се получи защото тя е много лигава...и е много неверна и докато ми обясняваше колко държи на мен е ходила с 2 момчета и аз разбрах за това и и казах да не ме занимава..и аз се промених спрях да се влюбвам в момичетата и сичко беше само флиртове и секс.. след време тя ме потърси и ми каза че иска пак да е с мен и аз и казах че аз неискам и може да е с мен но само за секса и тя каза ми добре пак ще съм близо до теб.. и на мен ми стана гадно и и казах че неискам нищо от нея и да ме остави след още няколко месеца почнахме пак да си пишем с нея и тя се държеше много мило но през това време е ходила с някакво момче което обичала ..и се видяхме и сичко беше Ок но тя се държеше странно беше се променила адски много станала е някакфа надута ..и си е същата лигла..и аз след срещата повече и не и писах нищо е така и тя всеки ден ми казва че ме обича а незнам дали наистина ми пука за нея сега си имам приятелка..но това момиче е адски сладко и винаги ми казва че ме обича и че се била променила Какво да правя моля ви помогнете ми !!
axxa moi 4ovek tova momi4e mai neznae kakvo iska...![]()
emi probvai s neq ako iska6
![]()
ае ко са занимаваш с тоя я оставяи я и си намери друга
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
ako ti ne q haresva6 4ak tolkova mnogo (6oto qvno ne ti haresva tva,4e e ligava) po-dobre q zareji....kato razbere kvo iska togava da doide.Samo si igrae s 4uvstvata ti,kvo e tva 1 pat te obi4a,1 pat ne...ebati ligavata pikla,takiva sa za boi ne da gi trae6.Ebi i maikata!!!![]()
Еми незнам но когато я вида и като ми се усмихне и![]()
но след това като разбера кво е прила и т.н.. тя преди ходеше с моя наи добър приятел... и се натискаха е така пред мене... аз на него му бях казал че съм съгласен да са заедно и на него не му се сърда ама тя... ми вика обичам те и след 1 седмица с моя наи добър приятел.. вчера съм в тоя приятел и тои и пише и тя почва да му обяснява че са ходела с един и са в даскалото щяла да тръгне с бившия и е такифа неща а един ден ме видя ... аз бях с гаджето и тя доиде до мен и ме гушка и ми вика липсваш ми и ми улиза врата и гаджето после ми се сърдеше само проблеми ми създава това момиче но пък се мисля за нея.. и вече незнам
Сегааа кфо имаме тука...имаме една лигла...имаме човек който е привързан към лиглата и смята че тя ще се промении...явно си доста наивен мой човек тя просто е пикла която не знае кфо иска тегли и една БРУТАЛНА майна така че просто да не та занимава и да не застрашава връзката ти с момичето с което ходиш сега...ТЯ НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА !
emi taka e no tq po nqkakuf na4in me kara da vurva vse kum neq..i me vuzbujda..i edin put az bqh v edno kafe i tq doide sled tova s nekfi priqtelki i sqda pri mene az bqh s edin prqitel i tq sedna na kolenete mi i me hvana za kura i mi vika na u6e skoro pak 6te si moi ...i me celuna ... iseki put e taka mi pravi![]()
moito mnenie e ,4e tova momi4e samo te razigrava kakto si iska,a ti kato maj trqbva da postapi6(ako znae6 kak i kakvo iska6) pravilno,no ne e 4estno sprqmo tvoqta priqtelka![]()
![]()
zatova vsi4ko zavisi ot teb,deistvai
uspeh
Кефиш меПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Това момиче не си заслужава...тя просто се лигави с тебе, а ти й се връзвашПо-добре я игнорирай и си гледай приятелката
![]()
+1 Напълно съм съгласен... Пич гледай си приятелката, тая така те разиграва,даже се чудя как още не си й бил шута!? Какво като има сладка усмивка бе?! Какво се занимаваш с такава мърла?Първоначално написано от MoHuTo
хаха трагедията е пълна ф тази ситуация,но има момичета които това им е хобито . . . .
естествено че я обичаш и знаеш ли защо?.. защото не можеш да я имаш.. но тя може да те има всеки път когато пожелае.. стегни се малко покажи че не си толкова лесен.. как може да й позволяваш да идва и да те облизва пред гаджето ти като знаеш как се е отнесла с теб преди това.. и да ти кажа да я зарежеш е ясно че няма да го направиш явно това момиче има голямо въздействие върху теб.. това което си го направиш сам никой не може да ти го направи.. замисли се..
Оооооо,да!Първоначално написано от cS_LaMeRkA
И мен ме кефи!!!![]()
purvo razberi dali tq naistina te obi4a!!! ako e taka i na teb ne ti puka za neq mnogo 6te q narani6 nqma6 ideq prosto!!! ako se okaje 4e ne e taka prosto budi s momi4eto s koeto si sega!
purvo razberi dali tq naistina te obi4a!!! ako e taka i na teb ne ti puka za neq mnogo 6te q narani6 nqma6 ideq prosto!!! ako se okaje 4e ne e taka prosto budi s momi4eto s koeto si sega!
mda nai veroqtno taka 6te stane..no prosto tq idva pri men i mi kazva obi4am te i az e tka i neznam kvo da i kaja..i az mn 4esto q ignoriram ne i digam kato mi zvuni bloknah q ot skype..no tq produljava da me tursi kazah i da me ostavi na mira..no te NE ta NE... ve4e neznam..haresvam priqtelkata si no tova momi4e me podludqva .. moje da prozvu4i tupo no az basi iam seka ve4er mokri suni6ta s neq.. i kvo li ne...tq predi mi vika 4e iska da spi s men.. az i kazah da mi duha 6ot znam 4e nqma da go napravi i tq vika mi Ok i az ..aaa ne i nekfi takifa...ve4e neznam...dneska q vidqh kato otivah na daskalo tq si 4aka6e reisa .. i estestveno pak be6e s nekfo mom4e...
![]()
не бе сладка е ама ... се държи странно .. хаха не се отказваи ами помогни хаха че се побърквам вече....гаджето ми се сърди ... защото това момиче ми се обаждало е аз кво да направа... и това момиче казало на приятелката ми че щяла да я бие хахаха и некфи такифа... моля те мацка HELP![]()
mi ne emi neznam poburkva me![]()
![]()
![]()
![]()
we 6tom priqtelkata ti,vupreki 4e ti se surdi e o6te s teb zna4i ima nqkvi 4yvstva kum teb i ne si zaslyjava da se zanimava6 s "liglata" deto say te razigrava.druj na priqtelkata si.
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
emi oburkan sum iskam gi i dvete no "liglata" predi malko mi pi6e6e po skype i mi vika..iskam te ne zaradi ne6to drugo a za6toto si na moito nivo za6toto znam 4e o6te me obi4a6 i znam 4e kato otidem nqkude nqma si broi6 stotinkite i ima6 pari kolko mene i nekfi takfia tq e super piqna i samo mi zvuni v momenta... i kvo li ne