.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 124
    Супер фен Аватара на rakiQ
    когато човек се почувства гото за това

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    еми 15, 16.. не и на 12

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от heely
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    На 16 не са зрели. На 16 са още деца. 16 е прекалено рано. за мен това е най-крайната долна граница.
    Има хора на 16,преживели много по-вече от тези които са да речем на 20,следователно са пораснали по бързо.Абе хора не разбрахте ли че това е нещо индивидуално и всеки го прави когато се почувства готов...
    Айде, моля ти се! И аз на 16 си мислех, че съм хванала Господ за шлифера.......На 16 и аз бях видяла доста - няма да изброявам, защото не е това темата. Ама съвсем не мисля, че акъла ми е бл да правя секс. И хората, преживели много в повечето случаи са асоциални. Какъв секс и какви гаджета тогава?

Град
    Е отсреща
    14-17
    НО независи от възраста а ДАЛИ си ГОТОВ
    дали го ИСКАШ НАИСТИНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ами когато си готов(а) за мом4етата е все тая и на 14 да го направят,но за моми4етата след 16,17

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    ами когато си готов(а) за мом4етата е все тая и на 14 да го направят,но за моми4етата след 16,17
    Хлапак на 14, дето няма грам понятие да прави секс. И какво-да забремени някоя или да пипне някоя болест. При все, че и момчетата се развиват по-късно. На 14 си е с такъв детски акъл. те мъжете на 35 са с детски акъл, че на 14 няма да са!

Тия които са го правили след пълнолетие-казват "Над 18"..тия които са го направили преди пълнолетие казват "15-16" Я се спрете,много ясно,че ако някой го е направил на 15 и още смята,че не е сгрешил,казва 15!Тия които са го правили на 20 казват 20 като смятат,че и те са прави ....няма да направите нищо така,колкото и да спорите,всеки решава кога и как и с кой!Всеки намира своята половинка с която иска да го направи на различна възраст накой на 15 други на 20!И да се карате и да спорите,НИКОИ няма да ви послуша...за всеки си има време!.....Против съм това да се направи на 20 или на 18,защото тогава щяли сме да мислим по-разумно! Ако по това съда значи трябва да го направя на 27г ,пък и на 18 могат да се допуснат грешки,който могат да допуснат и 16 годишни!Все тая

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    Свищов
    Аз се аргументирах защо съм казала след 18 - носиш сам отговорност за действията си и за последствията от тях! На 17, 11 месеца и 29 дни ти не носиш подобна отговорност. Или поне не напълно, а частично. Имай уважение към родителите си и не ги наказвай за собствените ти гафове. Не казвам, че на 18 автоматично ставаш зрял и разумен. Просто тогава не е нужно друг да ти оправя бакиите.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Няма такова понятие,като идеална възраст за започването на полов живот. Идеята е да имаш поне елементарна сексуална култура,да знаеш как да предпазваш себе си и човека,когото обичаш от непридвидени ситуации...най-вече да можиш да носиш отговорност в случай,че се случи нещо От части съм съгласна с КРЕМЧЕТО. Но не винаги,възрастта гарнтира,че си съзрял напълно,че да можеш да си носиш последствията....
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Аз чуках за 1ви път на 15 на 16 правя секс намирам разлика м/у 2те понятия затова и така го пиша. Но никак ама никак не е приемливо за мен дечица на 10 11 12 13 да правят " секс " в кавички защтото дори нз какво правят с недоразвита полова система ... аиде при момичетата побертета е от по рано и ... ама тожа си е блудство ... ебати .. така поне мсиля аз

Град
    Lovech
    ami to zavisi kogato se po4ustva6 gotov ama po princip 15 - 16 ama pove4e na 16 e normalno da go napravi6 za purvi put

Rebirthing now. I wanna live for love wanna live for you and me. Breathe for the first time now, I got alive somehow.

Момче съм

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Няма такова понятие,като идеална възраст за започването на полов живот. Идеята е да имаш поне елементарна сексуална култура,да знаеш как да предпазваш себе си и човека,когото обичаш от непридвидени ситуации...най-вече да можиш да носиш отговорност в случай,че се случи нещо От части съм съгласна с КРЕМЧЕТО. Но не винаги,възрастта гарнтира,че си съзрял напълно,че да можеш да си носиш последствията....

+1

от 0 г. до 99г. :P:P:P

pone 17!ako si na po-malko pravi6 gluposti!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз се аргументирах защо съм казала след 18 - носиш сам отговорност за действията си и за последствията от тях! На 17, 11 месеца и 29 дни ти не носиш подобна отговорност. Или поне не напълно, а частично. Имай уважение към родителите си и не ги наказвай за собствените ти гафове. Не казвам, че на 18 автоматично ставаш зрял и разумен. Просто тогава не е нужно друг да ти оправя бакиите.
    Съгласна съм!Жалко че много от онези 13-14 годишни пикли няма да обърнат никакво внимание на поста ти,че да им влезне малко акъл в главата.
    И според мен идеалната възраст е 18г.

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    когато знаеш достатъчно добре с какво се захващаш а не после да има пак теми от сорта на "аз гълтах докато му духах, бременна ли съм?"
    когато намериш подходящия човек
    когато имаш ум в главата че да се занимаваш с това
    и е препоръчително да си над 14
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

14-15..nqk1de tam \/

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    според мен напълно нормално си е след 17 ,че и след 18 даже

Цитирай Първоначално написано от lenity
    14-15..nqk1de tam \/
    нека позная - 93ти набор.

Няма идеална възраст; когато има нужната сексуална култура и се осъзнава това действие - тогава. И това не е.. 14, определено.

Град
    Русе
    Според мен от 17 нагоре...
    Защото онези малките до 14-15 някъде,които вече са го правили,са или бременни или абортирали...има толкова безсмислени теми,дали са бременни,от свирка дали се забременява...ми те незнаят от къде идват бебетата!
    Сигурно дядо Коледа още им носи подаръци!
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Цитирай Първоначално написано от BUFU994
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0

+1
    само да те питам ! ква е тая работа в подписа ти

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    16,ma neznam dali 6te izdujra do togava
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    Варна
    Ми според мене от 17 до когато издържи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си