.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    алиска
    Guest

Приятелката ми ме използва?

Ето как стоят нещата С нея много се сближихме.Тя ме молеше за толкова услуги и аз разбира се като нейна приятелка ги правех.Споделяше ми,аз на нея също.Но днес стана нещо.... Имахме уговорка с едни мом4ета.Помолих я да дойде с мен.До там беше 15 мин път пеша.Когато я помолих най-искренно тя ми отказа и каза да отида сама Молих я,молих я.Не се съгласи.Седнахме на кафе и аз през цялото време мъл4ах.Тя като ме попита защо не говоря...аз нищо не казах.И какво стана?Вързахме тенекия на мом4етата Утре трябваше да излезем за нещо важно(няма зна4ение какво)...когато я попитах как ще се разберем тя извъртя и каза 4е нямала да може!
    Е как да го разбирам?Когато е за нея аз винаги трябва да съм на линия!А когато е за мен не си мърда пръста!Вижте,не ми е проблема,4е не е дошла с мен на срещата..Просто имам 4увството 4е ме използва. Какво да правя?Да се дистанцирам ли от нея?

Guest
    izbqgvai q..nqkolko sedmici i shte vidish kak tq sama shte doide pri teb..i hste te moli da i prostish i shte idva otnovo s teb kakto predi , i shte ti spodelq pak..spokoo

Guest
    tegli i edna maina!!

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    tegli i edna maina!!

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    izbqgvai q..nqkolko sedmici i shte vidish kak tq sama shte doide pri teb..i hste te moli da i prostish i shte idva otnovo s teb kakto predi , i shte ti spodelq pak..spokoo
    Мхм,съгласен.Пък ако не дойде,значи не те заслужава и е куч%а.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

mmm.....spored menee pogovori s neq kaji i gi teq neshta...(znam go ot lichen opit....az praveh sashtoto s 1 priqtelka..i mi se otrazi dobre kato tq pogovori s mene)
    Аз мога!

tegli i edna maina!!
    подкрепям със 2 ръце =D>
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Оо0о0о0 колко познато долна кучка и аз съм била така,като дойде и аз веднага,ако аз я помоля за нещо-НЕ!Ай е*и си майката има и други ..ама ти виж недей така кат мен ПОГОВОРЕТЕ

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Избягвай я, но не спирай да и говориш. Чакай тя да те потърси. Като те потърси, прави се че нищо не е станало, но си имай едно на ум. Ако пак ти завърти такъв номер, тегли и майната. А ако ти не ти се обади, отпиши я съвсем
    Memento moriendum esse!

И аз имах 1 приятелка, с която бяхме много близки и много държах на нея. Но по едно време тя взе да движи с 1 същинска к***а - адски злобно същество, което я настройваше против мен Почнахме да се отчуждаваме, понеже не можех да я принудя да излизаме 2-те , но аз продължавах да и правя услуги, не можех да и откажа. Естествено скоро се осъзнах, че ме използва, но когато и казах, че положението не ми харесва тя ми излезе с това че аз съм си виновна
    Оттогава сме скарани (вече 3 години), а тя милата дотолкова е пропаднала, че ми е жал за нея
    Така, че ако твоята приятелка също се прави на важна едва ли ще излезе нещо от приятелството ви. Но все пак опитай и поговори с нея за това
    Изгори, за да светиш!

Не сте една за друга!

Не и обръщай внимание и ще видиш,че тя сама ще дотича при теб!!

Повече от фен
    И аз бях това лято в такова положение.С една "приятелка"(7 год. бяхме в 1 клас) излизахме цяло лято.Когато каже-тогава,къдете каже-там.Нейната приятелка я нямаше,беше си на село и просто много се сближихме с нея.Но,когато нейната приятелка си дойде(с нея също бях до 7ми клас),тази моята спря да ми се обажда и така.Теглих й една майна,без да се карам с нея просто спрях да я търся и така проблема замря и на мен и е много по-добре без нея

Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Избягвай я, но не спирай да и говориш. Чакай тя да те потърси. Като те потърси, прави се че нищо не е станало, но си имай едно на ум. Ако пак ти завърти такъв номер, тегли и майната. А ако ти не ти се обади, отпиши я съвсем
    =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си