.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45

Hybrid View

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Ами ние сме май 7,8 моми4ета от 26.Успях да се запозная само с 1 от момичетата и ми допадна.Има една от старто ми даскало от най-противния клас,която гледа доста злобно(бегло я познавам).Познавах само 1 момче от преди-не е някой злобар...Няколко от другите се разделиха по 2ма(еднополови-като в 5 клас ),др гледаха като пукали.От вс момчета имаше 3 ,които не бяха крайно зле в сравнение с другите и това е.Надявах се да се съберем да се почерпиим и опознаем,ама след като класната свърши вс си грабнаха портакежите и...духнаха.Излязох с добрите стари приятелки от бившия(мн ще ми липстват)Имам чувството,че поне 2 години ще ни трвбват за да се приемем за клас и да се държим като такъв. Странно е...

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Супер фен Аватара на Qnchety
    Аз съм със стария си клас, а в него има от сичко по малко: печени, лигави, тъпи...

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    i az sumv stariq si klas,v koito ostanaha samo az i 1 momi4e,i 3-4 mom4eta dr sa ot drugiq 8mi klas,i sa 6e sme 1 8mi iiii ... mn ne gi poznavam nqkoi,ama 6e gi vida 6to za izrodi sa
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

o0o0o mi az shte sum za 2ra god s klasa super gotini sa mn ludi mn si gi obichkam vs mn sme lydi i tupi(vuv veseliq smisul ) a inache stariq klas suhto beshe gotin s tqh sushto mi beshe zabavno nOO sqkash noviq poveche mi dopara

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Всички ли имат нови класове след 7-ми. Няма ли го вече добрия стар прием след 8-ми клас? Аз като съм била в паралелка след 8-ми клас, да не съм била тъпа, а?

ема и след 9-ти сега
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от lilit_666
    Ами ние сме май 7,8 моми4ета от 26.Успях да се запозная само с 1 от момичетата и ми допадна.Има една от старто ми даскало от най-противния клас,която гледа доста злобно(бегло я познавам).Познавах само 1 момче от преди-не е някой злобар...Няколко от другите се разделиха по 2ма(еднополови-като в 5 клас ),др гледаха като пукали.От вс момчета имаше 3 ,които не бяха крайно зле в сравнение с другите и това е.Надявах се да се съберем да се почерпиим и опознаем,ама след като класната свърши вс си грабнаха портакежите и...духнаха.Излязох с добрите стари приятелки от бившия(мн ще ми липстват)Имам чувството,че поне 2 години ще ни трвбват за да се приемем за клас и да се държим като такъв. Странно е...
    pFf spox be i as si misleh v nachaloto che sa nqkfi zabili ama posle kato se opoznahme i kato se otpusnahme shot v nachaloto nali vs pritesneni tyi onyi iII vs se naredi a starite si fr-ki shte gi zabravish kakto i te tebe shte ste na edno zdravei zdrasti (pone s mene e taka nZz za dr ) e nadqvam se pri tebe ne stane taka

Град
    Sin City
    Супр ми е новия клас ама стария си ми липсва

Всички ли имат нови класове след 7-ми. Няма ли го вече добрия стар прием след 8-ми клас? Аз като съм била в паралелка след 8-ми клас, да не съм била тъпа, а?
    Кой пък ти е казал,че си тъпа или някъде къде го е намесил товА?!
    Иначе новия клас не ме изкефи кой знае колко Стария си ми беше по-як,няма к'во да се лъжеме

