- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Спам и не точно
Стоя пред компютъра вече 20ина минути. Исках да пусна някоя тема, ей така, колкото да убия времето.
Първо попаднах на една статия за психоанализата и хомосексуалността. Стори ми се доста интересна. Тъкмо пейстнах линк-а и се отказах. Изтрих го. Нямаше смисъл, защото между 2 или 3 мнения, съдържащи мисъл, би имало още 10 или 20 нападки ...и обиди.
После се зачетох в биографиите на някои от великите поети за последните столетия. Хрумна ми ново нещо- Как би се самоубил един истински поет? Като се замисли човек е провокиращ въпрос, нали уж хората на изкуството заявяват себе си не само в творчеството си, а и в своя живот. Уви, и това не ставаше. Представих си коментарите и се отказах.
Какво остава - ами, да драсна няколко мнения тук и там, колкото да загубя още половин час. Нямам нищо против прозаичните теми, напротив - щом някой търси съвет или внимание, помощ, каквото и да е, значи те са необходими. Но е някак неприятно, че това са единствените теми, които оцеляват - любови (знам, че думата няма множествено число, но...както и да е), секс, диети, козметика, първия учебен ден, музика, стилове, компютри....Чудесно. Но само това ли е живота ни?
Няма значение. Нека приемем , че това е поредната спам тема. Най-вероятно е и точно така...
За съжаление има нещо вярно в думите ти...![]()
Eми в общи линии това е ежедневието ни...Затова и необикновените неща се помнят.
Аз мисля, че поетите трябва да умират като Хемингуей (който не е поет, ама все тая) - алкохолизирани, чукащи и самоубиващи се. Мега изтъркано е, обаче си е перфектна смърт. Още по-якото е, когато са неразбрани и прекалено извисени за обществото, в което живеят. (нещо ми звучи иронично поста, но наистина го мисля.)
Иначе никак не е по-темата, но аз си го харесах като въпрос.
Saatana vittu perkele hate crew!
Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
Жалко е, че се отказваш и ти от темите си! Пусни ги. Игнорирай тъпите и плоски коментари. На мен откровено казано ми липсват смислените теми...
Нещо не заграях смисъла на тая тема.
Това да не го беше казвала, щеше да замажеш малко тая простотия, дето я изръсиПървоначално написано от Boot
![]()
Ох, не ми пробутвай извисените си мисли.
Убедена съм, че нещата трябва да се случват така. Или поне с част от поетите, които харесвам. Аре.
Saatana vittu perkele hate crew!
от 3 теми направи една и най-накрая нищо не стана
другия път си избистри главата и тогава напиши нещо..
виж, това, че не умееш да видиш главното в един текст, не е мой проблем.Първоначално написано от OtherDimension
но ето, за теб специално ще уточня - ядосвам се на това, че каквато и по-философски ориентирана тема да бъде пусната, тя ще остане неразбрана от повечето. ти току-що доказа думите ми. ай честито.
Еми, разбираемо е защо не искаш да пускаш теми - има доста хора, които ръсят обиди и ругатни, в отчаяното си желание да се покажат като по-умни. Е, понякога наистина авторите си заслужават ругатните, но мисля, че в твоя случай нямаше да е така.
Интересни теми си подбрала, но както сама каза, надали щяха да бъдат възприети добре... е и?Не давай на разни надувковци да ти режат крилете. На който не му изнася мнението ти... да дуа
![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
точно такива разговори водех с приятел (учи философия в СУ) преди няколко часа
аз, ако разчитам тук да се пускат подобни теми... моля те, смях в залата![]()
Собственост на Canis_Dirus
аахахахах
гейскаа му работа..
деус не знам си какво - супер философки е да напишеш : ох, защо има теми само за любов, секс, козметика
всички ние сме идиоти и такова нещо е трудно за разбиране
ти самата не знаеш какво говориш, сама каза, че темата ти сигурно е спам... да нямаш раздвоение на личността?
ае чао, о премъдра....
ъ? ти наистина ли не можеш да разбереш един пост като хората, или само ке правиш, за да ме дразниш?![]()
ПП последната част от началото на темата е (само)ирония. Но това е твърде далеч от теб, а?
познай
Задавай си въпроса - какво е любовта?
Има ли истинско приятелство?
Какво е за теб музиката?
и си живей простодушен живот..
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
тези въпроси не са никак challenging.![]()
![]()
![]()
![]()
предпочитам простодушен живот
деба, ако бях идиот щях да съм най-добре - по цел ден гледам да ми е весело, боли ме фара за философи, сдуханяци и т.н.
пуснем си чалга, пийнем си флирт ... те тва е живот, БАЦЕ!
глупаците са си най-добре. да му мислите
Извисени? Еми стой си тогава с низките и ограничени.Първоначално написано от Boot
С "аре" се обръщай към друг![]()
Хехе,
ай стига сега,ти НЕ предпочиташ простодушен живот,защото Не си простак.
Много мразя когато хубавите и умни момчета почнат да се самоиронизират,а тези с никакъв потенциал да се перчат.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
това не беше за тебе...Първоначално написано от machoka
ако частта относно самоиронията е насочена към мен (мисля, че аз я споменах..), държа да отбележа, че съм момиче...така де, да не стават грешкиПървоначално написано от RAWRRR
![]()
неПървоначално написано от Deus ex machina
постът на RAWRR е изцяло насочен към мен
ти я спомена самоиронията след едит
знам, че си момиче