.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Guest

Нямаме терен

zna4i s pr mi predi pravihme sex f tqh, no sega tehnite sa postoqnno fk16ti i u nas vinagi ima hora, p1k ne mojim da otidem f nqkoi negof fr primerno, 6toto i na dvamata ni e mn neudobno... ta k1de predlagate da go pravim zanapred???

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Няма да го правите ..Докато не се освободи терен!Едва ли ще е толко яко в някой храст,колкото у вас/или у тях

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

ako imate pari4ki.. na hotel4e
    moje6 da pomoli6 nqkoq fr ili toi nqkoi fr da vi otstapi ako v tqh e svobodno primerno 1-2 4asa ..
    moje da idete nqkade izvan grada .. na nqkoq polqnka na odealce na psokoino mestence...
    ako ste po opitni..i ima kola primerno..
    ili de da znam vse 6a izdebnete nqkoi moment (za po 1-2 4asa)dori i prez denq.. v nqkoi ot vas da e svobodno..
    uspeh

Guest
    v kenefa na nekoe kafe .. na nqkoq polqnka .. pitaite nqkoi fr .. ade be vashte ne izlizat li ot u vas i tehnite .. se trq ad hodat na rabota ! ..

Еееееееееее, толкова нямате фантазия! Преди малко го правих в една детска градина, ама не от липса на терен, а за разнообразие! Препоръчвам!
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Хотел.Вили по селата нямате ли ?

ЕМИ ТО НЕ ТРЯБВА НА ЕДНО И СЪЩО МЯСТО ДА СЕ ПРАВИ.ТРЯБВА ДА ИМА И РАЗНООБРАЗИЕ ТАКА ЧЕ АКО ВИ РАБОТИ ФАНТАЗИЯТА ЩЕ НАМЕРИТЕ СЕ НЯКЪДЕ.АЙДЕ УСПЕХ!!!

Е има ли желание има и начин.. Винаги се нампира по някоя що годе добра идейка..
    I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:

e se 6e se nameri kade be.... ne moje tolkova da nqmate kade... kakto kaza nqkoi si tam va6te ne xodqt li na rabote ?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Родителите не работят ли?
    А за терен-стига да има въображние ще се намери. Но леглото и спокойствието са си нещо несравнимо. Въпреки, че ми се прави секс в кола и ще придумам гаджето днес или утре.

Guest
    Mi otidete nqkude izvun grada za po4ivnite dni

Guest
    Ми елате да го направите у нас. Пък след като свършите ще мина да те опъна и аз веднъж зарад терена дет ви го предоставих.

Град
    Русе
    Можете да си направите пикник таман още е топличко и тей ..

Цитирай Първоначално написано от pitan4icata
    moje6 da pomoli6 nqkoq fr ili toi nqkoi fr da vi otstapi ako v tqh e svobodno primerno 1-2 4asa ..
    moje da idete nqkade izvan grada .. na nqkoq polqnka na odealce na psokoino mestence...
    ili de da znam vse 6a izdebnete nqkoi moment (za po 1-2 4asa)dori i prez denq.. v nqkoi ot vas da e svobodno..
    uspeh

+10

Супер фен
    Град
    Венера
    У нас не искаш ли?

Guest
    mnogo sa udobni kenefite za invalidi,mnogo sa prostorni,awe super sa.ina4e moje nqkade na planina zaedno da otidete,ili za 1 ve4er nqkade na hija,ili na hotel.aide uspeh

Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    У нас не искаш ли?
    искам

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    Tereni ima kolkoto iskash,na nas kato ni pisne u nas ili u tqh experimetirame.V u4ili6te,ne edin stroej,v kolata,na plaja i t.n
    Next Time I`ll be True...

Цитирай Първоначално написано от pitan4icata
    uspeh

Каква полянка бе момиче,то зимата дойде ще му замръзне шушулката на нашия човек...

П.С Хотелчето е най-доброто решение,няма да се плашиш само че е панелка и се чува през 5 пресечки,ама това е решението.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    Хотел.Вили по селата нямате ли ?
    Качвам на мотора и в селото......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си