- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Подгответа
Чух,че и тази година ще има подгответа.Само,че като видях списъка с учебниците ми се стори,че може и да не е така.В списъка бяха учебници по всички предмети,а лично на мен не ми се иска да ми бъкат главата с простотий като боилогия,география и т.н.Та въпроса ми е някой знае ли дали и тазгодишните осмокласници ще са погответа или ще карат всички предмети
![]()
Зависи от училището и паралелката!Елементарно Уотсън баце![]()
+1 p0ne kaji v kv0 daskalo si i v kakva paralelka .. ;]Първоначално написано от bawarec
Първоначално написано от Say It Right
Във ГРЕ бургас,с френски език(по нашему френската гимназия)![]()
Тва бях азПървоначално написано от Анонимко
![]()
А всичко това бях аз,просто нкав бъг стана и сори за няколкото поредни постаПървоначално написано от Анонимко
Би трябвало да си подготвителен клас!![]()
Като те гледам,май си влязъл в езикова.Ако е така,не се притеснявай.Няма да те тормозят с химии,биологии и т.н.И аз бях така миналата година,ама ся ги почвами то на англиииийски
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Да, първата година език, по няколко часа български, математика, физи4еско, рисуване и музика![]()
П.П.:Братовчед ми завърши Френската в Бургас и е доволен![]()
Хмм вий сте лесни.Ние ся 8ми клас ще учим всичко и то най-много английски.А не съм в езикова гимназия.
makar 4e na men taq godina mi predstoqt izpiti deemi samo edno moga da vi kaja - na spe4elilite 4estito
![]()
Мда,наистина няма да ни тормозат с биологий химий и т.н. \/ .Кофтито е обаче,че ще има занималня (и то задължителна)
.Както и да е,мерси за отговорите
![]()