Първо извинявам се ако има и други подобни теми, но наистина вече искам да знам какво става...

Значи с моята приятелка правихме секс на 8-ми този месец-с презерватив! След въпросния акт моята приятелка каза че презерватива е доста влажен и че не е като друг път и не било така сякаш е само от нея ами и че можеби съм свършил и може да се е скъсал презерватива... Проверихме го. Не беше скъсан, но ме притеснява друг факт...
Дали е възможно ако съм свършил и съм продължил половия акт, спермата да е попаднала някак си където не трябва?! Знам ли да е излезнала доло от основата на презерватива или нещо такова

Та сега директно на въпроса...

На тестовете пише, че могат да отчетат вярно още на първия ден след закъснението. На нея трябваше да и дойде на 11 и още не и е дошъл и точно това ме притеснява.

Направихме един тест на 12 или на 13 не съм сигурен, но 100% е след датата на която трябваше да и дойде... Теста беше отрицателен.

Обаче вече сме 15, а моята приятелка дори няма симптоми че ще и идва... Отделно ми казаха че теста едвали е отчел този въпросен секс на 8-ми защото не били минали 7 дни от половия акт...

Вярно ли е това и има ли смисъл от притеснение? Теста отчел ли е правилно или... ?!

П.П. Сори ако съм се изказал тъпо или некомпетентно на наистина ни е доста притеснено...