.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48
    Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

с кой конатактувате по лесно?

въпроса ми е към моми4ета и мом4ета.зна4и ф-та,м-та,от кой пол са ви пове4ето фр-та?с кои се разбирате по лесно,с моми4етата или мом4етата,с тези от ва6ия пол или другите?и за6то
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Намирам общ език и с момцетата и с момицетата защо еми защото и аз незнам защо

hmM emi ne moa precenq mislq che imam malko poveche fr-KI t.e momicheta i po lesno mi e da govorq s f-ta nZz po princip sled kato se zapoznaq s nqkogo mi trqbva malko vr za da se otpysna no po svobodno govorq opredeleno s momicheta

s mom4etata (dr pol) ne klukarat ne govorqt zad gurba ne izpolzvat kat poe4eto momi4eta ako ima6 problem s nekoi vinagi 6e te za6titqt i mi e po lesno da govorq s tqh
    My народ is very древен
    My народ is very твърд
    I am българче forever
    чак до finish of the world!

Супер фен
    Град
    Своге
    ако някои 4ожек ми хареса си контактувам с него без зна4ение дали е моми4е или мом4е.И с джата еднакво!
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Цитирай Първоначално написано от iliana_svoge
    ако някои 4ожек ми хареса си контактувам с него без зна4ение дали е моми4е или мом4е.И с джата еднакво!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

И с двата пола си контактувам лесно.Предпочитам момичетата за приятелки,защото всъщност не вярвавм в истиснко приятелство между момче и момиче - винаги единия има чувства към другия.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Имам приятели и от двата пола, но като че ли с момчета ми е по-лесно да контактувам. Не знам защо е така Не, че е лошо
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Повече от фен
    Повече приятели момичета имам, но малкото момчета, които ме заобикалят, значат много за мен. По-лесно общувам с тях и съм им споделяла неща, които не мога да кажа на момичетата. Пък и като се съберем с приятелките все някоя тръгва да ме занимава с истории за гаджето и алабала и ми е писнало да слушам любовни драми... Каквото и да си говорим момчетата повече ме кефят

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Еми разбирам се по-добре с момчетата,ама ми е зор докато се запозная с тях.Сякаш е по-лесно да разбереш кое момиче е недружелюбно и да го отбягваш,докато при момчетата е някак скрито и те изненадват-не знаеш какво мислят за теб и се чудиш дали ще те пратят на майната ти

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Град
    СофиЯ
    Ем повечето...момичета са ми приятелки...стига с тез момчета

Много се кефя да контактувам с момчета(аз съм момиче).Кефя се,защото те са много по свестни от нас,пък и не плямпат и не клюкарстват.Но иначе имам многооо поовече фр момичета,защото в цялото даскало,както и в нашия клас сме предимно жените.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Лесно ми е да се разбирам и с момичета, и с момчета, обаче с момчетата е за предпочитане. Аз лично на момчетата, които са ми по-близки приятели, мога да споделям толкова лични неща, които не мога да споделя с момиче.. просто защото момичетата, които аз познавам, не могат да пазят тайни ( тва ми напомня оная реклама на Спрайт )
    You are broken, I can fix you...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    ми сиг с момчета.имаме повече общи теми.рядко изобщо отивам някъде ако ще има мацки ако не са моите мацки

Цитирай Първоначално написано от Sweet__baby
    Ем повечето...момичета са ми приятелки...стига с тез момчета

момчетата в много от случаите са много по-добри приятели от колкото момичетата.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

CrazyBearF
    Guest
    MRAZQ JENITE!Tapi intrigantki,zlobarki,fracli,naduti,izpolzva4ki i t.n. sa pove4eto!
    Imam samo 3piriqtelki si4ko drygo e mom4eta!
    Jensko sam!

Голям фен
    И с двата пола. Момчетата ги ползваш за една тема , момичетата за другата. Половете са за това да се допълват. И момичетата са по - верни приятелки от момчетата. Незнам откъде е този мит за мъжкото приятелство.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Имам много добри приятелки момичета,но те са 2.По-лесно ми е с момчетата,те не са злобни и заядливи.Но ако са някои тежкари или пък ако аз харесвам момчето,с което говоря,става гадно.Но по принцип се разбирам по-лесно с момчетата.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Град
    Плевен ..
    Разбирам се и с двата пола.Контактувам и с двата пола.Имам приятели от двата пола.Момиче съм

Цитирай Първоначално написано от ouT-oF(coNtr0L)
    Разбирам се и с двата пола.Контактувам и с двата пола.Имам приятели от двата пола.Момиче съм
    i pri men e taka.....no moje bi imam malko pove4e priqtelKI.....
    Just haters make me famous! εĭз

Супер фен
    Разбирам се и с двата пола.

Цитирай Първоначално написано от iliana_svoge
    Ако някои човек ми хареса, си контактувам с него, без значение дали е момиче или момче.И с двата еднакво!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Град
    В страната на чудесата
    И с двата пола си говоря добре....Лично аз предпочитам разговорите с момичета\с другия пол\....Защо ли....С момичета не енужно да слушам приказки за коли и тунинги...не трябва да мисля кой знае колко дали съм им конкурентно способен в бягането или футбола....А и имаме много общи теми които малко момчета са способни да обсъждат.....
    ...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    И с двата пола си контактувам лесно.Предпочитам момичетата за приятелки,защото всъщност не вярвавм в истиснко приятелство между момче и момиче - винаги единия има чувства към другия.
    \/ на същото мнение съм...

Град
    *Maina`City*
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    i az sum na sushtoto mnenie
    When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си