- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам го много ;(
Ami az mu imam skype,ama toi ne e vlizal ot dosta vreme,za6toto ne si e vku6ti sega.Nqkude okolo 1 sedmica go nqma,ama ina4e mi pi6e mn redovno i daje edin put taka sme se smqli 4e...be6e mn ludo.Edin put daje se buzikahme da doide v nas i az mu kazah da doide i toi vze 4e doide i si lafihme i be6e mn got.Mn sum vlubena v nego!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми тогава го покани още веднъж...И ако почувстваш,че си се отпуснала достатъчно,му признай!Или направи по детски-кажи на някоя ваша обща приятелка да му каже...![]()
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
Женската ще се самоубие как каквоПървоначално написано от SWASTICA
![]()
Ami nie izlqzohme v kvartala i toi me celuna(az razbira se otvurnah na celuvkata),no ne sme gadjeta o6te.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ТВА МЕ УБИ!Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Относно въпроса...що не земеш да уредиш нещо да пиете кафе или да се видите някъде за да можеш да проведеш спокоен разговор с него и да разбереш квот те интересува...?![]()
![]()
Нужно ли е да си гений за да се сетиш???
![]()
![]()
![]()
![]()
радвам се за тебслед като те е целунал..значи имаш дооста големи шансове
следващия път когато се видите го целуни
) да видим каква ще е неговата реакция
дано имаш успех
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
emi i tova 6te stane skoro :PПървоначално написано от Piffityyy
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Ми почни да му правиш намеци от рода на: и ти се закачай с него, заговаряй го, кажи му колко е секси с тези дънки, блуза или кфот се сетиш... питай го дали има тел, дали има приятелка... абе сичко кот се сетиш. Айде успехчета наборке
![]()
Еми начи скоро може и да тръгнетеПървоначално написано от Piffityyy
. Честито!
napylno sym syglasna i syjelqvam ama ako se ogledate ima pone 5 temi det sa sy6tite i otg sa sy6tite i 4esno kazano se symnqvam da si o4akvala ne6to po razli4noПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
![]()
Ооо ,абе хора тя е на тринайсет да го кани на купон ,щяла да изглежда смешна...просто прекарвай време с него или ако има Фейсбук си пишете...питай го дали си има приятелка (нищо ,че знаеш) и после го питай дали си харесва някой...и така все нещо ще излезе.
За какво вдигате теми от гроба, не мога да ви разбера ....![]()
Признай му и доколкото разказа съм сигурна 99,99% че те харесва![]()