- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите?
Az sym na 14,7 godini a priqtelq mi e na 34,3 godini i iskam da vi pitam kakvo mislite za ralikata mejdu godinite?Ot 1 godina i 9 meseca sme zaedno i mnogo se obichame.S nego sme se razbrali da ne pravim sex dokato nestana na 16 godini.
Ne iskam da mi kazvate zareji go ili neshto podobno prosto mi e interesno kakvo mislite za ralikata v godinite ni 20 sa ne sa mn malko ama.....ima hora koito i s takava razlika sa se jenili i sa bili shtastlivi imali sa deca i prochie.Ta vie ste kakvo vi e mnenieto za tezi "kosmicheski" razliki.
Spored men shtom dvama choveka se obichat nqma nevyzmojni neshta ot tam natatyk
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Като бях на 14 , татко беше на 35-36![]()
E bashta mi e na 45Първоначално написано от Atika
![]()
Ami toi e pedofil a tva 4e va6te ti pozvolqvat ( v slu4ai 4e znaqt de) ne govori nikak dobre za tqh. A ti si malka i glupava i ti e prosteno predpolaga se 4e o6te nqma6 mozuk i zatova roditelite ti trqbva da precenqvat koe e redno i koe ne.
neznaqtПървоначално написано от Анонимко
Да когато двама се обичат годините не са от особено желание,но разликата да е най много 10 години.Но 20?Странно как този мъж може да се влюби в дете.Поне да беше на 18.Но това е престъпление и педофилство.Добре поне,че не спите заедно,защото гаджето ти може в затвор да иде за това.
ДАНО ТЕМАТА НЕ Е БЪЗИК.
+1Първоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от Say It Right
аз не знам какво да кажа.. нямам мнениев шок съм
![]()
Ami ne sme spali zaedno toi kaza kato stana na 16 nai malko no kaza che moje da ischaka i do 18 do sega ne e bil s tolkova malka no vse pak i az shte porastnaПървоначално написано от sasha_90
ИНАЧЕ НЯМАШЕ ДА ПОЗВОЛЯТ.Мале нашите ако разберат,че ходя с 20 години по-голям-лошо ще им стане.Не ми се мисли твоите как ще реагират.Първоначално написано от elinceto0o0o00o
Колкото и да пораснеш разликата ви ще бъде същата-20 години.Първоначално написано от Анонимко
predpolagam kakto tvoite kato vseki roditelПървоначално написано от sasha_90
мисля само че приятеля ти е педофил![]()
![]()
![]()
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
7-мицата след годините ти 70 стотни ли е...или 7 месеца?![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
аз изобщо не одобрявам голямата разлика в годините.а и мисля 4е тва не е нормално в една врйзка тои да е 20 години по голям
Амии просто това е прекалено голяма разлика... за твоите години и 10 години са много та камоли 20...... представи си когато ти станеш на 20 той ще е на около 45 доста голям ще е и сигурно ще мисли за семейство и деца... ти ще искаш ли на 20 години да се завреш вкъщи с деца и т.н. Просто ще си пропилееш живота... И приятеля ти си е педофил...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
На бас 4е има пари
На къде отива света ...![]()
кво ти пука че е куха нали ти духа
Ама, че си глупава..такива като тебе знаеш ли как се наричат - тъпи лапенца, а такива като приятеля ти - педофили!!!!![]()
![]()
![]()
kato pro4etoh kolko godini vie e razlikata napravo losho mi stana...ne si li se zamislqla za tova che toq chovek moje da e pedofil ,da se vuzpolzva ot teb,a?!ta toi moje da ti e bashta ...i tova za seksa ..ti kvo si mislih ,4e toi te 4aka da porasnesh li?!ta toi e na koko kaza 34?..ti kvo si mislih 4e toi ne se e*e s druga li i te 4aka da stanesh na 18
tova e golqm problem za teb ..da znaesh ..po dobre si pluj na petite i ne se zanimavai s tozi 4i4ko...govorq ti seriozno ..nqma "ma za go obi4am"
az taka kato bqh na 15 slu4i mi se neshto podobno ..no az go poznavah mnogo dobre..beshe priqtek na brat mi ...razlikata ni e 8 god...no ne se navih da trugna s nego.e. imahme nekvi zaka4ki ..celukvi tova onova
no do seks ne se stigna ..i po dobre...nashte ako bqha razbrali...maleeee =D>
ta ti dori nqmash opit samo na 14 si e vqrno 4e dnes neshtata stoq po dr na4in ...ve4e i na 12 se e*at ama nedei taka ....ti znaesh li kvo she stane ako vashta razberat?! [-o< po dobre go zareji ...i ako sled tova ti susdava problemi po9dobre kaji na roditelite si ....po dobre za teb!!!!
Ne me interesuvat 12 godishnite az sym devstvena..... koi e kazal che sam pravila lilubv s nego?Първоначално написано от lorena
Първоначално написано от me4eto
i d aima kakvo ot tova? tochno za tova deckata liubov e nai chista i mu e pisnalo da obichat parite mu a ne nego