- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С кой от двамата?
Ne vzemai 4ak pod takova vnimanie mneniqta, vseki si kazva spored sebe si !
q se vzemi na seriozno i se popitai koi ot dvamata naistina predpo4ita6 i bydi iskrena sys sebe si - vse ediniqt 6te izleze po napred,a moje i nikoi?
posle 6te znae6 4e sama si vzela re6enieto i nqma da syjalqva6 - po dobre taka ot kolkoto da hvyrlq6 vinata na foruma![]()
no edin den ....do6li zombqsali kostenurki i opasli gradinata .....
Ti ne spomena ima6 li 4uvstva vaob6te kam nqkoi ot tiq dvamata?Az 6te te posavetvam da si hvane6 gotino gadje!Ne kazvam,4e van6niq vid e vsi4ko,no v edna ne tolkova seriozna vrazka vaji praviloto-KOLKOTO PO-GOTIN,TOLKOVA PO-DOBRE!
Хмм дай да видим...Харесваш ли някой от тях наистина или само се чудиш с кой да тругнеш да си запулниш времето?Сега сериозно...Ако тругнеш с момче само ,зашото е готин има голям шанс да няма какво да си кажете да се гледате умно и да изкарате максимум месец,няма и толкова.С другия може да си допаднете много,но като те гледам май държиш на външния вид...следовтелно не знам.Аз за себе си бих избрала свестния,който може да е е първа красота,но ще е само мой,ще се държи добре с мен и ще си прекарваме яко.
Izberi momcheto koeto ima po dobyr harakter
V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!
Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Незнам твойте предпоцитания какви са но аз бих тръгнала с по хубавия не защото е по хубав а защото гледам пише че е от типа лоши момцета а мен те най-ме кефят некви готини лоши и отговорени за разговор забавни.Иначе незнам ти какво мислиш можеби би избрала свестния няма лошо момцето е свестно но не е красиво не виждам лошо в това ще имате какво да си кажете обаче незнам аз си имам мое мнение и немога да ти го натрапвам ако си от типа момичета който харесват лоши момчета избери първото ако си от другия тип второто.
Не всички лоши момчета са такива каквито ги изкарваш а под лоши неразбирай че говоря за тия злобарите не напротив под лошо момце аз разбирам момце което не се води по носа на никой има свой правила живее както си иска.Не е задължително да е някав престъпник не разбирасеПървоначално написано от SWASTICA
От кой град си?
Абе какъв флууд бе човек? Според мен във по-малките градове хората реагират различно, но това все пак си е мое мнение. Просто я попитах от кой град е, за да мога да помогна. Въпреки това не знам дали ще ме разбрете, защо точно града играе решаваща роля, но за мен има значение. Все пка просто попитах.Първоначално написано от SWASTICA