.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    ХуХиХа
    Guest

За зайците :ПП

В кое даскало сте и какво ще кажете за новият ви клас ?

zai4e_f
    Guest

:)

Pmg Veliko tarnovo super e

Град
    СофиЯ
    30-то "Братя Миладинови"...класа ми се стори як... :P \/ ИииИииИии..класната ми е мн печена..ама мн :P

18sou.mn se kefa na noviq klas.struvat mi se super qki xora puk 6e vidim posle kvo 6e stva

Guest
    ПМГ, а класи ми е СТРАХОТЕН.

има 100 теми за зайците.

П.П. друг път ползвай търсачка!

а и
    ТУКА НЕ Е ЧАТ!!!!!!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Аз съм в училище по културата! Там няма такива идиоти като,тези които са ви замеряли! Ние зайците се ползваме с привилегии в нашето училище, просто защото съучениците ни не са простаци!

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от didivid
    Аз съм в училище по културата! Там няма такива идиоти като,тези които са ви замеряли! Ние зайците се ползваме с привилегии в нашето училище, просто защото съучениците ни не са простаци!
    а пък при нас са си простаци аз вече уча в 33то ии днес преживях бомбардировка с моркови..много мощна предпочитам незабравим първи учебен ден с простаци пред скучен ден с културни момченца
    .!.

[q[/quote]предпочитам незабравим първи учебен ден с простаци пред скучен ден с културни момченца [/quote]

=D> \/
    Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!

REMIX 1912
    Guest
    TARGOVSKATA V GR. PLOVIDV ZA MEN NE STIGNAHA MNOROVETE BQHME EDIN OT POSLEDNITE KLASOVE 6TE BADA 9 KLASI I BE6E GOLQMA BA4KANICA I PO-EDNO VREME IZGUBIH KLASA SI I E MOZAH DA NAMERQ KLASNIQ 6A SA VIDM S DR. I S NEGO V PONEDELNICK ZA TOVA E 17 ASAL KOGA TRQBVA6E DA PO4VAME

CrazyBearF
    Guest
    PGII Nikolai Rainov
    6e viime kaf e klasa mi za sa e rano se kaje

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си