Аз съм по-виш от едно куче/прасе/крава.
Съответно мога да го мачкам и тъпка както искам.
Развил съм интелекта, съответно съм по-силен от него.
Наречете ме арогантен, но тези закони са ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГЛУПАВИ.
Хумано отношение?
Ми прасенцета, който хапвате зимата от село, как мислите се убиват?

Ми , като идете са ново кожено якенце? Ми за нови кожени ботишки? Ново палтенце? Ау!!! Или пък недай си боже, да е накой гаден метал и да си купи кожени кубинки!!! ( )
Тогава мислите ли как са убивали житовното от което са направили парцалката/обувките? НЕ?!
Май само по форумите се правите на загрижени, мамка ви!
Това е традиция МАМКА МУ или просто начин на поминък! Коленето на прасенца също е традиция или начин на поминък, просто повечето от вас едва ли са толкова големи загубеняци за да идат на село , пък да колят прасе!!! МАЛЕ!!!
Виждали ли сте как прасе бяга с нож във вратът? НЕ?
Доста сте зле...
Доста сте ми смешни.
А замисляли ли сте се, мама като ви купи пиленце и ви го зготви?
Как е гледане? Ми теленце? Или каквото и да е месо?
Естествено че не! Важното е да си напълните търбусите с месо и да се правите на загрижени по форумите.
Аз лично бих отишъл в Китай и бих си хапнал от най-хубавото им кучешко месо, без да му мисля много-много и ще съм с чиста съвест? Що? Щото знам , че не съм се правил че ми е пукало, двулични копел*та такива!
Не виждам нищо грешно в това да имат такъв поминък хората.
Ми, като хапвате хляб, замисляли ли сте се за хилядите растения , който умират?
Или к'во, те нямат мозък и съответно , не можем да ги впишен? Нали и те са живи същества?
Я да питам, ми Индианците и те ли са гадни копелдаци? И те са носили кожи. И The Elk People в Руските тундри, също носят много кожи? Дори пият кръвта на елените и те ли са гадни варвари, не заслужаващи да умрат?
Мачок , само не ми казвай , че като сте колили прасе (сега съм 100% , че не си колил откакто си бил малък и са те карали насила да ходиш) сте го убивали по безболезнен начин?