.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

Оф д************ба

Ходя с един от месец и половина,с него ходихме пак миналата година ама ся нещо пак се забихме.проблема е в тва че се държеше супер яко с мен първия месец,напрао се разтапях като съм с него..а нещо кво му стана от 15 дена нито ми пише нито ми звъни нито нищо..и аз му писах нещо от рода "последно заедно ли сме или не" и той почна да ми обяснява как няква отишла в леглото му гола и искала секс ама той се сетил за мен и я изгонил което не го е правил никога..по неговите думи аз естествено не му вярвам,както и да е.Питах го защо е започнал да се държи така с мен последно време и отговора му беше "не съм се променил,к'во ми има? нещо си в грешка" и естествено мен ме изкара ненормална.и след всичките му обяснения че все още сме заедно и че винаги сме били,продължи да не ми пише да не и звъни и т.н...как да постъпя,дееба? кво да му кажа?искам да съм с него наистина,обаче явно няма да стане..

ем кажи му че ако така продължава да не ти звъни и да не ти пише ще скъсаш с него
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Явно не си му чак толкова нужна и скъпа щом може и без теб,а щом може и без теб това значи и че не те обича (или поне не по начина който трябва)... а след като не те обича се питам как може да сте заедно от където идва че вече не сте само дето той не те е осведомил за това...

РАЗКАРАЙ ГО !

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Guest
    ^излиза един вид че трябва да ми звъни и пише на сила.

Guest
    ми мойто момиче той човека няма време по цял ден да ти звъни и пише явно ... не ти ли стига когато излизате заедно ... ?

Guest
    Вече дори не излизаме.не сме се виждали от половин месец..май не го уточних

Guest
    бях на море де не за друго..ама проблема е че както всеки ден ме търсеше изведнъж спря..и когато го питах защо се е правил че ме няма 14 дни докато бях на морето ми каза: "Не исках да те притеснявам отишла си на море за да се забавляваш а не за да мислиш за мен".........

Ах колко ли е трудно да биете една регистрация ?! Ебахти цяла тема само анонимни загубих вече кой автор и кой отговарящ а по темата първото ми мнение е в сила.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI
    Ами щом изведнъж се е променил, явно докато си била на море нещо е станало може би се е забил с някоя! И май наистина не си му нужна и не държи на теб, щом не те търси и не се интересува от теб... Ако можеш разбери причината обясни му как е било преди и как е сега...

Ако започне пак с тези отклончиви работи... Остави го колкото и да ти е трудно...Айде и да пишеш!

Guest
    kofti ;[

ми излезте!ако трябва ти му звъни и го карай да се видите.след това уточни сичко с него,което те тормози.помоли го да ти каже истината в очите,колкото и да те заболи!те хората са казали "По-добре една жестока истина,отколкото една красива лъжа!"аи успех
    ...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...

Град
    Lovech
    emi trqq da mu se obadi6 ti i da se vidite i da mu obesni6 vsi4ko kakvo misli6 i taka natatuk

Rebirthing now. I wanna live for love wanna live for you and me. Breathe for the first time now, I got alive somehow.

Момче съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си