.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    deskata1703
    Guest

За ефективните стачки на учителите

Ще се учи ли ако има ефективни стачки на учителите?

Супер фен
    Град
    в килера
    Не, ако не се постигне някакво споразумение между учителите и министъра относно заплатите... ефективаната стачка започва от 24ти и доколкото знам просто няма да пускат учениците в класните стаи --> няма да се учи

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от zloto
    Не, ако не се постигне някакво споразумение между учителите и министъра относно заплатите... ефективаната стачка започва от 24ти и доколкото знам просто няма да пускат учениците в класните стаи --> няма да се учи
    Да, майка ми е чела, че учениците няма да имат право да посещават учебните занятия след започването на стачката, т.е. няма да учим Е, разбира се, ако има учители, които не стачкуват, ще трябва да влизаме в техните часове.

da,ama ministara kazal,4e posle 6te ti orejat vakanciite ......i se pak ako ne se u4i pak 6e e zle
    Just haters make me famous! εĭз

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    da,ama ministara kazal,4e posle 6te ti orejat vakanciite ......i se pak ako ne se u4i pak 6e e zle
    Да, де, 'що пък не?!? И от цялата работа ние сме най-потърпевши...

Мега фен Аватара на Blab
    точно никога няма да ми съкратят ваканцията...хората ходят на курсове...или пък часове в събота - да забравят
    Аз съм оптимистична, смятам, че ще се разберат до седмица...и ще си учим нормално...ох, дано...

Guest
    Министъра много си е наточил ноктенцата на директорите на училищата, които стачкуват. Да му го набия в гъза на педераста смотан.

Цитирай Първоначално написано от mid_get
    Да, де, 'що пък не?!? И от цялата работа ние сме най-потърпевши...
    тъй вярно!
    аре ве дайте на у4ителите тва което искат,да не ни развалят на нас у4ението и ваканциите! да му еба и шибаната ситуация! тез намериха кога да протестират!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си