.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    LeKo_sLadUK
    Guest

Дали я обичам??

Знам че ще кажете ние откъде да знам кво ти чувстваш но и аз незнам и ако може ми помогнете по някакъф начин!!Значи има едно момиче с което преди бяхме гаджета 5 месеца но тя ме заряза...а аз много я обичах след 1 седмица доиде и ми каза че ме обича и е направила грешка и аз еми добре след 2 седмици ме заряза окончателно и повече не ме потърси но се мина някъде половин година и тя почна да ми казва че ме обича и т.н и почнахме да си пишем секи ден и аз пак се влюбих в нея но нещо не се получи защото тя е много лигава...и е много неверна и докато ми обясняваше колко държи на мен е ходила с 2 момчета и аз разбрах за това и и казах да не ме занимава..и аз се промених спрях да се влюбвам в момичетата и сичко беше само флиртове и секс.. след време тя ме потърси и ми каза че иска пак да е с мен и аз и казах че аз неискам и може да е с мен но само за секса и тя каза ми добре пак ще съм близо до теб.. и на мен ми стана гадно и и казах че неискам нищо от нея и да ме остави след още няколко месеца почнахме пак да си пишем с нея и тя се държеше много мило но през това време е ходила с някакво момче което обичала ..и се видяхме и сичко беше Ок но тя се държеше странно беше се променила адски много станала е някакфа надута ..и си е същата лигла..и аз след срещата повече и не и писах нищо е така и тя всеки ден ми казва че ме обича а незнам дали наистина ми пука за нея сега си имам приятелка..но това момиче е адски сладко и винаги ми казва че ме обича и че се била променила Какво да правя моля ви помогнете ми !!

Az Beee
    Guest
    axxa moi 4ovek tova momi4e mai neznae kakvo iska... emi probvai s neq ako iska6

ае ко са занимаваш с тоя я оставяи я и си намери друга
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Guest
    ako ti ne q haresva6 4ak tolkova mnogo (6oto qvno ne ti haresva tva,4e e ligava) po-dobre q zareji....kato razbere kvo iska togava da doide.Samo si igrae s 4uvstvata ti,kvo e tva 1 pat te obi4a,1 pat ne...ebati ligavata pikla,takiva sa za boi ne da gi trae6.Ebi i maikata!!!

LeKo_sLadUK
    Guest
    Еми незнам но когато я вида и като ми се усмихне и но след това като разбера кво е прила и т.н.. тя преди ходеше с моя наи добър приятел... и се натискаха е така пред мене... аз на него му бях казал че съм съгласен да са заедно и на него не му се сърда ама тя... ми вика обичам те и след 1 седмица с моя наи добър приятел.. вчера съм в тоя приятел и тои и пише и тя почва да му обяснява че са ходела с един и са в даскалото щяла да тръгне с бившия и е такифа неща а един ден ме видя ... аз бях с гаджето и тя доиде до мен и ме гушка и ми вика липсваш ми и ми улиза врата и гаджето после ми се сърдеше само проблеми ми създава това момиче но пък се мисля за нея.. и вече незнам

Сегааа кфо имаме тука...имаме една лигла...имаме човек който е привързан към лиглата и смята че тя ще се промении...явно си доста наивен мой човек тя просто е пикла която не знае кфо иска тегли и една БРУТАЛНА майна така че просто да не та занимава и да не застрашава връзката ти с момичето с което ходиш сега...ТЯ НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА !

