.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами един път в годината мия чинии, ако майка успее да ме накара, иначе често пускам прахосмукачка (е естествено пак някой трябва да ми каже да го направя), и единственото, което се сещам да направя сама е да си подредя стаята, ама и то не ми е много любимо занимание, ама няма как...

ами чистя,готвя, понякога мия чиниите, прибирам прането,подреждам пера ...

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    освен че спестявам едно готвене.аааа забраих хвърлям боклука

прая си салата п.картофи и таратор
    [quote="candie"Но наще не пропускат да наякнат колко съм била мързелива [/quote]
    оо тва още като се приберат почват иначе магазина - само пари да имам на разположение и

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Пускам прахосмукачка, разтребвам, гладя, простирам и прибирам дрехите, нагласям пералнята, пазарувам, помагам в готвенето. И най-най-любимата ми част - гледам малкия си брат . Толкова е забавно с него .
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Мия чинии, простирам прането, поливам цветята, подреждам и чистя от време на време

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    BS
    Никак
    Само цапам

Цитирай Първоначално написано от namina
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Цитирай Първоначално написано от b0Nb0n
    kak nqkoi e ima sig 10000 4oveka det iskat xaxaxxaxa
    ....
    Хах... Не бе, сериозно... ужасна съм, стане ли въпрос за домакинство за нищо не ставам... Не че не мога, напротив, справям се идеално, просто ... НЕ ИСКАМ ...
    Обяснението ми винаги е "Няма да подреждам, на мен ми е приятно и уютно, когато няма къде да се стъпи от разхвърляни работи..."
    И що за човек трябва да си, по дяволите, за да ти прави впечатление,че има прах по повърхностите?! Мазало напаво...

земи си поука и се промени кой мъж ще те вземе такава ПП нищо лично мърла и марзеливка
    нищо лично-а теб толкова неграмотна

Град
    Асеновград, България
    Чистя, подреждам, пазарувам, изхвърлям боклука, мия чинии, а понякога може и да помогна с готвенето.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

praxosmykiram bar6a prax miq 4inii pazaryvam gladq ponqkoga gotvq

Голям фен Аватара на Ice
    Мия чиний, чистя, пускам пералнята, от време на време помагам на мама в готвенето, слагам масата, или пък правя салата, абе опитвам се да помагам
    Everything happens for a reason..

Аз голям мързел но все пак се опитвам да върша нещо мия чинийте и пускам прахосмукачка.Понякога ако съм си вкъщи или не ме мързи пускам пералня простирам дрехите.понякога помагам за готвенето но много рядко.Ам да пазарувам но това много го обичам да взема пари и да ида в супермаркета и да се въртя поне 40 минути да разглеждам аз и компания си водя та още повече

Аз винаги като видя че някъде е мръсно или разхвърляно сама си решавам да го оправя ,но мразяяяяяяяяяя да ходя до магазина и не ходя за мое щастие \/ \/

Не бутам нищо,когато се прибера у нас след 2-3 дена отсъствие пак не чистя,защото или спа,или си играя с някоя животинка или скитосвам Страшен съм егоист.Дори,когато готвя нещо(не толкова често срещано явление)си готвя само за мен и после ме мързи да си го почистя.Или пък когато котката направи някоя поразия не й чистя..е понякога,но само ако е в моята територия(стаята ми),същото е и с кучето Добре,че имаме домашна помощничка..горката Понякога много си се дразня,не си мия чиниите,не пускам прахосмокачка.Добре,че поне кака се навива да влезе в стаята ми и да почисти,но на мен си ми е кеф да си е безпорядък навсякъде

Walk go home boy...

