Здравейте.Предварително се извинявам за това,че ви товаря с проблемите си,но повярвайте преминавам през много тежък период и наистина се нуждая от подкрепа.Та сега да си дойдем на думата.В последните няколко месеци имам много разправии с майка си.От най-малкото нещо стават скандали,съпроводени с викове,крясъци и т.н.Аз не съм лекар,но това не ми пречи да разбера,че тя има проблеми с нервите.Естесството и на работа е доста натоварено-адвокат е работи неумерно за да ни издържа и да задоволява потребностите ни.Днес се прибрахме от дълга екскурзия в чужбина,втората ни за тази година,покрай която имаше допълнителни разходи.Та идеята ми беше,че пътувахм около 18 часа,пребираме се и тя веднага запоцна да чисти и да ми натяква,че съм безполезна,че вместо да седя на компа трябва да и помагам.Аз помагам често вкъщи,но точно днес след този дълъг път се нуждаех от почивка.Другото,което е че уча в частно учлище и покрай него разходи,това отново ми си натяква...,другото е ако имам някква чаша със сок но бюрото,защо била там и прочие.Знам,че всичко се получи много разбъркано,знам че почти нищо няма да разберете поради хаотичния вид на написаното,но разберете ме,няма към кой да се обърна. Добре поне,че баща ми ме подкрепя донякъде,че иначе тотално ще рухна.Не твърдя,че майка ми е лош човек,знам че иска на-доброто за мен и че ме обича,но вече ми омлъзна от грубото и отношение спрямо мен.Чувствам се в тежест на семейството ми.