.
Отговор в тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 161
    Guest

Бихте ли се влюбили в клъощаво момче

Ако момчето е клъощаво бихте ли тръгнали с него или бихте го зарязали. И ако трябваше да избирате между дебел и клъощав кой бихте избрали?

Мега фен Аватара на koalka
    Ми не, не бих избрала кльощав, в интерес на истината.Зависи...ако умее да се защитава, ок, но да не е някой сдухан, който, ако нещо ми каже някой, той да седи и да мълчи.Това би ме издразнило супер много, затова е важно какъв е човека и какъв му е характера.

Охаа значи ако не е някъф охранен копелдак не става и не заслужава да има гадже дори всичко друго да му е ок ?! Лол това ми хареса...явно в днешно време е жано да си як а не да имаш нещо на 2рия етаж...В такъв случей тръгвайте с тея яките и кат ви зарежат спрете да пускате теми "Ооо боже той ме заряза но защооо" ? Защо ли защот сте повърхностни бре момичетаааа...или по скоре деца. Не занимавай горкото момиче с тебе щот не го заслужаваш само поради причината че си пунала тая тема.Да беше казала поне че е умен разбиращ или поне една добричка дума а не ша одите ли с клечка. Пуу аман от недорасли (в мозъка не във друко).

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Охаа значи ако не е някъф охранен копелдак не става и не заслужава да има гадже дори всичко друго да му е ок ?! Лол това ми хареса...явно в днешно време е жано да си як а не да имаш нещо на 2рия етаж...В такъв случей тръгвайте с тея яките и кат ви зарежат спрете да пускате теми "Ооо боже той ме заряза но защооо" ? Защо ли защот сте повърхностни бре момичетаааа...или по скоре деца. Не занимавай горкото момиче с тебе щот не го заслужаваш само поради причината че си пунала тая тема.Да беше казала поне че е умен разбиращ или поне една добричка дума а не ша одите ли с клечка. Пуу аман от недорасли (в мозъка не във друко).

зависи до каква степен клъощав.Ся има някой които са супер слаботелесни те даже направо са грозни в тяло но има някй който не да дебели но не са и супер слаби те вече ставам.Но аз си падма по едри мъжа , не че съм нямала някой по мършав ама караи хахаха
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

харесвам слабите хора

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Имаше тема дали харесваме "приятно закръглени",сега има за кльощави.Стига с тези комплексарски темички.За мен зависи от характера,а не до това дали е слаб или дебел.И ако трябва да избирам между кльощав и дебел,бих избрала този,който ме обича,държи на мен и е готин по характер!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Мъжо е такъв. Разбира се, не кльощав, просто е слабичък. Перфектен е като телосложение и ръст
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    Ами какво ще кажете за някой който е клъощав но тренира и има плочки и релефен гръб и силни но клъощави ръце който не е сдухан и знае как да се бие.

Му
    Guest
    Зависи от характера и от още хиляда неща.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Мъжо е такъв. Разбира се, не кльощав, просто е слабичък. Перфектен е като телосложение и ръст
    Какво имаш в предвид под "Не клъощав, просто слабичък"?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ами какво ще кажете за някой който е клъощав но тренира и има плочки и релефен гръб и силни но клъощави ръце който не е сдухан и знае как да се бие.
    Да, за жените е адски важно мъжът да може да се бие. Моят не се бие...да не би да не е мъж?

Какво имаш в предвид под "Не клъощав, просто слабичък"?
    Кльощав е прекалено слаб.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

ami za men mnogo,mnogo nqmat zna4enie kilogramite,no pretpo4itam po-slabite mom4eta.NIKOGA NE BIH ZARQZALA MOM$ETO KOETO lof ZARADI kilogramite.
    Истинската любов няма HAPPY END, защото истинската любов никога не свършва!!!!

Град
    40 Miles from the Sun
    Хъх, аз кльощави харесвам ...

ami za men mnogo,mnogo nqmat zna4enie kilogramite,no pretpo4itam po-slabite mom4eta.NIKOGA NE BIH ZARQZALA MOM$ETO KOETO lof ZARADI kilogramite.
    Истинската любов няма HAPPY END, защото истинската любов никога не свършва!!!!

