.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Piffityyy
    Guest
    Ami az mu imam skype,ama toi ne e vlizal ot dosta vreme,za6toto ne si e vku6ti sega.Nqkude okolo 1 sedmica go nqma,ama ina4e mi pi6e mn redovno i daje edin put taka sme se smqli 4e...be6e mn ludo.Edin put daje se buzikahme da doide v nas i az mu kazah da doide i toi vze 4e doide i si lafihme i be6e mn got.Mn sum vlubena v nego!!!

Град
    Своге
    Ми тогава го покани още веднъж...И ако почувстваш,че си се отпуснала достатъчно,му признай!Или направи по детски-кажи на някоя ваша обща приятелка да му каже...
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Не е ли по-добре първо да разбереш дали си има приятелка, да попиташ за него да кажем общи познати дали има нещо към теб и така. Според мен ако му признаеш и после се окаже, че просто те е закачал ще изглеждаш смешна...

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    И като не те харесва....какво? ХАХАХАХАХАХА дете!
    Женската ще се самоубие как какво

Piffityyy
    Guest
    Ami nie izlqzohme v kvartala i toi me celuna(az razbira se otvurnah na celuvkata),no ne sme gadjeta o6te.

Цитирай Първоначално написано от Piffityyy
    Ami nie izlqzohme v kvartala i toi me celuna(az razbira se otvurnah na celuvkata),no ne sme gadjeta o6te.

Еми ще стискаме палци.......

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    МАМКА МУ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ БИ ЛИ НИ КАЗАЛА ГОДИНИТЕ МУ ?! Ако е на 20 мислиш ли че имаш някфо бъдеще с него освен да ти чеше пържолата и после да те заебе ?!
    ТВА МЕ УБИ!

Относно въпроса...що не земеш да уредиш нещо да пиете кафе или да се видите някъде за да можеш да проведеш спокоен разговор с него и да разбереш квот те интересува...? Нужно ли е да си гений за да се сетиш???

радвам се за теб след като те е целунал..значи имаш дооста големи шансове следващия път когато се видите го целуни ) да видим каква ще е неговата реакция дано имаш успех

emi i tova 6te stane skoro :P
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Супер фен Аватара на Qnchety
    Ми почни да му правиш намеци от рода на: и ти се закачай с него, заговаряй го, кажи му колко е секси с тези дънки, блуза или кфот се сетиш... питай го дали има тел, дали има приятелка... абе сичко кот се сетиш . Айде успехчета наборке

Супер фен Аватара на Qnchety
    Еми начи скоро може и да тръгнете . Честито!

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    МАМКА МУ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ БИ ЛИ НИ КАЗАЛА ГОДИНИТЕ МУ ?! Ако е на 20 мислиш ли че имаш някфо бъдеще с него освен да ти чеше пържолата и после да те заебе ?! Ако е на твоята възраст и те закача може би има някфи симпатий към теб ?не с трудно да се сетиш.Погово ри с него ама не да го питаш Абе харесваш ли ме ами просто си лафете за нещо заговори го мамка му и наблюдавай реакцийте му...
    napylno sym syglasna i syjelqvam ama ako se ogledate ima pone 5 temi det sa sy6tite i otg sa sy6tite i 4esno kazano se symnqvam da si o4akvala ne6to po razli4no

asd11111
    Guest
    Ооо ,абе хора тя е на тринайсет да го кани на купон ,щяла да изглежда смешна...просто прекарвай време с него или ако има Фейсбук си пишете...питай го дали си има приятелка (нищо ,че знаеш) и после го питай дали си харесва някой...и така все нещо ще излезе.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    За какво вдигате теми от гроба, не мога да ви разбера ....

Признай му и доколкото разказа съм сигурна 99,99% че те харесва

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Ерата до 2011-та година, където в един посто имаше поне 5 емотикони

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си