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от miSs^SixTy
    Преди колко години 7-8, когато се чудех какво да правя нямах и избор. В града от 6 средни училища само в 3 имаше паралелки след 7-ми клас. в 1-то бяха 2 и то с усилено изучаване на немски език. Там какво да диря с моя английски? Другата беше езикова паралелка, което за мен си е най-тъпото нещо на света. Излилаш без професия, без нищо. Сега са си повече паралелките след 7-ми, но са 50 на 50 май. А иначе за нивото-език дето не сме учили. Смятам са за умна и кадърна. А и моя випуск завършиха 3 пълни отличнички-и 3-те от паралелки след 8-ми клас!
    Не искам да се заяждам,но имам чувството,че все едно се оправдаваш пред някого защо не си избрала след 7ми клас да кандидатстваш!Всеки кандидатсва когато иска!И това за езиковите паралелки въобще не е вярно,споед мен!Защото ако нямаш висше независимо каква "професия" си изкарал от средното(слагам го в кавички,защото според мен от средното никаква професия не можеш да изкараш като хората") си за никъде!И примерно ако си избрал биология и химия,като завършиш можеш да си промениш мнението и да искаш право да следваш и тогава..какво!?Когато си езикова паралелка си избираш професията след това и имаш един голям +,който ще ти помогне,какъвто и да е избора ти!
    Само ще вметна, че във висшето и средното ми се засякоха 6-7 еднакви дисциплини. От висшето нищо не помня. Просто времето ти е ужасно малко(5 дни за учебник 300-400 страници) и не се задълбочаваш. Знанията ми по икономика на труда, предприятие,финанси,право, счетоводство, микро и макро от средното са на много по-високо ниво!
    И не се оправдавам. Времената са били други. Просто не мога да разбера защо ни мислят за 2-ро качество хора.

Ми за новия ми клас не мога да кажа нищо за момента.За 1ч. не можах да разбера много за тях,ама изглеждат свестни.Мисля че все някак ще намерим общ език.А старите съученици-изобщо не ми липсват-не се разбирахме мн добре с тях.

Голям фен Аватара на I_ve7o
    klasa mi e mnogo gotin si4ki sa syper pekani ;]]

ооо новия ми клас е много як,всички са мноо свестни..а стария ми клас хич не ми липсва,даже се радвам че вече не съм с тях

Моя клас си е уникат

Когато се преместих в ново даскало ми беше
    малко странно от начало,но се свиква.
    Класа..кво за него..има само 5-6 човека,
    с които мога да говоря,да се базикам и да си правя глупости..
    другите баси кофите

Ама свикнах с всичко..все пак не беше скоро като отидох в др даскало.

Walk go home boy...

Град
    София
    еми аз вече съм 10 демек трета година с класа ,ама ...пак си йм викам новия клас и са освен едни 2 жужутки

Град
    Стара Загора
    ми як ми е новия клас мисля че си паснахме като характери

Град
    Stara Zagora
    mi ... ot noviq mi klas ima mn tochni ima i hora koito nqmat golqmo jelanie da se zapoznaqt s mene za tfa ne moga da govorq za tqh ...nqkoi se oplakvat ot malko momcheta nashte sa 4 ot 26 choveka a be kfo da govorq ... momchetata si hodqt zaedno est ...momichetata se razdeliha na grupichki ...vsqkakvi gi ima dosadi,zabavni,tochni,"na mama i na tati decata",zubari ... ot kadeto i da go poglednesh golqmo raznoobrazie

emi az nishto ne moga da kaja za noviq mi klas.. zashotto oshte ne sam gi opoznala s tiq sta4ki .... pak za edna sedmica ne mojesh da imash mnenie za tqh .. ina4e s povecheto si pishem nai redovno v skype i sa pekani
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

Супер фен
    Оффф мии стария клас опреледено ми липсва много ... все пак съм била с тези хора 8 - 9 години!Но и новия си клас харесвам .... не е лош!Повечето са някви откачални и супер купонджии.Има 1 - 2 зубарчета,ама и те са пекани.Абе за сега е добре,дано не стане така да си променя мнението за напред!

Супер фен
    Хах еми аз съм 9 клас ама се преместих пак в нов клас. Ние сме учили 2 дена и още 2 дена само присъствахме така че мн не ги познавам. Колкото видях повечето са мн готини и забавни. Има някои които са по мълчаливи (като мен) но като цяло ме кефят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си