.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Ne vzemai 4ak pod takova vnimanie mneniqta, vseki si kazva spored sebe si !
    q se vzemi na seriozno i se popitai koi ot dvamata naistina predpo4ita6 i bydi iskrena sys sebe si - vse ediniqt 6te izleze po napred,a moje i nikoi?
    posle 6te znae6 4e sama si vzela re6enieto i nqma da syjalqva6 - po dobre taka ot kolkoto da hvyrlq6 vinata na foruma
    no edin den ....do6li zombqsali kostenurki i opasli gradinata .....

Град
    kadeto iskam
    Ami trugni s1s tretiq

Ti ne spomena ima6 li 4uvstva vaob6te kam nqkoi ot tiq dvamata?Az 6te te posavetvam da si hvane6 gotino gadje!Ne kazvam,4e van6niq vid e vsi4ko,no v edna ne tolkova seriozna vrazka vaji praviloto-KOLKOTO PO-GOTIN,TOLKOVA PO-DOBRE!

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Хмм дай да видим...Харесваш ли някой от тях наистина или само се чудиш с кой да тругнеш да си запулниш времето?Сега сериозно...Ако тругнеш с момче само ,зашото е готин има голям шанс да няма какво да си кажете да се гледате умно и да изкарате максимум месец,няма и толкова.С другия може да си допаднете много,но като те гледам май държиш на външния вид...следовтелно не знам.Аз за себе си бих избрала свестния,който може да е е първа красота,но ще е само мой,ще се държи добре с мен и ще си прекарваме яко.
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Град
    NqKyDe TaM
    Izberi momcheto koeto ima po dobyr harakter
    V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!

Град
    Търново.... Велико Търново

Re: С кой от двамата?

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse

Имаш гел от 10 кинта и от 20ст. с тоя от 20ст косата ти стой по добре кой ше избереш ?!
    А в случея напрао си купи нов и не се занимавай с тея гелове...тъй де момчета...

Незнам твойте предпоцитания какви са но аз бих тръгнала с по хубавия не защото е по хубав а защото гледам пише че е от типа лоши момцета а мен те най-ме кефят некви готини лоши и отговорени за разговор забавни.Иначе незнам ти какво мислиш можеби би избрала свестния няма лошо момцето е свестно но не е красиво не виждам лошо в това ще имате какво да си кажете обаче незнам аз си имам мое мнение и немога да ти го натрапвам ако си от типа момичета който харесват лоши момчета избери първото ако си от другия тип второто.

Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Цитирай Първоначално написано от caRamelO_cHicA
    Незнам твойте предпоцитания какви са но аз бих тръгнала с по хубавия не защото е по хубав а защото гледам пише че е от типа лоши момцета а мен те най-ме кефят некви готини лоши и отговорени за разговор забавни.Иначе незнам ти какво мислиш можеби би избрала свестния няма лошо момцето е свестно но не е красиво не виждам лошо в това ще имате какво да си кажете обаче незнам аз си имам мое мнение и немога да ти го натрапвам ако си от типа момичета който харесват лоши момчета избери първото ако си от другия тип второто.
    Имаше една проверка в моя град проведена лично от мен...За такива по готини...по отворени...по "лоши момченца"....Група от 4-ма която носят оръжия и ги издебват в подоходящт момент когато са сами.....Изкачат насочват 4 пистолета към главата му и казват:На колене!Падни на Земята!.....
    Ето ти и резултатите:
    Екипа оспя да провери 94 от момченцата който са "лоши" и отворени...
    Резултати:
    2-ма се насират и напикават!(Говоря буквално)
    67 се напикават!
    25 казват различни реплики от сорта:"Мами моля ти се!",Мамо,моля те помогни ми майчице!","Господи мили Гопсподи моляте помогни ми".....всичко се споменава с рев...И всякакви други глупости..Мдам "лошите момченца"...тоест си харесваш "ПУТЬОВЦИ" ....Но мен не ме интересува,просто ти казвам!
    Не всички лоши момчета са такива каквито ги изкарваш а под лоши неразбирай че говоря за тия злобарите не напротив под лошо момце аз разбирам момце което не се води по носа на никой има свой правила живее както си иска.Не е задължително да е някав престъпник не разбирасе

Guest
    От кой град си?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    От кой град си?
    Срига флууд,тук не е чат!Има за тази работа лични съобщения...
    Абе какъв флууд бе човек? Според мен във по-малките градове хората реагират различно, но това все пак си е мое мнение. Просто я попитах от кой град е, за да мога да помогна. Въпреки това не знам дали ще ме разбрете, защо точно града играе решаваща роля, но за мен има значение. Все пка просто попитах.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си