.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    Guest

Какво мислите за новия си клас?

kakvo mislite za noviq si klas lipsva li vi stariq az sq reva noviq mi klas e mnogo zle samo nqkvi ligliovci kak 6a u4a s teh

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Guest
    ot koe daskalo si

Guest
    mii ne e zle..ama ima i mn typi noo vs pak namirat se i svesni spoko shi sa opraiti :}

аз съм в стария си клас мн са си печени и най-вече момчетата почти сички са супер а иначе споко ако не се променят стани една от тях лигла споко сички сме лигави от сички класов има секви.................
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Супер е класа,даже смятам,че е по-як от предишния.Половината ги познавам,но и новите са големи сладури.Ще става купон
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Повече от фен
    Град
    София
    Еми в моя клас (новия) почти всички изглеждат супер готини хорица, ама не знам...за 1 час не мога да разбера....

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Еми не ми изглеждат злонамерени Мисля,че ще намерим общ език...надявам се
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Всички ли имат нови класове след 7-ми. Няма ли го вече добрия стар прием след 8-ми клас? Аз като съм била в паралелка след 8-ми клас, да не съм била тъпа, а?

Има си го и след 8ми, но май сега след 7ми повече деца се записаха, щото май министъра реши нещо, а и аз като гледам има доста повече паралелки след 7ми отколто след 8ми.

А по темата: Еми да горе-долу ми липсва стария клас, но немога да си представя, че ще уча 6 години с тези съученици (после сигурно ще си промня мнението де).

Град
    Русе
    Супер си е и старие не беше зле тейче , то и се свиква с хората докато ги опознаеш

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Всички ли имат нови класове след 7-ми. Няма ли го вече добрия стар прием след 8-ми клас? Аз като съм била в паралелка след 8-ми клас, да не съм била тъпа, а?
    Има разбира се! Аз от тая година, 9 клас съм в ново даскало. Това, че не си се преместил след 7 клас, не значи че си тъп или неспособен да кандидатстваш. Аз например си избрах да не кандидатствам след 7, защото имах други цели за бъдещето ми, а не защото съм тъпа. Даже напротив, бях една от най-отличните ученички в стария ми клас.

А по темата...ами да харесва ми новия клас. Класната изглежда свестна, а и класа не изглежда лош въпреки, че не съм се запознала със всички все още. Доста сме отличниците, но все пак сме паралелка биология и химия, но най-смешното е, че от 29 човека клас има само три момчета така, че ще сме си женско царство.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

na men hi4 ne mi lipsva stariq mi klas.za noviq ne moga da kaja koi znai kvo 6toto ne moga tolko skoro da gi opoznaq,no kato cqlo biva.....ne e 4ak tolko zle... .abe svikva se.....
    The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...

Ем,че ако си задръстена другите много ясно,че ще са лигави в твойте очи...НЕ се стряскай,просто знаят как да живеят......НЯкой зубрат,други живеят..това е на всякаде е така.ТИ сам избираш от кой да си

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    entre el mar y una estrella...
    Да всички много ми липсват... дано новия клас всъщност да не е толкова зле колкото ми се стори днес...
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    По принцип в София хората, които остават в 8-ми клас като цяло са по-пропаднали и гледат по-лесния начин- кандидатстване по диплома, с която пак да влезнат в някое квартално. А в такава среда не бих искала да се движа, защото и учители са ми казвали, че при тях няма и дисциплина и общо взето и тези, които искат да научат, не могат.
    Това е като цяло, има и свестни хора, но както в няколко теми тук вече няколко момичета бяха написали, че те хубаво са си останали в училището, обаче вече техните приятели не са там, а тези останалите са гадни.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mii ne e zle..ama ima i mn typi noo vs pak namirat se i svesni spoko shi sa opraiti :}
    Stiga be! Kak razbra za tolkova kratko vreme?? )))))))))

Az ne moga da kaja po4ti ni6to, 4ak sled ponedelnik, vtornik. S interes o4akvam sledva6tata sedmica...)))))))))))))))))

Град
    СофиЯ
    Моя клас много ми хареса... \/ А класната е простооо...супеерррр \/ \/

Цитирай Първоначално написано от Sweet__baby
    Моя клас много ми хареса... \/ А класната е простооо...супеерррр \/ \/
    Да, за касната отсега разбрах що за човек е.))) Super! \/ \/ \/

Град
    Свищов
    Преди колко години 7-8, когато се чудех какво да правя нямах и избор. В града от 6 средни училища само в 3 имаше паралелки след 7-ми клас. в 1-то бяха 2 и то с усилено изучаване на немски език. Там какво да диря с моя английски? Другата беше езикова паралелка, което за мен си е най-тъпото нещо на света. Излилаш без професия, без нищо. Сега са си повече паралелките след 7-ми, но са 50 на 50 май. А иначе за нивото-език дето не сме учили. Смятам са за умна и кадърна. А и моя випуск завършиха 3 пълни отличнички-и 3-те от паралелки след 8-ми клас!

Преди колко години 7-8, когато се чудех какво да правя нямах и избор. В града от 6 средни училища само в 3 имаше паралелки след 7-ми клас. в 1-то бяха 2 и то с усилено изучаване на немски език. Там какво да диря с моя английски? Другата беше езикова паралелка, което за мен си е най-тъпото нещо на света. Излилаш без професия, без нищо. Сега са си повече паралелките след 7-ми, но са 50 на 50 май. А иначе за нивото-език дето не сме учили. Смятам са за умна и кадърна. А и моя випуск завършиха 3 пълни отличнички-и 3-те от паралелки след 8-ми клас!
    Izliza6 bez profesia, no puk znae6 dobre ezika, a znae6 li go, nqma nikakuv problem. Naprimer moje da bude6 jurnalist i bez da si u4il za takuv. Zatova predpo4etoh ezika \/))))

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Мале класа ми се състои от пълни олигофрени с много малки изключения

Град
    Свищов
    Някяк си предпочитам да си имам професия, която да ми дава възможност да работя и след средно образование. със средното и 2-те от висшето скоро ще имам избор между 3 коренно различни професии. В този живот само 1 език не стига.

Не рева за стария, но не се впечатлявам и от новия...!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Ем,че ако си задръстена другите много ясно,че ще са лигави в твойте очи...НЕ се стряскай,просто знаят как да живеят......НЯкой зубрат,други живеят..това е на всякаде е така.ТИ сам избираш от кой да си
    Xaxa A,после когато "зубарите" живеят,на вас "живеещите" ще ви се иска да сте учили едно време.Така че,учете докато ви е време и не се правете на газари!

П.С.Никога не съм била зубар,нито "от тези,които живеят и не поглеждат уроците",винаги съм била нещо средно-златната среда!

Повече от фен
    Не искам да се заяждам,но имам чувството,че все едно се оправдаваш пред някого защо не си избрала след 7ми клас да кандидатстваш!Всеки кандидатсва когато иска!И това за езиковите паралелки въобще не е вярно,споед мен!Защото ако нямаш висше независимо каква "професия" си изкарал от средното(слагам го в кавички,защото според мен от средното никаква професия не можеш да изкараш като хората") си за никъде!И примерно ако си избрал биология и химия,като завършиш можеш да си промениш мнението и да искаш право да следваш и тогава..какво!?Когато си езикова паралелка си избираш професията след това и имаш един голям +,който ще ти помогне,какъвто и да е избора ти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си