- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тест за бременност-кога се прави?!
Първо извинявам се ако има и други подобни теми, но наистина вече искам да знам какво става...
Значи с моята приятелка правихме секс на 8-ми този месец-с презерватив! След въпросния акт моята приятелка каза че презерватива е доста влажен и че не е като друг път и не било така сякаш е само от нея ами и че можеби съм свършил и може да се е скъсал презерватива... Проверихме го. Не беше скъсан, но ме притеснява друг факт...
Дали е възможно ако съм свършил и съм продължил половия акт, спермата да е попаднала някак си където не трябва?!Знам ли да е излезнала доло от основата на презерватива или нещо такова
![]()
Та сега директно на въпроса...
На тестовете пише, че могат да отчетат вярно още на първия ден след закъснението. На нея трябваше да и дойде на 11 и още не и е дошъл и точно това ме притеснява.
Направихме един тест на 12 или на 13 не съм сигурен, но 100% е след датата на която трябваше да и дойде... Теста беше отрицателен.
Обаче вече сме 15, а моята приятелка дори няма симптоми че ще и идва...Отделно ми казаха че теста едвали е отчел този въпросен секс на 8-ми защото не били минали 7 дни от половия акт...
Вярно ли е това и има ли смисъл от притеснение? Теста отчел ли е правилно или... ?!
П.П. Сори ако съм се изказал тъпо или некомпетентно на наистина ни е доста притеснено...![]()