- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да постъпя ???
Ами класът поне 1 ден изглеждаше ... тъп(е,де да знаеш,по-късно...)
В понеделник всеки ще си избере място,където ще сяда през цялата година.Харесах си 3 момчета,ако мога така да се изразяи искам да сядам с някое от тях-другите нещо не ми допаднаха като за начало...,както и да е-искам с някое от тях.
Е,как да стане?Страх ме е да ида и да питам ,дали мястото е свободно,защото още не ги познавам и ще се почувствам мн кофти и глупаво,ако ме отреже гадно.Ако пък седна на свободен чин,като нищо те да се набутат момче до момче,както на 15ти(все едно сме 5 клас),а до мен да се нацеди някой от задръстеняците(и такива имаше)Е...идеи
??? ПЛС
![]()
запознай се с тях и питай някое от тях (което си избереш) "може ли да седна до теб" той едва ли ще ти откаже![]()
![]()
п.п кой клас си?
Първоначално написано от comics
spoko we ne se chudi tolkova...otivash i pitash svobodno li e i tva e...edva li nqkoi she ti otkaje...oshte po malko vie ste novi i te kato tebe iskat da se zapoznaqt s nqkoi![]()
Аз мога!
prosto otiva6 i sqda6![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Za6to se pritesnqva6 da popita6 napravo, pak vse s edin ot tqh 6te stane.Bori se za tva koeto iska6
Първоначално написано от monityY
![]()
![]()
![]()
![]()
без да попита? не давай такива съвети бе! разбира се че ще попита дали може да седне и ще го заговори нещо
![]()
Първоначално написано от comics
еми отиди и го питай здрасти как се казваш може ли да седна до теб? Ако вече и знаеш имената просто отиди при един от тях питай ти имаш ли скупе и питай аа може ли да седна на този чин(това за скупето просто да завържеш разговор)