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

LeKo_sLadUK
    Guest
    emi taka e no tq po nqkakuf na4in me kara da vurva vse kum neq..i me vuzbujda..i edin put az bqh v edno kafe i tq doide sled tova s nekfi priqtelki i sqda pri mene az bqh s edin prqitel i tq sedna na kolenete mi i me hvana za kura i mi vika na u6e skoro pak 6te si moi ...i me celuna ... iseki put e taka mi pravi

moito mnenie e ,4e tova momi4e samo te razigrava kakto si iska,a ti kato maj trqbva da postapi6(ako znae6 kak i kakvo iska6) pravilno,no ne e 4estno sprqmo tvoqta priqtelka zatova vsi4ko zavisi ot teb,deistvai uspeh

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Сегааа кфо имаме тука...имаме една лигла...имаме човек който е привързан към лиглата и смята че тя ще се промении...явно си доста наивен мой човек тя просто е пикла която не знае кфо иска тегли и една БРУТАЛНА майна така че просто да не та занимава и да не застрашава връзката ти с момичето с което ходиш сега...ТЯ НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА !
    Кефиш ме
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Това момиче не си заслужава...тя просто се лигави с тебе, а ти й се връзваш По-добре я игнорирай и си гледай приятелката

kopele taa te razigraa mani q

Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Това момиче не си заслужава...тя просто се лигави с тебе, а ти й се връзваш По-добре я игнорирай и си гледай приятелката
    +1 Напълно съм съгласен... Пич гледай си приятелката, тая така те разиграва,даже се чудя как още не си й бил шута!? Какво като има сладка усмивка бе?! Какво се занимаваш с такава мърла?

Guest
    хаха трагедията е пълна ф тази ситуация,но има момичета които това им е хобито . . . .

Голям фен
    Град
    София
    естествено че я обичаш и знаеш ли защо?.. защото не можеш да я имаш.. но тя може да те има всеки път когато пожелае.. стегни се малко покажи че не си толкова лесен.. как може да й позволяваш да идва и да те облизва пред гаджето ти като знаеш как се е отнесла с теб преди това.. и да ти кажа да я зарежеш е ясно че няма да го направиш явно това момиче има голямо въздействие върху теб.. това което си го направиш сам никой не може да ти го направи.. замисли се..

Цитирай Първоначално написано от cS_LaMeRkA
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Кефиш ме
    Оооооо,да!
    И мен ме кефи!!!

fuck_chalga
    Guest
    purvo razberi dali tq naistina te obi4a!!! ako e taka i na teb ne ti puka za neq mnogo 6te q narani6 nqma6 ideq prosto!!! ako se okaje 4e ne e taka prosto budi s momi4eto s koeto si sega!

fuck_chalga
    Guest
    purvo razberi dali tq naistina te obi4a!!! ako e taka i na teb ne ti puka za neq mnogo 6te q narani6 nqma6 ideq prosto!!! ako se okaje 4e ne e taka prosto budi s momi4eto s koeto si sega!

LeKo_sLadUK
    Guest
    mda nai veroqtno taka 6te stane..no prosto tq idva pri men i mi kazva obi4am te i az e tka i neznam kvo da i kaja..i az mn 4esto q ignoriram ne i digam kato mi zvuni bloknah q ot skype..no tq produljava da me tursi kazah i da me ostavi na mira..no te NE ta NE... ve4e neznam..haresvam priqtelkata si no tova momi4e me podludqva .. moje da prozvu4i tupo no az basi iam seka ve4er mokri suni6ta s neq.. i kvo li ne...tq predi mi vika 4e iska da spi s men.. az i kazah da mi duha 6ot znam 4e nqma da go napravi i tq vika mi Ok i az ..aaa ne i nekfi takifa...ve4e neznam... dneska q vidqh kato otivah na daskalo tq si 4aka6e reisa .. i estestveno pak be6e s nekfo mom4e...

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}

Re: Дали я обичам??

