- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как мина??
Hahaha... ami dobre mina. Sega 4akam drugata sedmica...))))))
Не беше лошо.Срещнах се с приятели,видях и някой дето малко ги мразя,но няма значение.После отидохме на кафе,после да ядем,после пак на кафе и се прибрахме (повечето).Яко беше.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Ами бях зайче ( 9 д клас)(каква радост само :P ) и никой не познавах и гледам там една групичка и се разправят,че били нови и тем подобни и моя милост си вика аха ти тря си там някъде
и отивам там,бяха се събрали 3 момичета и ги питам коя паралелка са,ама те се оказаха от другата и така продължих да търся
![]()
![]()
,видях 1 момиче дето каза,че е от мойта паралелка и се запознахме =D> ,после намерме класа и се запознахме със другите и си паснахме със 1 момиче,после ни казаха,че ше стачкуват и трябваше да чакаме до 10
![]()
![]()
,през това време слушахме народно и малко хаус (спасението
),после дигнаха знамето и ни извикаха по клаасове,всеки се оглеждеше
![]()
![]()
,а старите кучета пляскаха
![]()
![]()
и после влязахме във стаята и се запознахме със класната и така \
/ ,още не са ни давали морковчета
странно аз се надявах морков да ям
нз имаше големи дет си търсеха зайчета ам още никой не ни е закачал
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Ами 20мин си търсих стаята.Като влязох всички вече бяха вътре.Класната диктуваше програмата.И след тъпи приказки ни пусна.След тва си търсих чанта и си купих.
Ми ний пак сме си стария клас и отидах аз. Висяхме в уч най мн 20 мин. Класната ни каза програмата за Понеделник и ни пусна(ама не ми отговори на въпроса в Понеделник в 7.30 ли). После с едни фр ходихме по кафета...
Super gotino si izkarah dnes.Parvo s nai dobrata mi pr tarsihme klasa na bratov4edka i (koqto e za 1 god. v na6to daskalo).Vidqh se s mn poznati i pr ,posle po glavnata,malko na kafe,posle pak razhodki i taka..
i pri men mina adski tupo,otidohme az i 1 fr tam i peeha nekfi pesni hora,govoriha gluposti,razbrahme 4e 6te sme samo edin 8mi klas,ima6e 3 novi mom4eta,ujasssniii,groznii edno novo momi4e,zapoznah se s neq,malko e sramejvliva po4ti ne govore6e,ama 6e q vidime
i posle,posle,kazaha ni koq smqna sme,daje ne vlizahme vutre v daskalo i si trugnahme sled okolo 40 min
amm ima edna deto prepovtarq 8mi klas i 6e e ot na6iq,a ina4e s klasa nikude ne hodihme,razotidohme si se,seki kum tqh si
dr kofti e,4e imame ujasna klasna,si4ki q mrazat taq,kak pa se padna to4no na nas
pff i smqnata koqto 6te sym ne me ustroiva i abe ujas...
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
малко тъпо беше ама...иначе класа ми си е супер е,разбира се с няколко изключения![]()
Първоначално написано от comics
Супер яко, беше забавно видяхме зайчетата, бяха много сладки, давахме морковиВидях се с адски много познати
после в кафето до даскало със 13-тите класове и една от моя клас и беше доста весело.
МомИче съм!
emii imashe malko spunki malko se sdurpahme nqkoi nOo obshto vzeto beshe mn qko![]()
Беше супер,супер,супер яко!Ходихме аз и две приятелки в апартамента на едната и после на концерта на музик идол(сори,ама не намирам правилната буква за мУзик)![]()
мЮзик![]()
Ем тъпичко си беше...бая![]()
Видяхме се тея,които бяхме дошли от класа, слушахме малко на директорката простотиите дето ги говори всеки 15.09, качихме се в стаята, после се разделихме на групички. Ходихме на кафе, разходихме се малко и така. А най-тъпото беше, че класната не се вясна и цял ден се размотавах с оня нещастен букет...
Изгори, за да светиш!
емми бях зайче и понеже бях в др град и не познавах никой беше някак гадно,защото сички си се познават и си говорят а азз седя сама нооо класа ми се видя свестен и с хубавки "м"![]()
а иначе горе - доло мина добре,запознахме сее иии така :P
Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!
супер тъпо,никаде не ходихме щото класа ни е тъп![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
az sam v 32ro 8a klas!MIna super!Vsi4ki ot klasa mi sa mn gotini hora!Ot 10 do 18 i 30 bqh s nqkoi ot tqh po kafetata i magazinite! \/ \
/
мина супер само дето аз измързнах понеже бях водеща на програмата и трябваше да се облека по определен начинПосле поседяхме в класната стая
полигавихме се
абе не беше зле
после с определени хора ходихме на пица и така
![]()
Ми мина горе долу добре...седяхме около половин час в даскалото и после се изнесохме на групички..после който където иска![]()
е тва беше най-веселия 15-ти сепември!без бъзик!почти никой не слушаше класната,а аз са спуках от смях от вицовете на един френд!![]()
Нищо особено, видяхме даскалите как стачкуват, пихме по едно кафе, приказвахме и туй то ...
Ми аз отидох половин час по-рано (не беше умишлено) и нямаше никой,а само някакви момчета със скейтборди и се обадих на френдките,които казаха,че още били у тях(много забавно ми беше)...та дойде едно момиче и се оказа,че сме от един клас и се заприказвахме.....после дойдоха и моите хора и много бързо училището се напълни,сложиха микрофони и разни други щуротии и започнаха да говорят,да пеят и т.н.И понеже бяхме 8 А клас първи влязахме и се настанихме......говори г-жата,говори,разпусна ни и аз моята френдка отидохме да се наядем и да видим старите учителки в старото училище,ама те не бяха там и т.н.
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
оффф бахти тъпото беше.. аз съм зайче и 100 часа докато си намеря класа защото заради стачката бяхме 2 училища заедноужас после се оказа че имаме само 2 момчета.. и едното е отвратително.. др стаа.. а класа като цяло.. с тия с които се запознах става.. хах 6те видим утре..
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
пфф.. бахти нз бе. Странно защо, но никога не изпитвам желание да се виждам с някой от тях.първо, половин час бях в холивуд докат намеря стаята, понеже никой не си беше направил труда да напише точно къде трябва да идеш и кой да питаш... след тва пък ги гледам тия от класа мааму стара, са станали ебати злетата
няям думи просто. излизам и си цъкам вънка.. отвсякъде се същата шибана задушевна обстановка.. нз нз без думички съм
![]()