- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- с кой конатактувате по лесно?
въпроса ми е към моми4ета и мом4ета.зна4и ф-та,м-та,от кой пол са ви пове4ето фр-та?с кои се разбирате по лесно,с моми4етата или мом4етата,с тези от ва6ия пол или другите?и за6то
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Намирам общ език и с момцетата и с момицетата защо еми защото и аз незнам защо
hmM emi ne moa precenq mislq che imam malko poveche fr-KI t.e momicheta i po lesno mi e da govorq s f-ta nZz po princip sled kato se zapoznaq s nqkogo mi trqbva malko vr za da se otpysna![]()
no po svobodno govorq opredeleno s momicheta
![]()
s mom4etata (dr pol) ne klukarat ne govorqt zad gurba ne izpolzvat kat poe4eto momi4eta ako ima6 problem s nekoi vinagi 6e te za6titqt i mi e po lesno da govorq s tqh
My народ is very древен
My народ is very твърд
I am българче forever
чак до finish of the world!
ако някои 4ожек ми хареса си контактувам с него без зна4ение дали е моми4е или мом4е.И с джата еднакво!![]()
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Първоначално написано от iliana_svoge
Неподходящ размер на снимка в подпис!
И с двата пола си контактувам лесно.Предпочитам момичетата за приятелки,защото всъщност не вярвавм в истиснко приятелство между момче и момиче - винаги единия има чувства към другия.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Имам приятели и от двата пола, но като че ли с момчета ми е по-лесно да контактувам. Не знам защо е такаНе, че е лошо
![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Повече приятели момичета имам, но малкото момчета, които ме заобикалят, значат много за мен. По-лесно общувам с тях и съм им споделяла неща, които не мога да кажа на момичетата. Пък и като се съберем с приятелките все някоя тръгва да ме занимава с истории за гаджето и алабала и ми е писнало да слушам любовни драми... Каквото и да си говорим момчетата повече ме кефят![]()
Еми разбирам се по-добре с момчетата,ама ми е зор докато се запозная с тях.Сякаш е по-лесно да разбереш кое момиче е недружелюбно и да го отбягваш,докато при момчетата е някак скрито и те изненадват-не знаеш какво мислят за теб и се чудиш дали ще те пратят на майната ти
Ем повечето...момичета са ми приятелки...стига с тез момчета![]()
Много се кефя да контактувам с момчета(аз съм момиче).Кефя се,защото те са много по свестни от нас,пък и не плямпат и не клюкарстват.Но иначе имам многооо поовече фр момичета,защото в цялото даскало,както и в нашия клас сме предимно жените.![]()
Лесно ми е да се разбирам и с момичета, и с момчета, обаче с момчетата е за предпочитане. Аз лично на момчетата, които са ми по-близки приятели, мога да споделям толкова лични неща, които не мога да споделя с момиче.. просто защото момичетата, които аз познавам, не могат да пазят тайни ( тва ми напомня оная реклама на Спрайт)
You are broken, I can fix you...
ми сиг с момчета.имаме повече общи теми.рядко изобщо отивам някъде ако ще има мацки ако не са моите мацки![]()
Първоначално написано от Sweet__baby
момчетата в много от случаите са много по-добри приятели от колкото момичетата.
Неподходящ размер на снимка в подпис!
MRAZQ JENITE!Tapi intrigantki,zlobarki,fracli,naduti,izpolzva4ki i t.n. sa pove4eto!
Imam samo 3piriqtelki si4ko drygo e mom4eta!
Jensko sam!
И с двата пола. Момчетата ги ползваш за една тема , момичетата за другата. Половете са за това да се допълват. И момичетата са по - верни приятелки от момчетата. Незнам откъде е този мит за мъжкото приятелство.
Имам много добри приятелки момичета,но те са 2.По-лесно ми е с момчетата,те не са злобни и заядливи.Но ако са някои тежкари или пък ако аз харесвам момчето,с което говоря,става гадно.Но по принцип се разбирам по-лесно с момчетата.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Разбирам се и с двата пола.Контактувам и с двата пола.Имам приятели от двата пола.Момиче съм
i pri men e taka.....no moje bi imam malko pove4e priqtelKI.....Първоначално написано от ouT-oF(coNtr0L)
![]()
Just haters make me famous! εĭз
Разбирам се и с двата пола.
Първоначално написано от iliana_svoge
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
И с двата пола си говоря добре....Лично аз предпочитам разговорите с момичета\с другия пол\....Защо ли....С момичета не енужно да слушам приказки за коли и тунинги...не трябва да мисля кой знае колко дали съм им конкурентно способен в бягането или футбола....А и имаме много общи теми които малко момчета са способни да обсъждат.....
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
\Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
/ на същото мнение съм...
i az sum na sushtoto mnenieПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)