- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали я обичам??
we 4ove4e za*bi q ne se zanimavai s neq.sao te mentri
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
e az q zarqzvam i sled vreme tq pak po4va tq e luda!! I az pak i se vruzvam... i neznam kak moga da q zabravq nemoga da se vliubq ;(
Men sa6to! Qko gotini misli!!!Първоначално написано от lizzard_92
emi moeto mom4e mislq 4e trqbva da se stegne6 prebori se sys sebe si...ne si zaslujava ako tq naistina te obi4a6e nqma6e da pravi takiva ne6ta ! zamisli se malko!!!
ima6 si momi4e do sebe si otdai vnimanieto si na nqkoi koito o4evidno dyrji na teb a ne na nqkoi koito mu haresva da znae 4e "pritejava"!
na kolko ste godini?![]()
виж какво, на момичето просто му харесва да разбива сърца и да подхранва с парчетата своето его. и си залагам главата зад тези си думи![]()
възползвай се от сегашната ситуация, а именно - тя е губещата в случая, затова се опитва да те върне на нейна страна и пак да победи (въпреки че може би не разбира, че ти всъщност никога не си бил с/у нея, винаги си имал чувства, на колкото и недостъпен да се правиш, а пък може и да го разбира...няма значение).
така че - дръж фронта и малко й посмачкай егото. в случая трябва да избираш м/у собственото си и нейното щастие. КОЕ ПО ДЯВОЛИТЕ Е ЛОГИЧНО ДА ИЗБЕРЕШ?
I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.
emi nai veroqtno moito 6tastie... aa 5oo e dobre emi tq e na 16 az sum na 17 lele dneska q vidqh v edno kafe s nekfi mom4eta ot neinoto daskalo i tq kato me vidq az bqh s gadjeto i tq po4na da se celuva s ediniq hvana q qd![]()
posle idva i mi vika oo sexy kvo stava i az mi mlad sum kvo moje mi stava i tq emi dai da vidim kolko stava i gadjeto mi ot tam po4na da q obijda i po4naha da se karat ne6to i az se nervirah i I vikam q po dobre si hodi.. i tq samo ako te celuna i gadjeto mi sedi i me gleda i az vikam nemoje i tq siguren li si i az DA are mahai se i tq samo takafa se oburna i mi udari 1 6amar..i si trugna..posle doide kum nas i az i vikam kvo iska6 i tq moje li da vlqza i az ne i tq are de i az ok ... i po4nahme da se natiskame... oba4e tq se sprq i mi kaza.. prekaleno mnogo te obi4am za da se durja taka i si trugna... :S
Ako q haresva6 naistina ,zna4i si nqkakav ABSOLIUTEN MAZOHIST!Vzemi se v race i pove4e ne i obra6tai vnimanie!Znae6 li za6to se vra6ta pri teb?Ami za6toto e sigurna,4e 6te i varje6...Kolko pati tq e pravila gre6ki,a ti si i pro6taval...Spored men trqbva da q zabravi6 ili da q hvane6 i da q zareje6,za da razbere kolko te e bolqlo,kogato te e ostavqla!!!
Tova be6e ot men!Prosto sam zabravila da si vlqza v account-a!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Npemi ne sum mazohist... i neznam no prosto tq dneska kato trugnahme da pravim sex mi otkaza i mi kaza 4e mn me obi4a za da se durji taka.. tova trqbva da zna4i ne6to... a i razbrah 4e se vurnala pri biv6oto si gadje bili zaedno 3 4 meseca i nekfi takifa... toi mn q obi4al i nekfi takifa... neznam...ve4e boli me mn0g0... kato znam kvi gi vur6i no iskam da e s men ama i neiskam... a kato q vida i ni6to ne i kazvam.. nikoga ne govorim za tova koi kakvo 4uvstva :S
подкрепямПървоначално написано от FEN_NA_MOTORI
![]()
![]()
nema tolkova oburkani gluposti ... zakleam se... dneska i zvunnah i i kazah da izlezem
i tq doide estestveno i mi vika kaji be milo i az kakvo to4no iska6 ot men i tq iskam da imam vsi4ko s teb... iskam surceto ti iskam tqloto ti iskam samo az da sum za teb i az i vikam mi to e taka no prosto ti se durji6 stranno i gadno i tq zaklevam se 4e ako te narana o6te 1 put 6te naprava vsi4ko koeto kaje6... i doide i po4na da me gu6ka i az neznam kvo da naprava i sega.. mai sme zaedno ... no neznam gadno mi e za drugoto momi4e ..ama ne mnogo ... pravilno li postupih?? Zashtoto ima o6te vreme da se otkaja... no neznam ;(
Ето поредната жертва на "синдрома на любовника от сериалите". Пич, по-добре пропий и спри да се занимаваш с неща, за които явно не си дорасъл. Трябва ясно да дефинираш целите си, ако искаш да ги постигнеш. А в една работа има ли съмнение, значи смърди.Първоначално написано от LeKo_sLadUK
![]()
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
Кво да правиш ли?! Като за начало спри да и позволяваш да си играе с теб като с маймунка!
Истински щастливия човек е този, който се радва на това което има, а не на това което не може да има! Приятелю, не усещаш ли как си играе с теб това момиченце? А теб те води единствено тестостерона, на това ако му викаш любов... Мислиш си, че е любов, но всъщност не е. Според мен това е чисто физическо привличане и нищо повече. Вземи се в ръце, абсолютно прекрати контактите си с въпросното момиче и отивай при гаджето си да и се любуваш и радваш докато е възможно това. Защото ако така я караш ще загубиш и двете... тогава повярвай ми ще съжаляваш много повече![]()
Дано да си се слушал в думите ми, за твое добро е!
emi da sutrinta q vidqh v reisa i i vikam milo otkude idva6 i tq sedi i se smee i vika ot sno6ti i az vikam sa nakude si i tq na daskalo a tq piqna .... super mn i mi razprava 4e 6murkali i nekfi takifa ..i az i vikam kazva6 4e me obi4a6 a kvo prai6 i tq e praznuvah 4e pak sme zaedno i az vikam mi ne se znae v momenta neiskam da sme i mai taka e nai dobre i tq stiga de gesha az te obi4am..i az i vikam e neznam sig i az te obi4am am po dobre bez teb otkolkoto sus teb i tq vika mi hubavo be ti gubish ne si edinstven 2 godini si misleh 4e te obi4am adksi mnogo i tova e taka.. no boli me bole6e me no ve4e mi e vse taq... neiskam da te naranqvam... nito ti men taka 4e shte te zabravq! I me celuna i sleze ot reisa am ne be6e na taq spirka de![]()
am da se opravq ... sa sum s momi4eto koeto znam 4e me obi4a i nqma da me narani taka 4e 6te se probvam i az da q obi4am TnX hoRa
![]()