- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С кой от двамата?
imam edin problem 2 mom4eta me haresavt i sa priqteli i ednoto mnogo go haresvam ama kato harakter ne e dobar a drugoto ne e mnogo hubavo po van6en vid no po harakter e super stra6no e dobar kakvo da pravq s koi da sam ili s nito edin ot dvamata?
Moderated by Aleandra
т. 1 и 7 от Правилника!
mn qsno `e s po hubawiq be luda li si da trygne[ s grozno mom`e?!
аз ти предлагам който е с по-добър характер него
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ti van6niq vid li gleda6?Ako mu e dobar haraktera-6to pak ne???No nai dobre tragni s tozi,kam kogoto naistina izpitva6 ne6to!![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Тръгни с най-прекрасния външно. Така ще ти е най-якооооо.
Ами щом имаш чувства към хубавеца-давай(ест само ако смяташ,4е и неговите са истински,а не за 1 седмица,щото така губиш и двамата)
Аз лично не бих станала гадже с някой,който не ме привлича на в.вид,а и знаеш,че хора веднъж ходили,абе после не е същото.По-добре запази тоя с добрия характер за приятел,че такива добряги трудно се намират,а точно такъв ти трвбва да е винаги до теб когато имаш нужда,а не като скъсате(едва ли ще се жените)и това да е.
pls pi6ete o6te za6toto sam mnogo obarkana i nz ko da pravq a dnes trqbva da se izqsnq i s dvamata
Така като те гледам.. нямаш особено големи чувства към нито един от двамата. Трябва да си отговориш на два въпроса. Първия - Би ли тръгнала с някой само заради външния му вид ? Втория - Би ли тръгнала с някой само заради характера му, при положение, че не го харесваш по външен вид.. ?
Аз лично бих избрала този с якия характер, а не този с външния вид, щото е тъпо да тръгнеш с някой само заради външния му вид.. да ти е супер тъпо с него и да нямате к'во да си кажете. Или би ти било яко к'во ше си кажат твойте приятелки и т.н. ?Докато този с якия характер, но не чак толкова яка външност, може да ти допадне ( но все пак зависи от човека).. по принцип. Но според мен всичко си зависи от теб, незнам точно как седят нещата между вас.. Дано да направиш правилния избор.. ;] Ае успех.
![]()
~!1912!~
Не тръгай с нито един от двамата!![]()
>>> House Music <<<
ти самата не знаеш кво искаш, не мисля, че може ние да ти помогнем..Първоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от Анонимко
Имаш гел от 10 кинта и от 20ст. с тоя от 20ст косата ти стой по добре кой ше избереш ?!
А в случея напрао си купи нов и не се занимавай с тея гелове...тъй де момчета...
Ами аз на твое място бих тръгнала с този, който ми харесва повече...ама като те гледам ти май не знаеш кой искаш, то не е каталог да си избираш..ако не харесваш нито единия не тръгвай с нито единия!!!![]()
Аз ти казвам, че с никой от двамата.В смисъл, ако не те кефят не тръгвай с тях просто ей така.Единия ти харесва по един начин, другия по друг.Намери си момче, което ще те кефи отвсякъде.
![]()
Давай с двамата ма !!Първоначално написано от Анонимко
![]()
подкрепямПървоначално написано от zmey
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
mi az bqh minalata sedmica v sa6oto zatrudnenie no isbrah po grozni4kiq tost toi si e hubav no ne kato drugoto mom4e koeto odrqzah.Moq savet e tragni s 3tiq 6oto tak 6te ti e po zabavno.hahahah seguvam se mi macka nz na men mi be mn trudno da re6a no sega sam 6tasliva ni6to 4 emalko mi tezi edna ubida no 6te ujiveq .Vsi4ko si zavisi ot teb kakwo u4vstwa6:)
Tu es un r
е ти пък и питаш!не е най-важен външния вид!по-добре да е мил и дбър към теб и да не е толкова хубав,отколкото едно хубаво момче със ужасен характер!
...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...
mn qsno 4e tozi s po dobriq harakter za kakvo ti e hubav dqvol otkolkoto grozno angel4e zamisli se![]()
Rebirthing now. I wanna live for love wanna live for you and me. Breathe for the first time now, I got alive somehow.
Момче съм
ми слушай пич,тай 'кат те гледам големи чувства към тях не таиш.Запази си приятелството им,още повече защо да заставаш м/у приятели ?
Пич ?!Няяш проилеми мой човек...я пак прочети темата а?Първоначално написано от Анонимко
четах четах весел навик изв се![]()
![]()
Не е важен външния вид.Тръгни с момчето с хубавия харектар.![]()
i tova e variant za da ne narani6 ednoto ot mom4etata , a pak 6toom tolkova iska6 da trugne6 s edin ot tqh si naprai spisak s lo6oto i dobroto u tqh i ko moje da izleze ako trugne6 s tqh i t.n de da znam preceni si ;] 6tom haresva6 i dvamata e slojno,no ;] vij tva 4e e ediniq ne e dobur po harakter ne ozna4ava 4e nemoje da te obi4a istinski ;] aide uspeh s re6eniety :PПървоначално написано от Insatiable
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
NAPALNO SAM SAGLASNA!!!Първоначално написано от BaRaBa_GiRL