Чистя поне един път в седмицата...отвреме на време мия чинии,случва се и да готвя,но това е рядко срещано явление ... простирам дрехи,събирам ги,гладя ги ... и това е
    just an0ther girl with a dream in her heart <3

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Правя всичко. От готвене до пране. От миене на чинии до чистене. Пазарувам, гладя, подреждам, декорирам............
    У дома сме 4 човека, а аз върша поне 40-50% от домакинската работа. ...... Но по бояджийската работа съм просто ненадмината!
    Пера килими!
    I az sum taka.Ve4e pravia vsi4ko 6toto niama koi dryg Ina4e kato pravihme remont v predi6nata ni ku6ta mnogo se kefeh da boidisvam A i kilimi e mnogo zabavno kato periahme predi kato jiveehme po na sever.Sega niama nyjda

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Така.. почти нищо не правя Леглото си го оправям, ако мама не е у нас, защото много мразя като изтръскам чаршафа после да го пъхам под дюшека, много е досадно
    Кучето разхождам .. бърша прах много рядко, след като ми повторят 1000 пъти, прахосмукачката я пускам, ако съм в настроение..
    Не готвя, не мия чинии(имаме миялна), не простирам(мама не дава, за да не падна ), за друго, което правя или не - не се сещам
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от candie
    Ми то като се замисля домакинската работа основно аз я върша, майка ми е на работа и уж няма време (щото сигурно аз не ходя на даскало и по цял ден се чудя кво да прая ). Но наще не пропускат да наякнат колко съм била мързелива
    Абсолютно същото е и при мен..аз правя почти всичко и после много съм била мързелива и хич не съм помагала...

ми аз нямам избор след като майка ми няма физическата възможност да върши поне част от домакинската работа аз я върша цялата...готвене,чистене,пр не и т.н.
    а разните там примадони които не им понасяло чистенето ми мили момиченца все някога ще ви се наложи това е признак на мързел не на това "...колко съм готина не пипам нищо в нас" ххаахха

Цитирай Първоначално написано от [Mea_Culpa
    ]ми аз нямам избор след като майка ми няма физическата възможност да върши поне част от домакинската работа аз я върша цялата...готвене,чистене,пр не и т.н.
    а разните там примадони които не им понасяло чистенето ми мили момиченца все някога ще ви се наложи това е признак на мързел не на това "...колко съм готина не пипам нищо в нас" ххаахха
    Почти никога нищо не пипам у нас - освен ако не ми се каже поне два пъти и случайно не ме мързи. Мързи ме много и не ме е срам да си го призная. И к'во. Коя си ти, че да знаеш на МЕН кога ше ми се наложи. Мамка й на домакинската работа. Тя не е за мен и никога няма да бъде. Иначе ... разтоварването на съдомиялната винаги е мое задължение. Помагам и като правим зимнини. Друго не
    Memento moriendum esse!

Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Цитирай Първоначално написано от [Mea_Culpa
    ]ми аз нямам избор след като майка ми няма физическата възможност да върши поне част от домакинската работа аз я върша цялата...готвене,чистене,пр не и т.н.
    Почти никога нищо не пипам у нас - освен ако не ми се каже поне два пъти и случайно не ме мързи. Мързи ме много и не ме е срам да си го призная. И к'во. Коя си ти, че да знаеш на МЕН кога ше ми се наложи. Мамка й на домакинската работа. Тя не е за мен и никога няма да бъде. Иначе ... разтоварването на съдомиялната винаги е мое задължение. Помагам и като правим зимнини. Друго не
    хаха добре де спокойно без нерви

Супер фен Аватара на gabi_94
    Ми мия чиниите, понякога почиствам с прахосмукачката и един път в месеца готвя нещо.

чистя хвърлям боклука .. по принцип мия чиниите като свършим да ядем но маика има някакъв кофти навик като яде сама и да не ги мие а ги оставя в мивката.. тогава вече я чакам сама да си се сети че тр да си ги измие..

Re: Как помагате в домакинството?

помагам винаги когато мога ако немога се постаравам да помогна по късно
    мога да чистя,готвя,пера,мия чинии,гладя абе всичко което ви доиде на ум. когато съм разстроен или тъжен ме избива на домакинска работа нз защо но като правя нещо ме успокоява (МОМЧЕ СЪМ). и няма нищо лошо да помагаш на родителите си които и без това са по цял ден на работа за някакви мизерни пари и вечер се прибират уморени и какво да видят кочина. ами при мен не е така и аз се радвам че им помагам

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    Ами с почти всичко.Единственото нещо ,което не мога да прая е да мия чинии.Мразя го тва.
    Next Time I`ll be True...

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    4e to v nas az pravq vsi4ko,osven da gotvq de
    zashtoto maika mi se pribira kusno i lqga da spi
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си