- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Слагате ли кондоми при свирки?
Да ви питам,при свирки слагате ли си презервативи? И всъщност,може ли да се прехвърли някаква зараза от свирка?
Разбира се, че може.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
МОЯ НЕ СЛАГА ОТ СВИРКА НЕ СЕ ЗАБРЕМЕНЯВА А И ТОЙ НЯМА БОЛЕСТИ ОТ 3 ГОДИНИ СИ ИМАМЕ ДОВЕРИЕ И СЕ ОБИЧАМЕ АКО ИМАШЕ ЩЕШЕ ДА МИ КАЖЕ И ДА СЛАГА ПРЕЗЕРВАТИВ![]()
Не.Правя такава любов на човека когото обичам.Имам му пълно доверие.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
opredeleno moje da se predavat zarazi ... gadjeto mi ne slaga kondom4e..imame si doverie...![]()
А от целувки с език няма начин да се хване нещо,нали?
Може да се предадат болести но аз не слагам презерватив имам доверие на партньора сиПървоначално написано от Анонимко
![]()
Не слагаме кондомче. Но това не значи, ч не може да се заразиш с нещо. Дори и със СПИН може, ако имаш раничка в устата!
сифилис...Първоначално написано от Анонимко
сифилис...Първоначално написано от Анонимко
Сифилис може да се хване и от седене до болния, ако е в напреднал стадий![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
е как ще му хареса то свирка с презерватив си е истинско мъчение...Първоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
Не,не мисля,че ще ми е приятно да лапам един презерватив![]()
не мислия че е нужно![]()
moje da se predadat bolesti,no az sam sas seriozen partnior i ne polzvame prezarvativ pri svirka
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Гост
Пуснато на: Сря Сеп 12, 2007 9:21 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
А от целувки с език няма начин да се хване нещо,нали?
RAZBIRA SE 4E MOJE DA TI SE LEPNE NE6TO I ZA TFA SLAGAITE SI PREZARVATIV NA EZICITE![]()
![]()
\
/