- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Предметът с най-голяма сантиментална стойност за вас...
Имам по нещо от всеки. Много съм сантиментална и си пазя всички дреболии които някой някога ми е подарил. Дори пазя парченца от опаковъчните хартии, в които са били опаковани тези подаръци. Само че повечето са нещо като спомени и стоят в една кутия.
имах един пръстен- съвсем тънка халкичка, при това тенекиена, за едно левче от един панаир, носех я на палеца. Свързвах я с моя бивш, понеже си я купих в един от малкото дни които прекарахме само двамата и бяхме много щастливи. Носех я година след като се разделихме /даже и като тръгнах с друг човек/ Имах една идея да се разделя с халкичката като я хвърля от вилнолома на един определен ден... обаче я загубих по отвратителен наичин- падна в кенефа
Хаха егати иронията, много показателно за цялата история с бившия ми и двете пропилени години с него...
bebe6koto mi odealce sas zai4eta i dve plu6eni igra4ki(zai4e i me4e) podaraci ot skapi hora![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ау... Сега се сетих още нещо. Като бях малка имах една маймунка подарък от тати от Швейцария. Много си я обичках тая мамуна..Ама си я забравих в един хотел. Спомням си, че наще трепереха кога ще забележа, че я нама.. Е, забелязах след 1-2дена и още ми липсва тая мамуна...
![]()
Жалко, че вече я няма.
wqrno che sum gost,no i az shte spodelq
na men nai-skupoto mi neshto ne e "neshto" (predmet),a spomeni,toest nqkolko dumi ot edin chovek,koito moje bi poveche nqma da vidq.![]()
Една оплетена гривна от най-добрата ми приятелка...която ми стои на ръката вече 2 години...И никога не я свалям.А на другата ми ръка стои една сребърна гривна подарък от мама!!!И една картичка от другата ми най.добра приятелка...Мисля, че са това!!!![]()
![]()
![]()
![]()
зеления ми суитчър който имам от 5 години(тогава ми беше голям, но сега не е...)
с него съм обиколила местата които искам и точно с него съм била в някои дни които му остават на човек и като му е кофти и си ги спомни се сгрява и знае, че винаги ще има утре![]()
малко е странно да е дреха, но това е първото което се сетих![]()
"Целувка за лека нощ"
една запалка от мн добра приятелка и едно прасе направено от същата![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Един пръстен който ми го подари една унгарка....първата ми турситка която дойде в хотела в който работих миналата година....
Едни очила които спечелих от един англачанин....
Един египетски пръстен с моето име от една приятелка....
Снимка на кучето ми...
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
златен пръстен - подарък от приятеля ми за 18я ми рожден ден
твърде много означава за мен и смятам, че не е нужно да обяснявам защо
Собственост на Canis_Dirus
една кутия с около 20 диска музика...това ми е първата музика на компа, събирана около 2 години и после направена на дискове...песните бяха/са важни за емблематични моменти от живота ми и проследяват развитието на музикалния ми вкус...тази кутийка за дискове е пропътувала половин България, част от дисковете са пътували дори и до Гемания![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
шалчето ми на Ливърпул![]()
Еми имам един голям мечок казва се гошо и ми е подарък от колегите и мн си обичкам играчката\
/
Ами дано не прозвоци банално но едно пъошено розово слонце много си го обичам.казва се Пухи доста сладниково име но ми харесва.Това е първата ми плъошено играца от мама и тате аи въобще пропатувала е цяла България Германия Италия и испания .
едно метално мече герданчеи една плюшена възглавничка
Първоначално написано от TheNightRider
хм...интересно....я си кажи сантименталните предмети не съ уфлянквай!![]()
edni risunki narisuvani specialno za men ot biv6ata mi priqtelka koqto po4ina
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
едно кученце...всъщност кучето ми е първия...имам и още все пак различни хора са ми ги давали![]()
Едно календарче...макар да звучи тъпо,то означава сууупер,супер много за мен...История...просто ми е подарено от Човека...,който не съм виждала от 10 месеца...![]()
![]()
един лилав молив... как се сдобих с него ли? ами .. имаше едно време когато в клас сядах с един много важен за мен човек.. ии имахме англииски карах го да ми даде молив ако има 2ри защото аз нямах.. та тои ми го даде и мисля че после каза "знаеш ли какво вземи го.. аз и без това не го ползвам.."е взех го... след няколко дена тои също ми иска молив и моя осттана в него.. охх хубави времена бяха
![]()
А..сетих се... една чашка с Йори..хахБеше преди няколко години...една от най-добрите ми приятелки си замина за Англия
Седи на бюроти ми и всеки път, в който го погледна се сещам за нея...винаги ми става мъчно
Също така едно герданче...още си го нося, нищо, че нашите ми го взеха преди 4-5 години от морето
![]()
What you give is what you get!
Imam takiva i to ne sa malko.. i vsichkite sa svurzani ili s chovek ili s hubav moment ot jivota mi i mi napomnqt za tqh![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
компютара естественоПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Един шампоан с глава на Мики Маус, шампоана е производство на 'Джонсън', като бях на 4г мама ми го купи и ми миеше косата с него и вече 12 години тоя шампоан си седи в банята ми и си му се радвам.
Също и една касичка-слонче с надпис на слончето "ОБИЧАМ ТЕ" - от тати ми еКато я видях и ми стана много миличко, щото тати е по-грубоват такъв и никога до сега не ми е казвал, че ме обича.
![]()
Шибаният ключодержател от бившия..
Олеее... от месеци си обещавам да го изхвърля...... и въпреки това вс ден го вадя без причина... просто да гo подържа.. помачкам хахах... оф..... отвратително банално, знам :S
I hate ppl who judge ppl before they know them.
Edno mnogo sladko zai4e ot biv6iq mi priatel, podari mi go za 1 rojden den sqka ve4er si go gu6kam![]()