- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как мина??
Честно казано мина както обикновенно наште даскали стачкуваха и трябваше да чакаме до 10 а понеже моя атобус беше в 12(градския)се притеснявах че ще го изпусна .Влязохме в класната стая поговорихме си с класната видяхме се класа и си тръгнахме и ходихме на кафе в Ботевград аз и още 3 момичетна от класа(другите трябваше да пътуват и чакаха автобуса)и едни момцета от 11 клас и супер яко си изкарахме.
а вторият и третият как ви минаха?![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ami pri nas klasnata q nqma6e....az zakusnqh taka 4e i klasa ne vidqh...s maika mi hodihme i na kafe..dobre 4e nqma6e letq6ti morkovi pone:
![]()
Аз не ходих на този учебен ден,а и не ми беше първи,за да отидаПосле като отидох на даскало класната ми се развика..заеби я,тя е луда
Вика ми,че съм нямала уважение към нея,даскалото и там ко ли не.Ае тъпа работа не ми дреме,никой не може да ме принуди да отида
![]()
Walk go home boy...
На 15 в училище беше тъпо.А вечерта ходихме на механа.
о 15 при мен не мина мн мн добре..е нищо лошо не се е случило видях се с приятелките от класа... излязохме на кафе после разходка.. мн хора по цетъра видях.. ама .. некфо тъпо ми беше
то и аз кфо искам...
![]()
Супер беше отначало ..видях се със стари дружки ..класната ни гони по центара защото искахме да излезем още рано рано на кафе..но в крайна сметка все пак беше 1 учебен ден и за това не мога да кажа че целия ден мина хубаво хихи
Мене пък ми беше суперПървоначално написано от Анонимко
отидох видях тръгнах си напих се и изтрезнях
![]()
///GEGEN NAZIS\\\
Хахаха ден като ден мина нормално.С две френки ходихме на кафе и така.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.