- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Евтини или Скъпи дрехи и защо?
Какви дрехи предпочитате, евтини или скъпи. И ако видите някой какво ще помислите за него/нея ако е с евтини или скъпи дрехи?
Ае стига с тия дрехи.Всеки си купува според възможностите.То е ясно.Ако е хубаво,и 2 лева,да е ..кво като..![]()
mi nqq zna4enie,imam i ot dvata vida.Za men e po vajno edna dreha da mi haresva,a ne kolko e cenata iMi kvo 6e si pomislq...ni6ty.Za men po vajnoto e kakvo predstavlqca kato 4ovek(harakter,otno6enie kam men i t.n.) otkolkoto tova dali nosi markovi drehi ili ne....
Just haters make me famous! εĭз
знае6 ли колко ТАкива теми има?и знае6 ли колко мнения съм оставила по тях?не смятам на ново да пи6а цели романи,даже и едно изре4ение не смятам да кажа,темата е за клю4![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Имам и много еФтини, имам и много скъпи. Ква е разликата, ако ти харесват??
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Скъпи естествено, за мен е важно дрехата да е качествена и маркова и да знам че съм си дал парите за нещо хубаво а не за някоя тениска която ще се скъса от едно испиране. Какво ще помисля за някой с евтини дрехи, ами че той е евтин човек. Мисля така защото те винаги плюят по тези с скъпи дрехи сякаш си купуваме скъпи дрехи само за гъзария.
Аз предпочитам дрехи, които ми стоят добре, които са актуални и разбира се, които ми харесват. Цената и марката не са най-важни! Важното е ти да се чувстваш комфортно в дрехите си и да ти харесват! Не винаги най-скъпото е най-качествено. Имам както скъпи, така и по-евтини дрехи и не се стремя към това да се обличам в маркови дрехи, а в дрехи, които ми отиват и са актуални. А ако видя някой в евтини или скъпи дрехи не бих могла да си направя изводи за човека без да го опозная. Не е важно дали са евтини или скъпи дрехите, а да са съчетани добре и естествено човека да е свестен.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Първоначално написано от CuRly Doll
Първоначално написано от Ваня_ Петкова
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
ne mnogo skupi,no stilni
=D> подкрепям ВАСЕТО с 2 ръце =D>Първоначално написано от ^Sam90^
пък и аз лично не съдя хората по-това дали са със маркови дънки от 100/200 лв или със дънки от пазара за 40/50лв пък и те ги зареждат от 1 и също място![]()
![]()
квито има по ЦУМ и ВИТОШКА такива има и на обикновенните пазари
само че със разликата че по ЦУМ и ВИТОШКА са със поне 50 кинта жот горе.абе я да бегат от тук само дето по ЦУМ и ВИТОШКА СЕ ПИШАТ за " маркови"
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Еми всеки според възможностите си .
imam sekvi, no srednite preobladavat ...
pove4eto si kupuvat markovi za da se pravqt na gazari
pove4eto si kupuvat markovi za da se pravqt na gazari
Леле как може да кажеш че човек е евтини дрехи е евтин човек?Ти не превъзхождаш с нищо човек с дънки от 50лв да речем като личност с твоите 200лв.Да има такива които плюят хората със скъпи дрехи само защото ги смятат за гъзария но има и хора които носят такива дрехи само за гъзария.Така че не можеш да съдиш за хората по дрехите им!А ако го правиш си ужасно повърхностенПървоначално написано от тамкойе
Или хората с дънки по-малко за 100 лева не са хора
![]()
+1Първоначално написано от Анонимко
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
На дънките,панталоните и обувките много държа и гледам да са по качествени,следователно по-скъпи.На блузките не чак толкова трябва само да ми хареса,няма значение колко струва.
Next Time I`ll be True...
vij maloumno sa6testvo takova ti si evtin to4no ti daПървоначално написано от тамкойе
ti znae6 li kakvo e danqma6 pari za hlqb ti znae6 li kakvo e da ima6 samo edni drehi moga da ti kaja 4e mn hora polu4avat zaplata 200 300 lv a ti si kupuva6 danki za teq pari i za jalost ne si samo ti mn sa teq hora oba4e nqma6 pravo da nari4a6 ostanalite EVTINI HORA 60-70% ot mladoto naselenie se imat za gazari ako si ot ostanali moje6 da me podkrepi6
Според моите наблюдения относно подобен тип теми се обособяват 3 враждуващи групи:
1) Фиешънки - ще умрат ако не си купят някои марков парцал от Илиянци (или районния битак), който всъщност се продава като бутиков със 100-200-300% увеличение. Това обикновено са комплексари, които си вдигат самочувствието по този начин. Момичетата обикновено са грозни и тъпи като галоши, момчетата също, само че те имат и значителни сексуални проблеми с ориентацията, преждевременната еякуация, ерекцията и прочее.
2) Противници на скъпите неща, обявяващи ги за боклуци, но в същото време се имат за фиешъни и се "носят" като такива. Пак комплексари, но в друга насока. Обикновено те са хора, които тайно мечтаят да са от група 1), но нямат нужните средства. "Социалнослаби комплексари" "Гроздето е кисело, защото е високо".
3) Те пък се правят на по-висши от останалите 3 групи и обикновено се делят по признак предпочитана музика. Но голата истина е, че страшно искат да бъдат в 1), но ще се изложат пред гаджето - готик педераст/курва, примерно. Обикновено след една година или там колкото трае връзката с въпросния човек се "оправят" и почват да носяш фиешън дрешки от битака или бутика, в зависимост от финансовите средства.
...Everything which could be eaten was eaten
There were no bones left from people
And shoals of hungry rats
In desert metro tunnels, bomb shelters
They started their fights,
For life and genus
And rats blood sprinkled poison snow...
каквито си харесам.Било то скъпи или евтини
Ами преди бех маниячка на "маркови" парцалки,обаче веднъж видях една блузка дето си я бях купила за 70 кинта,за 12!И от тогава се чудя защо да давам сума си пари повече за нещо,което мога да го намеря много по-ефтино.А и как мога да си правя изводи за човек само по дрехите му....![]()
+1Първоначално написано от CuRly Doll
да си призная - в началото не харесвах Кърли, но сега мога да кажа, че е готино дете...