- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Пънкари vs. Скинари...ЗАЩО???
Така аз съм пънкарче! Войната ми е ясна, но защо трябва да я имаЕдно мнение друго мнение-меле, айде де де ако минем без мелето кво ще стане няма да има кръв... няма да има дела... няма да има и скинари или пънкари в районните... Помислете!
///GEGEN NAZIS\\\
зле са всички. и те не знаят за какво се борят, ама дай да се бием.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
nqmam nishto pr0tiv pynkarite- mn me kefi t0q stil na jiv0t, nqmam nishto i pr0tiv skinarite... az sushto se pitam zashto trqbva da vrajduvat![]()
Първоначално написано от Say It Right
защото така.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ето защо...Защото Скинарите са винаги прави...това е :\ аз все пак ще се постарая да намеря отговора!!!Първоначално написано от _SL_
///GEGEN NAZIS\\\
отговора е ясен на всичкиако не ти е ясен на теб... хъхъ
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от Punkstyle
![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
СТОП! край по тази тема от нас двамата нека да видим мнението на обществото!Първоначално написано от _SL_
///GEGEN NAZIS\\\
Ъ опааПървоначално написано от ЕPu
грешка
///GEGEN NAZIS\\\
Нямам си идея що се биете 0-o
след като и двете банди така да кажа слушат пънк (е скинарите някакъв модифициран- се тая.. :] )
Имате някакъв различен лайфстайл - това може би..и все пак какво ще ви е толкова различното - един гребен вместо бръсната глава...
Е аз съм незапознат...напоследък ме водят ръждясващ метъл![]()
Мир![]()
хъхъ..
За това си напълно прав, даже 100% подкрепям мнението ти...а за подписа тази тема съм я пуснал за да се разберем по някакъв начин и да го махна, затова търся отговораПървоначално написано от exploitedteen
![]()
///GEGEN NAZIS\\\
И си измислил точно сега и в тази тема да се разберете със всички ъмм... скинове и никога повече да няма война и ти да можеш спокойно да си махнеш подписа ли и всички да се обичате и да си менкате тирантите ли?
Толкова си благороден. Нобелова за мирУмилих се до сълзи
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Ъъъ... Нека само ви светна, че във Великобритания, люлката и на двете субкултури, скиновете и пънковете не се трепят, даже обратното. Ама в България нали всички сме големи разбирачи и позьори и се правим на велики затова е така тука. Ае, със здраве.
Сега ще ми излязат някакви разбирачи, които ще ми изсипят един тон "доказателства", че в Англия също се мразят, е, живял съм 6 години във Великобритания, 4 в Англия и 2 в Шотландия, така че знам как стоят нещата навсякъде.
Пич,повярвай ми,ако беше участвал в едно по-сериозно меле между пънкове и скинове(като това на Експлойтед примерно),отдавна щеше да си се отказал от тая...субкултура.Първоначално написано от Punkstyle
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Ъхх както и да е аз съм до тук в тази тема!!Първоначално написано от exploitedteen
Не вярвам! Дори съм бил свидетел на мелеПървоначално написано от Alcohooligan
![]()
///GEGEN NAZIS\\\
на това 'пънкарче' дето пусна темата ще му дам един съвет.
ако наистина искаш да бъдеш част от тази субкултура, най-важното е да започнеш да използваш главата, която ти е на раменете.
хах..
и все пак никой не му обясни на човека тая вражда
за да е част от тая субкултура трябва да бие скинарите без да пита защо, така ли ?![]()
а защо трябва да бие 'скинари' изобщо?![]()
Това питам от началото но както и да е :ІПървоначално написано от Анонимко
///GEGEN NAZIS\\\
лаааааааааа в българия няма скинари това са хора дето се наричат така ама карай ... познавам "бг" скинари... както ги наричате за такава война се още не съм чувал... явно съм назат с материала ..
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
аз ти отговорих на въпроса вече..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
АйдеПървоначално написано от exploitedteen
![]()
///GEGEN NAZIS\\\
хихи ако ме чакаш мене да тии обясня жестоко си се излъгал брат миПървоначално написано от exploitedteen
![]()
///GEGEN NAZIS\\\