- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да и викам?
Как да викам на фр. ми?Казва се Цвети ,но искам нещо от типа на слънце и т.н.
Еее има толкова много умалителни - сладичко, слънчице, котенце и разни др...толкова ли не можеш да се сетиш как да и викаш![]()
ееее как няма да й каже "слънчице", "котенце", "сладичко", "миличко", "писенце", "гълъбче", "теменужченце"...Първоначално написано от MoHuTo
![]()
тъпи и лигави обръщениийца... още повече ако са произнесени с оная отвратителната интонация и пърхащите мигли насреща![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
мойто мило ми вика "звезди4ке" и "захар4е" доста идейни са![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Викай и "бодил такъф ила тукъ мъ"...ебахти тъпата тема как може да и викаш Цвети,мило,коте и още 1000 други...
Кучко.![]()
Можеш да й казваш миличка, това ми харесва много.Пък и не е чааак толкова лигаво, ако не обича тези работи.
+1.Трябва да е оригинално,измислено от теб,а не някой си да ти каже.Първоначално написано от MiMcHeToOo
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Трябва да ти дойде отвътре.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
може6 да и вика6,са ми хрумна "писе","мацо","зай4е","бебо" <--- туй последното ме кефи на макс,както и мацо![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
кифло![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
аз най-обичам да викам на мойто момиче зайченце а и тя се кефи![]()
викай и "ей чшшш"
ми цвети и и викай, кво толкова
"Мацо" или "Хитрушо", идеалните обръщения към жена![]()
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
slynchice , milo, mila ,milichka ,mishko , slyncho , seksi , maci , macko , bebo , bebcho , sladurano , beibi , pate , zaicho ,pile ddz ebasi kolko neshta .. se nishto li ne moe da izmislish
На моя си му викам Шуши,мило или бебе.Той на мене най-често мило и бебе...Много умалителни има,но ще е по-яко ако не използваш клишета ами измислиш нищо твое си,оригинално![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Да бе...А ако отвътре бълва само глупостиПървоначално написано от `Death`Whore``
Хахахаха
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
az syshto se kazvam tsveti,mojesh da i vikash sladuranke,tsvetito,tsveteto,tsvetence prekrasno,milo,pisko,kis4e,beb4o,tsvetinka,sladkis h4e,slynce,mili4ka ima hilqdi imena,prosto trqbva da q vpe4etlish
Кой каквото си направи си е за главата му
Викай и Боо Хоо !
Ако имате въпрос, можете да ми го зададете по всяко време на скайпа ми, който ще ви дам на ЛС
e kak da i vika6 vikai I MILYYYYY :P
I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.
=D>Първоначално написано от MiMcHeToOo
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!