Цитирай Първоначално написано от LeKo_sLadUK
    Знам че ще кажете ние откъде да знам кво ти чувстваш но и аз незнам и ако може ми помогнете по някакъф начин!!Значи има едно момиче с което преди бяхме гаджета 5 месеца но тя ме заряза...а аз много я обичах след 1 седмица доиде и ми каза че ме обича и е направила грешка и аз еми добре след 2 седмици ме заряза окончателно и повече не ме потърси но се мина някъде половин година и тя почна да ми казва че ме обича и т.н и почнахме да си пишем секи ден и аз пак се влюбих в нея но нещо не се получи защото тя е много лигава...и е много неверна и докато ми обясняваше колко държи на мен е ходила с 2 момчета и аз разбрах за това и и казах да не ме занимава..и аз се промених спрях да се влюбвам в момичетата и сичко беше само флиртове и секс.. след време тя ме потърси и ми каза че иска пак да е с мен и аз и казах че аз неискам и може да е с мен но само за секса и тя каза ми добре пак ще съм близо до теб.. и на мен ми стана гадно и и казах че неискам нищо от нея и да ме остави след още няколко месеца почнахме пак да си пишем с нея и тя се държеше много мило но през това време е ходила с някакво момче което обичала ..и се видяхме и сичко беше Ок но тя се държеше странно беше се променила адски много станала е някакфа надута ..и си е същата лигла..и аз след срещата повече и не и писах нищо е така и тя всеки ден ми казва че ме обича а незнам дали наистина ми пука за нея сега си имам приятелка..но това момиче е адски сладко и винаги ми казва че ме обича и че се била променила Какво да правя моля ви помогнете ми !!
    Еми добре,последно тя сладка ли ти е или ти е противна?!? За едно мнение си противоречиш 2 пъти... Явно чувствата ти към нея са ту добри,ту лоши...т.е. променливи... Абе не знам...Предавам се!
    The reasons of love... <3

LeKo_sLadUK
    Guest
    не бе сладка е ама ... се държи странно .. хаха не се отказваи ами помогни хаха че се побърквам вече....гаджето ми се сърди ... защото това момиче ми се обаждало е аз кво да направа... и това момиче казало на приятелката ми че щяла да я бие хахаха и некфи такифа... моля те мацка HELP

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    mda nai veroqtno taka 6te stane..no prosto tq idva pri men i mi kazva obi4am te i az e tka i neznam kvo da i kaja..i az mn 4esto q ignoriram ne i digam kato mi zvuni bloknah q ot skype..no tq produljava da me tursi kazah i da me ostavi na mira..no te NE ta NE... ve4e neznam..haresvam priqtelkata si no tova momi4e me podludqva .. moje da prozvu4i tupo no az basi iam seka ve4er mokri suni6ta s neq.. i kvo li ne...tq predi mi vika 4e iska da spi s men.. az i kazah da mi duha 6ot znam 4e nqma da go napravi i tq vika mi Ok i az ..aaa ne i nekfi takifa...ve4e neznam... dneska q vidqh kato otivah na daskalo tq si 4aka6e reisa .. i estestveno pak be6e s nekfo mom4e...
    И тука си противоречиш! Хем я искаш,хем те интересува с кое момче и т.н., хем те дразни тва,че постоянно те търси! Ти да не би да си зодия везни?!?

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    не бе сладка е ама ... се държи странно .. хаха не се отказваи ами помогни хаха че се побърквам вече....гаджето ми се сърди ... защото това момиче ми се обаждало е аз кво да направа... и това момиче казало на приятелката ми че щяла да я бие хахаха и некфи такифа... моля те мацка HELP
    Ами щом държиш на гаджето си... и си я обичаш по-добре си остани с нея... А пък мокрите сънища с другата могат да си продължат.Важно е гаджето да не разбере за тва...

LeKo_sLadUK
    Guest
    mi ne emi neznam poburkva me

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    we 6tom priqtelkata ti,vupreki 4e ti se surdi e o6te s teb zna4i ima nqkvi 4yvstva kum teb i ne si zaslyjava da se zanimava6 s "liglata" deto say te razigrava.druj na priqtelkata si.

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

LeKo_sLadUK
    Guest
    emi oburkan sum iskam gi i dvete no "liglata" predi malko mi pi6e6e po skype i mi vika..iskam te ne zaradi ne6to drugo a za6toto si na moito nivo za6toto znam 4e o6te me obi4a6 i znam 4e kato otidem nqkude nqma si broi6 stotinkite i ima6 pari kolko mene i nekfi takfia tq e super piqna i samo mi zvuni v momenta... i kvo li ne

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си