- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- До всички ученички.
Хеееееееей, айде да ви е честит първия учебен ден (утре)![]()
(Исках да съм първата, която ще ви го честити, хе-хе).
Та, само едно ще ви кажа - не бързайте да завършите училище.![]()
Утре.. всички нас (повечето) ни чака първия учебен звънец за тази учебна година, надявам се да го посрещнете с усмивка както подобава ( а някои и с униформи) нанана.
Пожелавам ви колкото се може повече различни оценки от 2, защото както всички знаете, дори и с 3 се минава учебната година, но с 2 - рядко![]()
Айде, да сте ми живички и здравички, и все така да ме радвате, и даскалите все така да радвате, и родителите си все така да радвате и персонала в кафето все така да радвате.![]()
Айде, останаха само още 9 месеца и пак сме в лятна ваканция. Лятото идваааааааааааа, отновоооооо.![]()
![]()
депресирах се.
искам пак на училище.
искам с униформа.. това винаги ми е било мечта
по дяволите..![]()
Аз да четитя и на студентите.![]()
И да им пожелая да няма поправки. :P
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
униформата ми е розова риза![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Мрън, искам училище някак си.![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Аз не мога да разбера защо темата е "До всички ученички" и пишат момчета в нея..някак си ..![]()
![]()
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
мииии мерси. айде и от мен честито
П.П. защо в заглавието пише 'ученички', да не би това да е полова дискриминация?![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Олее утре на училище, лятото свърши бързо.. даже имам чувството, че изобщо не е имало лято. Сега ми се ходи, но след три дена пак ще почна да броя дните до лятната ваканиция.![]()
![]()
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
^^аз ги броя още преди да съм почнала да ходя....![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
И аз така,ще съм на кеф един месец ама после пак ще мрънкам за ваканцияПървоначално написано от ThE^SsSwEeT^LaDy
Оле ти ако знаеш нашите коло са грозни-чена пола и бяла риза, добре, че ги носим само по празниците.Първоначално написано от _SL_
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
Оф немога да повярвам, че утре ми е последния 1-ви учебен ден![]()
Let The BEAT Control Your Body
студентството съкс
студентките съкс x 2
няма по-грозно същество
друго си е гимназистката с крака като газела..![]()
опааа .. млъквам
Айде да не се обиждаме! Това, че сме дърти, не значи, че не ни бива все ощеПървоначално написано от OtherDimension
![]()
И аз искам на училище, ама няма... Утре ще ида да раздавам моркови на зайците![]()
Ау, мерси, мерси! И на тебе и на вс останали ученички и ученици и бивши и бъдещи честито![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
обичам те бебенцето миПървоначално написано от chocolate`kiss
![]()
$uperman
Yeah! Супер...Как не ми се почва![]()
What you give is what you get!
Честит празник ! (настоящи и бивши ученици)
и мен ми е последна година![]()
да се радвашили да плачеш
![]()
и двете lol
Зачем живешь на свете этом?
Какая у тебя мечта?
Задумался - ли над ответом?
А есть ли у тебя она?
нямам търпение да започна училище и ученето да ме погълне за да неможе да мисля затова колко прецакан е живота ми и как всички околни ме мразят и искат да ме наранят...а най-лошото е че май успяват...
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Не мога да разбера само защо темата е до всички ученичКИ?![]()
Аз много се радвам, че утре е 15ти, защото ще мога да си изфукам лилавата коса...... иначе ми е напълно безразлично..и с даскало и без даскало, все същото...
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Мммм, не ми се почва 12-ти клас, първо искам си още да съм си в у-ще, то аз миналата година се разревах два пъти заради товаИ второ, тази година хич няма да е лесна
![]()