.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Тема: Целувка...

celuvkata:)
    Guest

Целувка...

naskoro se celuvah za purvi put i be6e nqkvo stranno, v smisul az mu pusnah ezik, a puk toi mi go smu4e6e sqka6(i az nz. kak da go opi6a) i mislq 4e stana zle, 6oto az ne o4akvah otva. kakvo se o4akva6e da napravq? Misleh si za tanc na ezicite, ama to ne6to ne stana. Vie taka celuvate li se?

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Всеки се целува различно.. Ще свикнеш и на този вариант..няма страшно..никой се не е родил научен
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

как? единия да смуче езика на другия ли? ми да, мн е приятно
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
    скайп: flight_of_the_phoenix

Guest
    e da ama, ne6to nz. kak trqbva da se polu4i-da si puhna ezika v ustata mu bez da go dvija li?

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: kiss me

Цитирай Първоначално написано от celuvkata:)
    naskoro se celuvah za purvi put i be6e nqkvo stranno, v smisul az mu pusnah ezik, a puk toi mi go smu4e6e sqka6(i az nz. kak da go opi6a) i mislq 4e stana zle, 6oto az ne o4akvah otva. kakvo se o4akva6e da napravq? Misleh si za tanc na ezicite, ama to ne6to ne stana. Vie taka celuvate li se?
    Давам уроци, 2 лева на час.
    - Всички авто-части на едно място!

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Подбивам ти клиентелата
    Левче на час!

Мега фен Аватара на koalka
    Да, по всякакви начини, не мисля, че трябва да се притесняваш.

Guest

Цитирай Първоначално написано от Mitizaro
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Подбивам ти клиентелата
    Левче на час!
    hoho az o4akvah da e bezplatno\/

Guest
    a principno kak se celuvate? ili raznoobrazqvate i vseki put e razli4no? zahapvate mu ustnite, toi va6ite i t.n.

Ми по принцип няма определен начин за целувка.. с всеки човек си е различно и няма точна схема , за това как точно тррябва да го направиш.. , то си идва инстинктивно..
    I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:

Град
    In YoUr DrEaMs
    И при мен бившият ми го правеше тва. Еми какво се очаква от теб...да направиш и ти нещо такова :P
    ШшШшт тОвА нЕ е За фСеКи...ГлЕдА нИ лУнАтА и МиГа уНеМяЛа..ТаКиВа ЦеЛуВкИ тЯ дО дНеС нЕ е ВиДяЛа..тОвА сЕ кАзВа сТрАсТ..Не ПоМнЯ кОя сЪм аЗ,Но зНаМ чЕ нЕщО сУпЕр Се СлУчВа МеЖдУ нАс...

ei mani gi tiq az 6ta celuvam bezplatno aide :P :P :P
    You are Misleading and or Homosexual

Мега фен
    Град
    София
    бе не се притеснявай,всеки се целува по раэлчен начин.
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    Az v4era prejivqx purvata si celuvka!i sus i bez ezik!Be6e straxotno!

e moge da ne ti e haresalo, za6toto nqma6 4uvstva kum toq s kogoto se celuva6...
    Testis unus,testis nullus...

Град
    Своге
    Винаги,когато се целуна с някой за първи път не ми харесва!По простата причина,че не съм свикнала,но после ти става навик
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

celuvkata:}
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от super macka
    Винаги,когато се целуна с някой за първи път не ми харесва!По простата причина,че не съм свикнала,но после ти става навик
    dam taka si e. na men mi be6e stranno poneje nqmam mn. opit i ne o4akvah tova. i ne znaeh kakvo da pravq ama drugiq put prosto 6te se otpusna bez da mu mislq

Guest
    Цитирай Първоначално написано от super macka
    taka e posle se nagajdate edin kum drug!

!!!!!
    Guest
    И аз не съм се целувал и ми е малко странно как ще се получи първия път. Ама щом казвате че няма определен начин дане се притеснявам

Цитирай Първоначално написано от !!!!!
    И аз не съм се целувал и ми е малко странно как ще се получи първия път. Ама щом казвате че няма определен начин дане се притеснявам
    razbira se

Guest
    Ako ne ti e priqtno da ti smu4e ezika prosto ne mu davai pravi se 4e si igrae6 i kato trugne da go pravi si go mahai sled vreme 6te spre sam

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ako ne ti e priqtno da ti smu4e ezika prosto ne mu davai pravi se 4e si igrae6 i kato trugne da go pravi si go mahai sled vreme 6te spre sam
    pravilno...ama to tva e nai priqtnoto...

Град
    На луната...сред звездите в безкрайното..;]]
    Що бе аз и приятелят ми се целуваме много често така като си засмукваме езиците.Няма лошо,просто трябва да се научеш да ти харесва!!

Град
    Lovech
    emi zavisi vseki ima svoi sobstven na4in na celuvane vseki razli4no se celuva za tva moje da ne e ti haresalo ama sq kato znae6 kak se celuva 6te znae6 kvo se o4akva ot teb

Rebirthing now. I wanna live for love wanna live for you and me. Breathe for the first time now, I got alive somehow.

Момче съм

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна

Re: Целувка...

я кажи къв е тоя танц на езиците?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си