какво значи да се влюбив в клъощаво момче ???? или си влюбена в него или не или ходиш с него заради самия него или не

Град
    pLaZmA wOrLd
    хаха аз съм слаб за ръста си ама имам перфектно гадже а и бая обожателки даже съм си не слаб а кльощав но не ми пука - всичко имам и съм доволен от живота
    нека тия фитнес маниаците и здравите гъзари ме надбягат а да не говорим за отскок-като сковани бузи са :P аз съм слаб и висок но изобщо не сдухан или някакъф зубър фешън тип съм и както вече споменах имам достатъчно обожателки да не ми минава деня в скука винаги ще се смея на фитнес маниаците - те са едни неподвижни тулумби. Поздрави

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Бих казал че си проста ти тва ли гледаш ? Физиката тя е важна за теб? Ами ако е клъощав но тренира и има плочки и релефен гръб и силни но клъощави ръце който не е сдухан и знае как да се бие и е супер тъпак с коеф на интелигентност -10 и се задява със всяка срещната ти би ли го фанала за гадже ?!Божееее накъде отива тая държава...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Ми що не.Няма толкова голямо значение тва,има други неща които са много по важни

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    зависи какво има6 предвит под клио6тав,6тото има не 4ак толкова клио6тави,а има такива само коса и кости (в буквалния смисъл)влюбвала съм се в слабо мом4е,даже мога да го нарека леко клио6тав,а и предпо4итам клио6тав от колкото дебел,но вси4ко зависи както казах,колко клио6тав и колко дебел?да знам кой с кой да сравнявам
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    зависи какво има6 предвит под клио6тав,6тото има не 4ак толкова клио6тави,а има такива само коса и кости (в буквалния смисъл)влюбвала съм се в слабо мом4е,даже мога да го нарека леко клио6тав,а и предпо4итам клио6тав от колкото дебел,но вси4ко зависи както казах,колко клио6тав и колко дебел?да знам кой с кой да сравнявам
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    in_the_middle_of_nowhere
    Какво им е на кльощавите?! А на пълните? На високите и ниските, белите и черните? Ами на тези, които са нормални? Какво им има на тях? Прекалено нормални са, нали ...тцтц, и аз така си мислех

Защо съдите за някой по това слаб ли е или дебел? И каква е връзката с характера му?

Това са негови характеристики, които от различните хора се разбират къде като плюсове, къде като минуси.

Вярно е че като цяло всеки си има представа за «идеалния» партньор (колкото е невъзможна и излишна да ми се струва), но не точно за нея си мислим като се влюбваме.

Т.е. – и идея си нямам в кого «бих» се влюбила
    Зачем живешь на свете этом?
    Какая у тебя мечта?
    Задумался - ли над ответом?
    А есть ли у тебя она?

Цитирай Първоначално написано от beyond_transience
    Какво им е на кльощавите?! А на пълните? На високите и ниските, белите и черните? Ами на тези, които са нормални? Какво им има на тях? Прекалено нормални са, нали ...тцтц, и аз така си мислех

Защо съдите за някой по това слаб ли е или дебел? И каква е връзката с характера му?

Това са негови характеристики, които от различните хора се разбират къде като плюсове, къде като минуси.

Вярно е че като цяло всеки си има представа за «идеалния» партньор (колкото е невъзможна и излишна да ми се струва), но не точно за нея си мислим като се влюбваме.

Т.е. – и идея си нямам в кого «бих» се влюбила
    Евала =D>

Град
    sofia
    abe towa e hiper tapa tema kwo zna4enie dali e klo6tav ili ne vajnoto e da e twoi tip i ti ako si 4ovek nema tolkwowa da te e griga kwo e mnenieto na drugite 6oto mi se stuwa 4e twa ti e problema koi kwo 6te ti kaje!!! :roll: ](*,)
    Tu es un r

Guest
    ами аз попризнип ме кефят клощави и съм харесвала клощав кефят ме ! Но повечето са прави,че кто обичаш човека много роля килограмите не играят
    П.П аВТОРЪТ НА ТЕМАТА НА КОЛКО СИ ,чЕ И РЕЛЕФЕН ГРЪБ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си