- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- dfhjthjhjkk
mmmmmmm
ammmm mila az sas moq parvi fr go napravih na 6-tq mesec no nakarq pak se skarahme ta vremeto ne e mno ot znachenie vaprosat e da go iskash naistina s tozi chovek :}ako naistina iskash da e nezabravim parviq ti pat prosto so izqsni chuvstavta s nego i shte razberesh dali toi e chovekat\
/
az pak s moq go napravih na 8 mesec.. no oshte sme zaedno ve4e po4ti 3 godini to si zavisi ot 4ustvata ot 4oveka do teb ... moje da go napravite i na purvata steshta i da se ojenite... nishto ne se znae .. no spored men ako nqmash 4uvstva po dobre iz4akai dokato ti se izqsnqt neshtata.. moje da se okaje 4e e kreten kakto pove4eto maje.. i posle da sajalqvash 4e si dala devstvenosta si na nego ...
nee az znam che toi ne e kreten kato vsichki..shtoto mi se e dokazval i tuk e vaprosa dali az nqma da go ostavq shtoto go haresvam dosta noo...ne e lubov..kolktoo do tva toi daje ne mi e i namekval...i nqma da go napravq zaradi nego .. :P
Аз мога!
Хаха като гледам колко уверено пишеш всичко това е от явно по явно че ти просто намираш това момче за сладко не го обичаш а секса ти е нещо като любопитство или просто си казваш време ми е.Еми както решиш-ако искаш еби се ако не искаш-не.Първоначално написано от peytons
Между др ти на два месеца мн ли му викаш o_О
da moje bi e taka...em ne ne e mnogo....nai dalgata mi vrazka e 1 godina i 3 mes...mn e na fona na 2 meseca
Аз мога!
Не знам по добре изчакай още някой месец, па после ще сажаляваш![]()
Въпрсът според мен не се състои в това дали наистина го обичаш, защото можеш да срещнеш голямата си любов и на 40!
Просто трябва да прецениш дали си готова за това и дали искаш точно той да ти е първия
Относно 2-та месеца, това е твърде субективно и не е чак толква важно според мен. Мисля, че другите два фактора са по-важни![]()
Без свинщина няма купон бе, човече
за т'ва ще я правим с пълен замах,
какво от това, че купонът отече
та ние сега сме напушени в смях.
Sama trqbva da vzeme6 tova re6enie,no trqbva da bade6 sigurna v svoq izbor.
Сама трябва да си прецениш...![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
Щом си сигурна в него-направи го,но аз бих изчакала още 1-2 месеца.
Ако питаш дали не си изостанала-не си! Даже ти е лико рано. Ако не си 100% сигурна - не го прави. Няма да престарееш.
ъъ не трябва да ни пита6 бза такиа неща помисли сама ...се пак аз не мога да изразя компетентно мнение след като не ви познавам
![]()
Devstvenosta ti ne e sakrovi6te koeto trebva da se 4ydi6 godini na red na kogo da go doveri6..
I tva e prosto sex kvo tolko edna cipa vie normalni li ste be?!
Az si spah s mom4eto na 2-rata sedmica okak hodehme toi me obi4a6e a az prosto go haresvah nikoga ne sam mislela 4e nqkoi trqbva da zaslujava da me otvori!
I parviq pat ne se pomni cql jivot...beh si trezvena pomnq si go ama ne be6e ni6to osobeno ta da mi se zape4ati v uma zavinagi...
Sa o6te sme si zaedno s mom4eto ve4e 4 meseca si hodime i s vremeto i az go zaobi4ah no ne zaradi sexa a zaradi samiq nego...ne 4e sexa nema ni6to ob6to,no toi spe4eli sarceto mi s negovata obi4... \/