.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    LORENA
    Guest
    ne sum ti kazala 4e si kato tqh ..prosto ti davam primeri be ,ne razbirash li ..moga da 4eta kvo se palish

тва е извратено!! той преспокойно може да ти бъде баща.... 20тина години не са малко

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Guest
    ne sum ti kazala 4e ti si takava prosto ti davam primer ..kvo se palish

Повече от фен
    виж ся... ти си писала тука за да може хората да си кажат мнението... ти ся ако ше ги обеждаваш колко си права и че е нормално да сте заедно с тоя "чичко"... аз ще кажа само едно.. те хората преди мен казаха кво да прайш.. ама ти прей квото си искаш пък после си чупи главъта що не си ги послушала навреме...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от elinceto0o0o00o
    Цитирай Първоначално написано от me4eto
    На бас 4е има пари

i d aima kakvo ot tova? tochno za tova deckata liubov e nai chista i mu e pisnalo da obichat parite mu a ne nego
    и точно, защото е детска любов не се практикува с 34 годишни мъже..

Guest
    mislq,4e priqtelqt ti e pedofil.....vseki normalen 4ovek 6te si go pomisli,a 6to se otnasq do tova,4e imalo hora s takava razlika i se obi4at-da ima,no jenata ve4e e naistina zrqla jena za takav maj,a ti si dete....1 maj na 34 godini ne moje da vijda v teb jena,koqto da go privli4a,za6toto ti si prekaleno malka za nego.....toi bi mogal da ti e ba6ta!

elinceto0o0o00o
    Guest
    na 14 sam obache prilicham na 18/9 godishna za syjalenie i mnogo me byrkat taka

Re: kakvo mislite?

Цитирай Първоначално написано от elinceto0o0o00o
    Az sym na 14,7 godini a priqtelq mi e na 34,3 godini i iskam da vi pitam kakvo mislite za ralikata mejdu godinite?Ot 1 godina i 9 meseca sme zaedno i mnogo se obichame.S nego sme se razbrali da ne pravim sex dokato nestana na 16 godini.
    Ne iskam da mi kazvate zareji go ili neshto podobno prosto mi e interesno kakvo mislite za ralikata v godinite ni 20 sa ne sa mn malko ama.....ima hora koito i s takava razlika sa se jenili i sa bili shtastlivi imali sa deca i prochie.Ta vie ste kakvo vi e mnenieto za tezi "kosmicheski" razliki.
    Spored men shtom dvama choveka se obichat nqma nevyzmojni neshta ot tam natatyk
    Аз пък мисля че приятелят ти е манипулатор (присъщо на педофилите) който много успешно те мнипулира да му вярваш...представяш ли си 34-35 годишем мъж да седи на сухо 3-4 години само и само заради някоя която може да му е дъщеря?! Много си наивна...кф си мислиш или си има някоя дет я чука зверски и се надява ти да не мойш да изтраеш до толкова и да му пуснеш...или знам ли не го познавам но ако не искаш да му го дадеш може да си го вземе насила...или пък тряя да е някъф мноо здухан дет не мой да си фане приятелка...но ако моята дъщеря/приятелка и прочие направи подобна глупост със сигурност няма да съм безучастен...и най-важното той просто те манипулира какво можеш да му дадеш ти ?! Помисли над това...твърдо против но живота си е твой...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на koalka
    Хубаво, обичате се и той ще те чака като станеш на 16, но въпреки това не го одобрявам.Той най-спокойно може да ти е баща, а да не говорим вашите, ако научат как ще реагират...просто не ми се мисли.Колкото и силни да са чувствата той е вече зрял мъж, а ти си дете за Бога!Това не е нормално, а и още по-малко, че не знам за какво си говорите въобще.Та той е от друго поколение, с друг акъл, други стремежи, ако щеш.Просто не ми е ясно, но твой си е живота, ти си решаваш.
    Иначе какво мисля за разликата?Приемам я естествено, но в нормалните й граници, а не такива като вашата, нищо лично.Разликата от 3-4 години е напълно допустима, но от там нататък вече не я приемам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си