- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДАЙТЕ СЪВЕТ !!!
Zdraveite! Problemat e sledniqt ... hodih s edno mom4e polovin mesec i ima6e mn pre4ki m/u nas dokato tragnem (haresvahme se predi tova,no az zaminah v drug grad i tragnahme 4ak kato se varnah). Vsi4ko m/u nas varve6e idealno. Edna ve4er bqhme na disko i ne6to se skarahme
(za parvi pat se skarahme). Az si tragnah. Na drugiq den mi se obadi i mi kaza,4e iska da sme samo fr
![]()
. Az se qdosah,za6toto ne mi dade nikakvo obqsnenie. Sled 1 sed. se vidqhme pak v diskotekata i toi sedna do men i zapo4na da mi govori mn mili ne6ta. I to4no kogato si pomislih,4e vsi4ko e OK
, 1 negov fr doide i zapo4na da me svalq
. Toi se qdosa i si tragna. Ve4e 1 sed. izob6to ne izliza ot tqh. Nito pak vliza v skype. Nz kakvo da pravq
. Izob6to ne sme se vijdali. Iskam pak da sme zaedno. Mislq,4e utre 6te doide na disko. Kak da se darja s nego
? Help PLS ... 4akam!
Задаваш отговори "искам да съм с него"и после питаш "как да се държа".В случея щом го харесваш толкова обясни му това което каза на нас и ако има акъл в главата ще те разбере,ако ли не значи не си загубила кой зна кфо...
И в двата случея не губиш...
ем защо не му се обадиш по телефона да се видите?или да отидеш до тях?или да му пратиш смс?
хъхъ..
Зависи какво искаш от него..Но не ти е дал обяснение а изведнъж те ревнува...може би и той незнае какво иска.Най-добре е да поговорите, да се изясните и се пак да ти даде чаканото обяснение, а после си реши какво да правиш в бъдеще..
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
A zahto ne idesh do u tqh da go pitash sluchaino kak e i zashto se gubi takuv?
Ako ne..kato doide na disko se durjish milo s nego i go pitash sushtoto... i nai-vehe zashto si e trugnal predniq put.napravi se na udarena da vidim kakvo shte ti kaje.No nai-vajnoto ne go prenebregvai v nikakuv sluchai shtom go haresvash.
точно такаПървоначално написано от Shadow_Walker
и после пиши какво е станало
![]()
обади ми се или го намери по някакъв начин и поговори с него.. Дали изпитва нещо към теб и дали иска пак да сте заедно
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Обясни му как стоят нещата, че го харесваш, че той е най важният човек за теб, наприказвай му само мили работи... Кажи му в очите това което мислиш и чустваш!!! Късмет! И по добре му се обади или иди до тях и поговорете дискотеката не е най приятното място, а представи си,че пак някой дойде да ти се сваля...!!!
и кажи как е минало всичко!