- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- с кой конатактувате по лесно?
с мом4етата,незнам защо но от малка играя само с мом4ета! тяхната компания ми е много приятна!и не си мислете 4е съм някоя курва която се натиска с всяко мом4е или дружи с тях само за да им се натиска! просто като се съберем френд4ета примерно 2 моми4ета и 4,5 мом4ета си прайм супер як купон! мом4етата са истински приятели,те не са като пове4ето моми4ета които само се преструват и завиждат
![]()
:P
Доста по-лесно се разбирам с момчетата, отколкто с момичетата.Съответно повечето ми приятели са момчета.За мен момчетата са малко по-отговорни,не са заядливи както вече казаха, можеш да им се довериш.При момичетата вечно са някви интриги, лицемерие,някви филми.не ,мерси.Чувствам се идеално в мъжка компания и в повечето случаи излизам само с момчета, тук таме някое и друго момиче.Е,имам и момичета приятелки, но само 1-2 по-добри.
Пф,ня значение,зависи от човека.
Еднакво добре се разбирам и с двата пола, но факт е, че от най-близките ми приятели, общо 6, момчетата са 4, момичетата - само 2![]()
Po-lesno kontaktuvam s mom4etata ama i az nz za6to.
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
С момчетата се разбирам по-лесно, момчето винаги ще ме разбере![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
I az sam taka,no imam i priqteli momi4eta.V sa6tnost ne gi delq na mom4eta i momi4eta-vaprosa e da se razbirameПървоначално написано от lips of an angel
![]()
Аз съм гадна,амбициозна и много добре зная какво искам! Ако това ме прави кучка…………..На прав път си...
Гаджето ми ми е и най- добрия приятел, така че казвам момчета.
и аз като един съфорумец по-горе, с момчета когато комуникирам малко или много изниква конкуренция - тип, по - секси по - мускулест...и т.н. ама ако няма момичета наоколо е супер по - яко с мочмета да се комуникира защото си говориш за квот си искаш и знаеш че ще те разбере, има същите интереси и става голям купон \/ ... а иначе момичетата можеш да лавиш с тях без да мислиш кой знае колко и ми е кеф да томозя някого кат изляза (в добрия смисъл)
....
вече със момчетата по-лесно![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ми горе долу и с двата пола еднакво се разбирам.........обаче с момчетата си става много по готин лаф и т.н. Момичетата трябва половин час да им се обясняват 2 прости неща.
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
Определено се разбирам повече с момчета. Незнам защо. Просто така се получава. Имаме повече общи теми за разговор, няма завист по между ми и такива неща..![]()
еми като бях малка контактувах само с 1 момиче всичко друго бяха момчета...са е обратното
А ТАКА! =D> И аз тъйПървоначално написано от rebel_kid
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
И с двата пола се разбирам добре![]()
Everything happens for a reason..
с момчетата определено се разбирам по-добре.. рядко съм срещала пекани мацки.. повечето момичета само плетат интриги и мислят за следващата нова дрешка.. поне аз само такива съм срещала хаха та предпочитам момчетата..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
imam li joint sys vseki se razbiram
vednga go vadq i nai dobriq vyzmojen ezik namiram
THC me iztrelva v nebesata
i ne mi spira ostata
maleeee nogo sym sa izduhal 4ak rimuvam ve4e emi zavisi ot 4oveka ima mom4e s koito si4ko moga si kaja ima i takiva det ni6to nemoga da ima kaja i s momi4etata e taka ama mai po dobre s momi4eta neznam nqkak si po lesno mi e moga da ima kaja si4ko kot mi doide 6tot nqma mi sa smeqt i nqkak si sa po dobri slu6ateli
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
със срещуположният пол
Разбирам се и с двата пола...,но определено ми е по-приятно в мъжка компанияИ хората на които мога да разчитам наистина са от мъжката аудитория
![]()
A qui
с гъзвоте им. <.<
MaLiNa - ThE DaRk AnGeL fRom HeLl
Аз с жени не мога да се разбирам ииили пък все не попадам на свестни.
Просто с едно момче мога да си говоря на почти всякакви теми (ако ми е близък, де) без да се притеснявам дали ще бъда криворазбрана или пък на кой ще изклюкари след това..
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?