- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите?
ne sum ti kazala 4e si kato tqh ..prosto ti davam primeri be ,ne razbirash li ..moga da 4etakvo se palish
![]()
тва е извратено!! той преспокойно може да ти бъде баща.... 20тина години не са малко![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
ne sum ti kazala 4e ti si takavaprosto ti davam primer ..kvo se palish
![]()
виж ся... ти си писала тука за да може хората да си кажат мнението... ти ся ако ше ги обеждаваш колко си права и че е нормално да сте заедно с тоя "чичко"... аз ще кажа само едно.. те хората преди мен казаха кво да прайш.. ама ти прей квото си искаш пък после си чупи главъта що не си ги послушала навреме...
и точно, защото е детска любов не се практикува с 34 годишни мъже..Първоначално написано от elinceto0o0o00o
mislq,4e priqtelqt ti e pedofil.....vseki normalen 4ovek 6te si go pomisli,a 6to se otnasq do tova,4e imalo hora s takava razlika i se obi4at-da ima,no jenata ve4e e naistina zrqla jena za takav maj,a ti si dete....1 maj na 34 godini ne moje da vijda v teb jena,koqto da go privli4a,za6toto ti si prekaleno malka za nego.....toi bi mogal da ti e ba6ta!![]()
na 14 sam obache prilicham na 18/9 godishna za syjalenie i mnogo me byrkat taka
Аз пък мисля че приятелят ти е манипулатор (присъщо на педофилите) който много успешно те мнипулира да му вярваш...представяш ли си 34-35 годишем мъж да седи на сухо 3-4 години само и само заради някоя която може да му е дъщеря?! Много си наивна...кф си мислиш или си има някоя дет я чука зверски и се надява ти да не мойш да изтраеш до толкова и да му пуснеш...или знам ли не го познавам но ако не искаш да му го дадеш може да си го вземе насила...или пък тряя да е някъф мноо здухан дет не мой да си фане приятелка...но ако моята дъщеря/приятелка и прочие направи подобна глупост със сигурност няма да съм безучастен...и най-важното той просто те манипулира какво можеш да му дадеш ти ?! Помисли над това...твърдо против но живота си е твой...Първоначално написано от elinceto0o0o00o
Хубаво, обичате се и той ще те чака като станеш на 16, но въпреки това не го одобрявам.Той най-спокойно може да ти е баща, а да не говорим вашите, ако научат как ще реагират...просто не ми се мисли.Колкото и силни да са чувствата той е вече зрял мъж, а ти си дете за Бога!Това не е нормално, а и още по-малко, че не знам за какво си говорите въобще.Та той е от друго поколение, с друг акъл, други стремежи, ако щеш.Просто не ми е ясно, но твой си е живота, ти си решаваш.
Иначе какво мисля за разликата?Приемам я естествено, но в нормалните й граници, а не такива като вашата, нищо лично.Разликата от 3-4 години е напълно допустима, но от там нататък вече не я приемам.![]()