- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- До каква възраст растем и се развиваме?
Iskam da popitam nqkoi znae li do kolko godini gore dolu se razvivame i rastem....poneje sum na 17g i polovina no po4nah da se razvivam malko po-bavno....a puk ako vi kaja 4e sum 1.75 nqkude i teja 46kg
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
сори ами попринцип до 21 години![]()
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
Не съм сигурен,но мисля,че за момичетата беше до към 21,а за момчета малко повече.Към 23,но пак казвам,не съм сигурен.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
На теория - до 25 години. Но се расте най-интензивно по време на пубертета, т.е. до 18-19 години.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Точно! Това е интензивният растеж.Първоначално написано от `Death`Whore``
А от 19 до 25 вече нарастването не е така видимо, както в пубертета.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
за 17г този ръст е перфектен6те порасне6 о6те...
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
vij mili4ka..vsi4ko e strogo individualno,ima slu4ai v koito horata produljavat da se razvivat do 25,no zavisi ot tolkova zaobikalq6ti ni ne6ta ...kato stres,naprejenie,rejim na hranene,geni i tn
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
Първоначално написано от Bebana
зависи какво точно питате, конкретизирайте въпроса си.
по същество се "развиваме" докато не настъпи състояние несъвместимо с живота т.е докато не умрем.
с малки приближения това важи и за "растежа" най-общо, когато не е дефинирана структурата предствавляваща предмет на питане![]()
10x ... za rasta si ne se pritesnqvam no sum mn slabichka iskam malko da naedreq ... vse mi kazvat 4e ima vreme ... ama .... na koi li mu se 4aka ... vupreki 4e si imam seriozen priqtel i toi si me haresva takava kakvato sum ....ama kato ti nabivat postoqno 4e si prekaleno slab,4e nz si kakvo i po4vat da me izbivat kompleksi..a znam 4e nqma z akakvo![]()
мило дете, бъди това, което СИ - 17годишно Дете, обичащо друго Дете
не полагай усилия да се променяш заради измислени, фалшиви, неверни, тъжни, жалки, глупави, безсмислени и грозно меркантилни опити за доводи.....
при всички е различно но.. докато не родиш или докато едно момиче не невърщи 25 а за едно момче е 27-28
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
ще почнеш да наедряваш на килограми може би година, след като спреш да растеш на височина, поне така беше при менПървоначално написано от Bebana
а и всичко зависи най-вече от хранителния ти режим и физическата активност...
Расте се до към 19-20 години интензивно.
Впечатляващо...Спокойно ....Вероятно ще растеж още....Аз като съм 1.60 какво да кажа....Първоначално написано от Bebana
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
аз съм на 17години,1,65сантима и не съм пораснала повече и няма и да раста както гледам![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
По-висока си от мен....Браво...Първоначално написано от namina
ама искам колкото тебПървоначално написано от belerofone
много съм висока
![]()
![]()
![]()
Какво искаш да си колкото мен....Да си 1.60 ли....Това е глупаво искане....Първоначално написано от namina
много съм високаПървоначално написано от belerofone
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ай ще си трампим ръстовте...Аз ако можех на токчета като вас момичетата ама на...няма как....Първоначално написано от namina
Та ще трампим ли ръстовете....
\/
\
/
\
/
![]()
\
/
даже ти давам 10 мой сантимаПървоначално написано от belerofone
![]()
![]()
Айде кога ще трампим....Първоначално написано от namina
Е ти колко искаш да си....1.30 ли...
E az nqmam 16 o6te , visoka sam 161,47kg i mi kazaha 4e nqma da rasta pove4ee iskam o6te malko, no koloto mi e otredeno tolkova
PP Praviha mi snimka na grabnaka i doktor mi go kaza
Здравейте аз съм на 17години! Момче съм и съм 1.76см висок 62кг и пениса ми е 15см в ерекция, а диаметър 13 нормален ли съм за годините? И до колко години се развива пениса?