- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обичате ли пошляпването?
za6to momi4etata obi4at da gi po6lqpvat po zadnika kogato sa na zadna? i kum momi4etata ot foruma da kajat dali te obi4at. i samo po zadnika li ili po tqloto kato cqlo. i za kakvo e tova? po-golqmo udovolstvie ili prosto zaradi ideqta. pls nqkude pokrai stoticite kretenski postove da otgovorite i s nqkoi seriozen. 10x
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
6to ne govorish s maika si???
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
pitai ba6tasi toi trqa da znae po dobre ot maikati i sestrati.![]()
![]()
![]()
az to4no tva go obojavammmmmm!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nz za6to ,no ne moga da ti opi6a kak me vazbujda![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
hahahah da im wikash nekwi "kuchko mrusnico i etc." i da gi biesh po guzaD sigorno e qko dz
![]()
ъъхахах ми мен лично не ме кефи![]()
nikoi ne znae taka li ?
не![]()
:P :P :PПървоначално написано от sexita
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
обичам да пошляпвам майкати, и да гледам как и се тресат месата по гъзарете
milena_pld ela ti udarim ena ezdachka ama takova poshlapvane che ti napravim che ti pregree guzo![]()
Обичам.. Абе не ”пошляпване”, ми направо здраво плясканеПо дупето най-много, на второ място - по гърдите.. Не зная защо ми харесва, но след няколко минутен бой по дупето и пичето ми сълзи като на болно конче окото
Странна работа
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
pamucho kote a ako te lizna chesma shte ti stane pichetO![]()
На мен ми харесва не само когато съм на задна харесва ми по принцип приятелят ми да ми държи за дупетоПървоначално написано от Анонимко
![]()
На мен пък изобщо не ми харесва,точно обратното-отвращава меДа ме пошляпва-не,мерси!
Разбирам да ме докосва,да ме погали....това ми харесва,и не само по задника,а по цялото тяло!
![]()
И аз много обичам да ме пошляпват.Не знам защо,просто ми действа възбуждащо![]()
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
Обичам да ме рита в главата.
Защо не се изясниш малко пред себе си, преди да започнеш да пишеш?
Първоначално написано от N0Rull5
Дълга ли ще е?
има ли значение
Първоначално написано от sashoTo
АХХАХА САМО ШАМАРИШ Я ЯКО ПО ЗАДНИКА И ВИКАШ SWEET HOME ALABAMAAAAAAAAAAAAA
Всяко приятелство може да завърши с любов,но не всяка любов може да завърши с приятелство! ! !
na men lichno mi haresva poshlqpvaneto ne za dr zashtoto me vuzbujda i ne samo po dupity ... sushto taka mi haresva i kato me stisk amalko po-silno ili kato mi pridurpva kosata nazad ... nz![]()
Просто ме възбужда![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
Тей като повечето хора се базикаха и ако имаше един сериозен нормален отговор то не се забелязваше, за милване и докосване леко стискане 100% им харесва но як шамар по задните бузи на дали е възбуждащо![]()