- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как мина??
Готино ли си прекарахтее(съмнявам се
).Видяхте ли се с класа и ходихте ли някъде след това??
mina gadno...ne hodihme nikade ..kakto vinagia vie ..hodihte li nqkadeeee \
/
Еми ние ще почваме от четвъртък понеже има ремонт на даскалото.И сега съм си в нас и се чуда какво да правя,защото всички мои фр са си в училището и пускам тема!![]()
Аз бях зайче и познавах само едно момче от класа.Иначе мина добре с изключение на морковитеХихи тея малките 5 и 6 клас като се разпалиха и почна голяма война.
parviq den ne mina zle. gadnoto be6e malko sled tova kato ni razdadoha uniformite![]()
![]()
v minaliq vek sa se obli4ali po-dobre ujas
ujas ujas ujas napravo sam vazmutena
еми запознахме се после никъде не ходихме ама аз не мойах да си намеря класа и чак когато казаха 8 а и аз тогава чак тръгнах иначе си харесах 2-3 момичета с който можем да бъдем приятелки.![]()
еми аз не умирах да виждам много хора...5-6 така да се каже ..предложиха ни да ходим някъде ,но ние с мойта притялка си тръгнахме и си ходихме 2те на кафе ,щото тя нямаше много време ,а и не искахме да сме с едни определени "хора" от класа![]()
По-добре си ние сам,но ни липсваше 3тата част от групичката :P
Mina gore-dolu dobre po4erpihme se sled ceremoniqta,no u4ili6teto ni e v remont i nqma da zapo4vame da u4im skoro.
Видях се с класа, поприказвахме и тей![]()
нищо особено...![]()
хъхъ..
Еее как мина идеално. Видяхме се с класа и като отидохме на кафе кроихме планове за вила другата седмица![]()
>>> House Music <<<
тъпоооооооооооо![]()
![]()
![]()
![]()
както секи обикновен ден
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
mm mina dobre samo kudeto az ne otidoh s dr na centara zaradi maika mi![]()
![]()
тоя ти е скроил гаден номер тря го биешПървоначално написано от Whisskas
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ooo,da,mn be6e dobre,a dove4era se sabirame na disko..abe vs e idealno(dai Boje da e vse taka i do kraq) [-o<
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
biva.............az ot noviq si klas samo edno momi4e poznavam......zapoznah se is drugite.....i be6e mn qko.....golemite ni zahvarliha po nqkav morkov.abe ob6to vzeto be6e qko
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...
Мина супер! Бях зайче, но се бях запознала с едни момичета в нета преди даскало и се оказа, че ше сме в един клас и с тях се запознахме. След това се оказа, че ще стачкуваме и ни накараха да да се разходим и да се върнем в 10 часа. Та с една моя приятелка, която е от 8 клас в новото ми даскало, а преди това бвхме в един клас, се разходихме до старото ми даскало. Като го видях ме налегна една носталгия и ми стана много мъчничко(добре, че не се разплаках, че гримът ми щеше да се съсипе). Видях се със някои от старите ми даскали и старата класна, всички бяха много готини и приветливи(особени класната). След това, в новото даскало открихме учебната година, посрещнаха ни с питка и мед, видяхме си стаята, класната ни разведе из даскалото и ни пуснаха. После излязох на кафе с момичетата от бившия ми клас и си прекарахме много яко.
![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
ne otidoh nemojah izko4imi rabota xaxxxaaxa otidah ama ve4e nqma6e nikoi ma me boli huq nqma da hoda na daskalo pone ne toq mesec nqma kvo da praq tam o6e![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Ми... тъпо мина![]()
Честно казано мина по-добреот колкото си мислех.НЕ го обичам деня и не виждам нищо особено,камо ли пък празник.Имаме нова гласна,този път желанието ни се сбъдна и е няква хахава.за разлика от миналата.Класа ми си е все същия,отношението в него и те.И все пак не харесвам класа,училището и всичко свързано с тях
Аз не ходих...С повечето от класа ми си се виждаме почти всеки ден, така че да отида на даскало, само за да се видя с тях, ми се видя недостатъчна причина.
Довечера обаче се заформя някакво парти...
![]()
Ами даа..събрахме се само момичетата и отидохме в една близка пицария....поговориме си , запознахме сее ии така общо взето ... :P![]()