.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60

Тема: Как мина??

Честно казано мина както обикновенно наште даскали стачкуваха и трябваше да чакаме до 10 а понеже моя атобус беше в 12(градския)се притеснявах че ще го изпусна .Влязохме в класната стая поговорихме си с класната видяхме се класа и си тръгнахме и ходихме на кафе в Ботевград аз и още 3 момичетна от класа(другите трябваше да пътуват и чакаха автобуса)и едни момцета от 11 клас и супер яко си изкарахме.

а вторият и третият как ви минаха?
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

ami pri nas klasnata q nqma6e....az zakusnqh taka 4e i klasa ne vidqh...s maika mi hodihme i na kafe.. dobre 4e nqma6e letq6ti morkovi pone:

Аз не ходих на този учебен ден,а и не ми беше първи,за да отида После като отидох на даскало класната ми се развика..заеби я,тя е луда Вика ми,че съм нямала уважение към нея,даскалото и там ко ли не.Ае тъпа работа не ми дреме,никой не може да ме принуди да отида

Walk go home boy...

Мега фен Аватара на sasha_90
    На 15 в училище беше тъпо.А вечерта ходихме на механа.

о 15 при мен не мина мн мн добре.. е нищо лошо не се е случило видях се с приятелките от класа... излязохме на кафе после разходка.. мн хора по цетъра видях.. ама .. некфо тъпо ми беше то и аз кфо искам...

Супер беше отначало ..видях се със стари дружки ..класната ни гони по центара защото искахме да излезем още рано рано на кафе ..но в крайна сметка все пак беше 1 учебен ден и за това не мога да кажа че целия ден мина хубаво хихи

Re: Как мина??

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Готино ли си прекарахтее(съмнявам се ).Видяхте ли се с класа и ходихте ли някъде след това??
    Мене пък ми беше супер отидох видях тръгнах си напих се и изтрезнях
    ///GEGEN NAZIS\\\

Хахаха ден като ден мина нормално.С две френки ходихме на кафе и така.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    ами тъпо отначало...висяхме час и половина преди да влезем в стаите си Но после ходих на кафе

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си