- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс на пейка
Ако си се разхождате в парка...и видите некви разгонени да праат секс на някоя по-затънтена пейка, кво ше си помислите ..ше ги погледате ли малко![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
axax neznam kakvo 6te napravq no na men mi se e slu4valo be6e kum 12 ve4erta na edna peika s gadjeto v moq kvartal i si se kefehme i gledam 4e nekfi deca s kolela idvat i az mu vikam stoi ne murdai idvat hora i sedime i gi 4akame te pieha voda 6ot do nas ima6e edno fontan4e be6e mn veselo![]()
Еми ние с моята приателка го правихме на пейката в даскалото и \/ \
/ \
/ \
/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1 ili shte mixiram d0 tqh, pone da slushat neshto ;PПървоначално написано от Let^the^Music^Play
Първоначално написано от Say It Right
Аууууу дано другия път ви види директораПървоначално написано от B1ZzY
(много ще е забавно
)
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Просто ще си отмина. Като им харесва нека си го правят. А и щом не пречат на някой, ок.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
аз пък ще им излея една кофа със студена водаПървоначално написано от Slippin aSS Grabba
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми ко тряя да си помисля.. хора с нестандартно мислене..Харесва им - правят си го.. няма лошо , кой както си иска..
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
Ще си умра от срам сигурно ако засека такива и ще гледам по-бързо да се изнеса, но ще ми е супер смешно.
Ще ги замеря с буца пръст.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Хахахаха +1Първоначално написано от Let^the^Music^Play
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
Оф като малка си спомням че посред бял ден едни се натискаха на една пейка и момчето си беше свалило панталоните (тогава незнаех какво правят) и усетих как на мама и стана неудобно и се опърнахме на другата посока![]()
Момиче съм ! ! !
Нека правят любов хората.. Нищо няма да направя....(все едно не съм била в тяхното положение...)
Ще се ухиля до ушите и ще се изнеса по-бързо, за да не ги смущавам. Няма лошо, така, малко на свеж въздух...![]()
Че няма терен, а много им се прави секс.Какво друго може да си помисля?Плюс това и те така предпочитат, но не е много удобно сигурно.
ne,obi4at se horata kvo tolkova i az sam gopravila tai 4e....nqma kvo da gi gledam
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Нищо какво да направя![]()
И аз съм го правила на пейка е незнам някой дали ни е видял или не ама...![]()
А пък и не само на пейка и на много други места и не защото сме нямали терен...,а защото и двамата с бившият ми приятел си падахме по спонтанните изживявания.Няма нищо по-хубаво от това![]()
A qui