.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

"Идеалът - начин на общуване или начин да си сам"

Здравейте. Моля Ви ако някой може да намери нещо на тема "Идеалът - начин на общуване или начин да си сам" да пише или да даде линк...Ще съм Ви много благодарна [-o< [-o< [-o<

Мега фен Аватара на Blab
    Ако беше достатъчно умна/хитра щеше да пуснеш темата без молба някой да ти пише есето...и толкова материал щеше да събереш, че 10 текста можеше да напишеш, кой от кой по-различни..., та и с обосновките........
    няма да ти напиша нищо....'щото е адски....тъпо(какви думи) да те мързи да гледаш(в случая да седнеш за половин час на изгасен монитор)

Град
    L.A. \ Moscow
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    Ако беше достатъчно умна/хитра щеше да пуснеш темата без молба някой да ти пише есето...и толкова материал щеше да събереш, че 10 текста можеше да напишеш, кой от кой по-различни..., та и с обосновките........
    няма да ти напиша нищо....'щото е адски....тъпо(какви думи) да те мързи да гледаш(в случая да седнеш за половин час на изгасен монитор)
    that`s right!
    Raise your fist!

Голям фен
    Град
    Констанц
    толкова ли нямаш собствено мнение което да изразиш ? вкраина сметка това е целта на занятието ,не да ти проверят правописа
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Голям фен

Re: "Идеалът - начин на общуване или начин да си сам&qu

Цитирай Първоначално написано от ^^^^broken^heart^^^^
    Здравейте. Моля Ви ако някой може да намери нещо на тема "Идеалът - начин на общуване или начин да си сам" да пише или да даде линк...Ще съм Ви много благодарна [-o< [-o< [-o<
    Толкова ли си тъпа? Мога да ти кажа как да направиш разсъжденията си... правиш 2 колонки едната ще е "Идеал - начин на общуване" , а другата "Идеал - начин да си сам". В начин на общуване ще се обосновеш , че колкото по близко приятелите ти са до "твоя" идеал толкова повече ти се чувстваш идеална , защото приятелите са огледало на самия теб и т.н. А ако не можеш да напишеш едно есе изобщо какво правиш в училище ?

Град
    Непостоянно
    пхахахаах що и на нас не ни даваха такива простотии [-o< тва щи го напиша за 30 мин седни и помисли тва са един вид неща от живота
    .!.

Супер фен
    Град
    Своге
    pfff mnogo si tupa,kakto kazaha predi men izklu4i kompa za 30 min i go napi6i.
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си