.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Guest

С кой от двамата?

imam edin problem 2 mom4eta me haresavt i sa priqteli i ednoto mnogo go haresvam ama kato harakter ne e dobar a drugoto ne e mnogo hubavo po van6en vid no po harakter e super stra6no e dobar kakvo da pravq s koi da sam ili s nito edin ot dvamata?

Moderated by Aleandra
    т. 1 и 7 от Правилника!

Guest
    mn qsno `e s po hubawiq be luda li si da trygne[ s grozno mom`e?!

аз ти предлагам който е с по-добър характер него
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    ti van6niq vid li gleda6?Ako mu e dobar haraktera-6to pak ne???No nai dobre tragni s tozi,kam kogoto naistina izpitva6 ne6to!
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Тръгни с най-прекрасния външно. Така ще ти е най-якооооо.

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Ами щом имаш чувства към хубавеца-давай(ест само ако смяташ,4е и неговите са истински,а не за 1 седмица,щото така губиш и двамата)
    Аз лично не бих станала гадже с някой,който не ме привлича на в.вид,а и знаеш,че хора веднъж ходили,абе после не е същото.По-добре запази тоя с добрия характер за приятел,че такива добряги трудно се намират,а точно такъв ти трвбва да е винаги до теб когато имаш нужда,а не като скъсате(едва ли ще се жените )и това да е.

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Guest
    pls pi6ete o6te za6toto sam mnogo obarkana i nz ko da pravq a dnes trqbva da se izqsnq i s dvamata

Re: С кой от двамата?

Така като те гледам.. нямаш особено големи чувства към нито един от двамата. Трябва да си отговориш на два въпроса. Първия - Би ли тръгнала с някой само заради външния му вид ? Втория - Би ли тръгнала с някой само заради характера му, при положение, че не го харесваш по външен вид.. ?
    Аз лично бих избрала този с якия характер, а не този с външния вид, щото е тъпо да тръгнеш с някой само заради външния му вид.. да ти е супер тъпо с него и да нямате к'во да си кажете. Или би ти било яко к'во ше си кажат твойте приятелки и т.н. ? Докато този с якия характер, но не чак толкова яка външност, може да ти допадне ( но все пак зависи от човека).. по принцип. Но според мен всичко си зависи от теб, незнам точно как седят нещата между вас.. Дано да направиш правилния избор.. ;] Ае успех.
    ~!1912!~

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Не тръгай с нито един от двамата!
    >>> House Music <<<

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    imam edin problem 2 mom4eta me haresavt i sa priqteli i ednoto mnogo go haresvam ama kato harakter ne e dobar a drugoto ne e mnogo hubavo po van6en vid no po harakter e super stra6no e dobar kakvo da pravq s koi da sam ili s nito edin ot dvamata?

Moderated by Aleandra
    т. 1 и 7 от Правилника!
    ти самата не знаеш кво искаш, не мисля, че може ние да ти помогнем..

Moderated by Aleandra
    т. 1 и 7 от Правилника!

Имаш гел от 10 кинта и от 20ст. с тоя от 20ст косата ти стой по добре кой ше избереш ?!
    А в случея напрао си купи нов и не се занимавай с тея гелове...тъй де момчета...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами аз на твое място бих тръгнала с този, който ми харесва повече...ама като те гледам ти май не знаеш кой искаш, то не е каталог да си избираш..ако не харесваш нито единия не тръгвай с нито единия!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Аз ти казвам, че с никой от двамата. В смисъл, ако не те кефят не тръгвай с тях просто ей така.Единия ти харесва по един начин, другия по друг.Намери си момче, което ще те кефи отвсякъде.

Moderated by Aleandra
    т. 1 и 7 от Правилника!
    Давай с двамата ма !!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна

Цитирай Първоначално написано от zmey

Moderated by Aleandra
    т. 1 и 7 от Правилника!
    Давай с двамата ма !!
    подкрепям
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    sofia
    mi az bqh minalata sedmica v sa6oto zatrudnenie no isbrah po grozni4kiq tost toi si e hubav no ne kato drugoto mom4e koeto odrqzah.Moq savet e tragni s 3tiq 6oto tak 6te ti e po zabavno.hahahah seguvam se mi macka nz na men mi be mn trudno da re6a no sega sam 6tasliva ni6to 4 emalko mi tezi edna ubida no 6te ujiveq .Vsi4ko si zavisi ot teb kakwo u4vstwa6:)
    Tu es un r

е ти пък и питаш!не е най-важен външния вид!по-добре да е мил и дбър към теб и да не е толкова хубав,отколкото едно хубаво момче със ужасен характер!
    ...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...

Град
    Lovech
    mn qsno 4e tozi s po dobriq harakter za kakvo ti e hubav dqvol otkolkoto grozno angel4e zamisli se

Rebirthing now. I wanna live for love wanna live for you and me. Breathe for the first time now, I got alive somehow.

Момче съм

Guest
    ми слушай пич,тай 'кат те гледам големи чувства към тях не таиш.Запази си приятелството им,още повече защо да заставаш м/у приятели ?

ми слушай пич,тай 'кат те гледам големи чувства към тях не таиш.Запази си приятелството им,още повече защо да заставаш м/у приятели ?
    Пич ?!Няяш проилеми мой човек...я пак прочети темата а?

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Guest
    четах четах весел навик изв се

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от namina
    аз ти предлагам който е с по-добър характер него
    И аз.
    The reasons of love... <3

Супер фен
    Не е важен външния вид.Тръгни с момчето с хубавия харектар.

Цитирай Първоначално написано от Insatiable
    Не тръгай с нито един от двамата!
    i tova e variant za da ne narani6 ednoto ot mom4etata , a pak 6toom tolkova iska6 da trugne6 s edin ot tqh si naprai spisak s lo6oto i dobroto u tqh i ko moje da izleze ako trugne6 s tqh i t.n de da znam preceni si ;] 6tom haresva6 i dvamata e slojno,no ;] vij tva 4e e ediniq ne e dobur po harakter ne ozna4ava 4e nemoje da te obi4a istinski ;] aide uspeh s re6eniety :P
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Супер фен Аватара на gabi_94

Цитирай Първоначално написано от BaRaBa_GiRL
    Така като те гледам.. нямаш особено големи чувства към нито един от двамата. Трябва да си отговориш на два въпроса. Първия - Би ли тръгнала с някой само заради външния му вид ? Втория - Би ли тръгнала с някой само заради характера му, при положение, че не го харесваш по външен вид.. ?
    Аз лично бих избрала този с якия характер, а не този с външния вид, щото е тъпо да тръгнеш с някой само заради външния му вид.. да ти е супер тъпо с него и да нямате к'во да си кажете. Или би ти било яко к'во ше си кажат твойте приятелки и т.н. ? Докато този с якия характер, но не чак толкова яка външност, може да ти допадне ( но все пак зависи от човека).. по принцип. Но според мен всичко си зависи от теб, незнам точно как седят нещата между вас.. Дано да направиш правилния избор.. ;] Ае успех.
    NAPALNO SAM SAGLASNA!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си