- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормална възраст за започването на полов живот?
mi..neznam to4nata vazrast ,no moje bi 15 16 godishna vazrast e normalno![]()
17 бих казала, но естествено е строго индивидуално, пък и зависи кога ще откриеш човека, с когото наистина да искаш да го направиш.
Смятам обаче, че за секс на или под 13 годишна възраст и дума не трябва да става!![]()
Първоначално написано от dark_angel3
15-18.. нагоре вече някак си нз...как моеш да си удържиш хормоните до такава възраст немога да го възприема![]()
mi az po4nah na 10 a priqtelkata mi zap r1v p1t na 34 nz
Iznasilvaite samo tova koeto se dviji,a kogato stanete na 16 moje da iznasilvate granitogres hmm
бабо, кой ше ги яде тез геврецииииПървоначално написано от Miss~Cherry
:P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :PПървоначално написано от ^Drama^Queen^
Отначало мислех да кажа, че това трябва да стане, когато си готов психически и физически, но не е напълно вярно според мен... Както написаха преди мен, именно защото някои започват полов живот от рано и непредпазливо, има толкова аборти. Според мен най-нормално е 18-19 и нагоре, защото тогава човек ще може най-пълноценно да се наслади на изживяването. Вярно наистина, че едно време са ги женили на по 14, максимум 15 години и се е очаквало в първата брачна нощ да се свършва всичко, но все пак тогава са живели да много по-малко и са имало по-малко време да усетят насладите от живота![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Privet..
Ne moje da se otgovori pravilno na tozi vypros.
Tova zavisi edinstveno ot choveka koito shte go pravi (za pryv pyt)
Ima mnogo faktori koito vliqqt na tova reshenie, kato edin ot nai golemite e "Kakvo shte kajat drugite".... Ti nai dobre znaesh dali si Gotov/a...
Лично за мен подобно понятие няма.И все пак,хубаво е да можеш да отговаряш за постъпките си,да си сигурен в себе си.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Като имаме впредвид времената, в които живеем, нормално е може би на 15 - 16...
Ми ли4но мнение - след 16 , въпреки 4е съм бил и с 14 годишни
![]()
Първоначално написано от Garett
![]()
![]()
![]()
mnogo to4no !!!
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
+1Първоначално написано от Pit Of SnakeS
![]()
колкото и да те боли стискаш зъби и продължаваш напред на него едва ли му е пукало като те е зарязал,а преди това ти се е вричал колко те обича и не може да живее без теб
Абе... писнало ми е от такива дето ги засърбяла мръвката ( извинете за израза ) и почнали да се ебат. След 18 според мен! Някои почват на 14-15, не знаят ебе ли им се или им се пикае ( отново извинете за израза ). Почват на 14-15 и като станат на 20-25 вече ходят с безопасни игли да не им паднат червата.
Някой каза, че едно време са ги женили на 15-16 и тогава са почвали, ами... едно време са живели по 45-50 години, сега живеем 80, че и повече, нормално ли е да живеем с 30, че и повече години повече, а прага да пада? Замислете се!
И за момчетата се отнася, щото най-лесно е да свършиш в нея, тя да забременее и да кажеш: " Не знам, оправяй се".
Спрямо дефиницията за "нормален" предлагам да се направи глобална статистика за най-често срещаната възраст за започване на полов живот. Това би трябвало да е нормалнатаПървоначално написано от gavro64eto
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Над 60% от момичетата губят девствеността си между 15 и 18 години!
ами след 21 е най добре ама айде сега чак до там да се чака може и след 18![]()
това е моето мнение!
Значи това е нормалната възраст. ("нормален" не означава "етичен", "морален", "разумен" - да поясня)Първоначално написано от krem4et0
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Останалите по-раноПървоначално написано от krem4et0
.
15-16 moje i malko po kusno ~~Първоначално написано от manafen_konq
Първоначално написано от Kras4eto_lp
+1