- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво би ви ряз4увствало
какво би ви ряз4увствало?
na men li4no mnogo ne6ta az po princip sam s i4uvstvitelna taka 4e ponqkoga se raz4ustvam ot nai malkite ne6ta
мила дума, жест на внимание, или каквото и да е друго стига да е направено от сърце...и с желание![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Когато някой покажече му пука за мен че е загрижен...от нещо направено с чувство от скуп човек.Също така и нечия лична драма...
И при мен така.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
песен,филм,поезия,красив и романтичен изглед с любимия ми човек!
И аз.Първоначално написано от MiMcHeToOo
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Доста неща биха могли,зависи и от настроението ми понякога![]()
най ме разчувства да видя беден човечец да рови из кофите в най-големият студима един дядо в квартала винаги като имам му давам пари и му купувам хляб а той всеки пит ме поглежда с насълзени очи и ми казва - благодаря ти момче. дадох му у мое яке за зимата - винаги се разчувствам да гледам бедни хора - винаги !
da vidq mom4e da pla4e zaradi men (slava bogu 4e ne se e slu4valo )
Tu es un r
някой хубав романти4ен филм,то той ме раз4усвта винаги де,или някой мил жест оъ страна на мом4е,някое подаръ4е,или мила думи4ка,абе 4увствителна ли4ност съмпла4а за най дребните не6тА
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
В последно време много плача....чувствителна съм , за това...![]()
Много неща могат да ме разчувстват.Например хубав жест направен от сърце,някой романтичен филм,една обикновена прегръдка от любимия човек...
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
su6tata sum i azПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...